- 14 Eylül 2010
- 1.992
- 0
sizler en azından kalbinin attığını biiyosunuz.Allah dahada sağlıklar versin inş hepinizin bebeğine.
Bende daha alp atışını duyamadığımızı sordum burdaki doktora.Geçmiş olsun gebliğin gelişmeme ihtimali yüksek dedi.Açıkçası umudum kırıldı.Bebeği istemiyoduk ama yinede üzülüyorum.İnş muayeneye gittiğimde şşırtırda beni kalbi atar inş.
ama ben bunu okuyunca tedirgin oldum bayaa..bende son adet gününe göre 6 haftalığım ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adet geçtikten 3 gün geçtiğinde bile idrar tahlilinde gözükmedi ,5. gün kan tahlilinde 130 çıktı ,keseyi gördük ama doktor 10 kasım a gün verdi ,inşallah duyarım bebişimin kalp atışını ve inşallah hiç bi sorun çıkmaz canım ikimizdede ,bebiş planlı olmasa bile inan bana kaybedince çok sarsıcı oluyo ,ben bilmeden röntgen çektirdiğim için kürtaj yapmak zorunda kaldım ve eşimden çok uzaktaydım ,tayinim olmamıştı bi çok sıkıntı olcaktı benim için ama kürtaj gerçekten beni çok üzdüİnşşallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyar ve rahatlarız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan