2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bu arada ev tutma meselesini konuşmuşsunuz yarın polislerin atamaları belli olacak askerlerinkide yakın zamanda oldu ifyatlar tavan yapabilir yaz döneminde bilginiz olsunnnn

hadi yaaa, bizede bazıları bak elinizi çabuk tutun eylül tamda okulların açılma dönemi, öğretmenler falan temmuz-ağustosta taşınır, ev bulamazsınız dediler korkmuştum.. bak şimdi askerler ve polislerin de yerleri netleşecekse herkes aynı dönemde ev bakacak o zaman. ayy hadi bulamazsaaak, veya son ana kadar bulamayıpta beğenmediğimiz eve razı olursaaaak

kızlar bu arada bizim burada pazar günü yağmur yağdı, nişanlımla geziyorduk aklıma direk ne geldi.. ayy dedim baksana bugün normalde bir yaz günü ve pazar, kesin birsürü düğün vardır, hatta şu an dış mekan çekimi yapacaklardır ve yağmur yağıyor yazık yaaaa dedim.. bir üzüldüm bir üzüldüm napacaklar acaba, gelinler stresten ağlıyordur ben olsam napardım dedim.. şimdi onların makyajları bozulmuştur, üzülmüş yüzleri düşmüştür, çıksa foto çektirseler saçları bozulacak yazık yaa dedim.. hadi eylülde de yağarsa? şuna bakın mevsimler birbirine karıştı :44:

kızlar ya jinekolağa bende gitmeyi düşündüm ama çekiniyorum yaaaa bi ara idrar yollarım iltihaplanmıştı yani biz öyle sanmıştık tahlil felan verdik kadın doğuma yolladılar beni o zamanda daha öğrenciydim sabah olmasın istemiştim:)) sonra böbrek sancımda başlayınca direkt böbrek ultrasyonunaa girmiş vee yarım cmlik böbrek taşımla tanışmıştımmm bazen sol kasığımda bi ağrı oluyor ve adetlerim pek düzenli değil evlenince toptan gitsem :97:

canım ben de her haftasonu bunu duşünür oldum, hava güzel olunca seviniyorum, yağışlı olunca tühh bugün düğünleri olacaklar nası üzülüyodur diyorum, nasip artık ya yağmasın diye dua edicez başka yapacak bişi yok

canım ekledim seni de amin canım inşallah hepimiz ağız tadıyla otururuz yeni kuracağımız yuvalarımızda
sağol kuşum ekledim bakacağım ama patronumm çağırıyor offffffffffffffff

polisler belli olmuşbile kızlarrrr ben elinizi çabuk tutun derim hemen döneceğim patroncumm bağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zyv canım koltuklarına baktım turkuaz beyaz olanlar çok güzel berjerli koltuk takımlarını çok seviyorum da sen hangisine karar verdin diğeride hoş ama..

lemlemcim evet polisler bayağı boşaltıcaklarmış benimki hemen fırsat kolluyo bi o kadarda gelen olacağı için o arada bakın derim. nişanlımda isyandaa e sen gelecektin e beraber bakacaktık diyoo... sen düğüne gelirsin işte aşkım diyorumm artık o kadar geniş bi insan oldum yanii:97:

zyv canım koltuklarına baktım turkuaz beyaz olanlar çok güzel berjerli koltuk takımlarını çok seviyorum da sen hangisine karar verdin diğeride hoş ama..

canım benim baktığım model diğeri, o turkuaz beyaz olanların minderlerinden yaptırmayı düşünüyorum,

hoşgeldin canım.. eylülün kaçında düğünün? belirlediniz mi? düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

Eylül 17 kısmetse =) hem de doğum günüm o gün :=) hazırlıklar güzel güzel gidiyor. evimizin tadilatları bitti. beyaz eşyalarımızı mobilyalarımızı aldık. çeyizde ufak tefek eksikler var işte onları artık yerleştirdikçe görücez alıcaz :) gelinliğim dikiliyor falannnn :) ben biraz planlı hareket etmei sevdiğim için erken davranıp çoğu işi bitrdim bile. şimdi artık davetiye, gelin arabası, çiçek, kına detayları falan kaldı. kına gecemiz de Eylül 9 olacak inşallah :)

Düşündüm ben neden okuduğum halde yazamıyorum diye...
Buldum galıba...
Her sey ıyı hos da benım ıcımde tuttugum bır derdım var pek de dıle getırmek ıstemedıgım...
Bu yuzden hersey olur gıder mantıgı ıle yaklasmaya basladım sanırım...
Hevesım mı kırılıyor desem, aklıma gelınce heyecanım mı torpulenıyor desem bılemıyorum...
Bilmıyorum ıste...

Sunu bılıyorum ama sızlerı keyıfle takıp edıyorum, keyıfle katılamasam da...

Canım senin böyle hevesini, keyfini kaçıran nedir ki? Özel değilse paylaşırsan belki biz de yardımcı oluruz sana

canım benim baktığım model diğeri, o turkuaz beyaz olanların minderlerinden yaptırmayı düşünüyorum,
tekrar baktım ve zihnimde canlandırdım çok güzel olur tatlımm. güzel günlerde oturun inşallah canım

hoş geldin aramızadoğum gününde evleniyosun yani ay ne güzell. bizde çıkma yıl dönümümüzde evlenek demiştik ama kasıma geliyo:) nişanlım ikisini bi arada kutlarızın peşinde tabiimaşşallah herşeyi tamamlamışsın kalan vaktindede diğerleriyle rahat rahat ilgilenirsin

canım neyin var senin paylaşmak istersen biz hep burdayız kimse seni yargılalaz tatlım amaç rahatlamak çözüm üretmek..

Canım senin böyle hevesini, keyfini kaçıran nedir ki? Özel değilse paylaşırsan belki biz de yardımcı oluruz sana

canım neyin var senin paylaşmak istersen biz hep burdayız kimse seni yargılalaz tatlım amaç rahatlamak çözüm üretmek..

Destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar...
Dıllendıreyım mı onu da bılmıyorum aslında...
Sızı de sıkmak ıstemem gercekten...
Hep depresıf degılım ama aklıma geldıgı anda hıc bıse ıcın hevesım kalmıyor ıste...

canım ne oldu eğer çok özel değilse paylaşmak istersen biz burdayız bak, belkide aslında bir dert değildirde kimseyle paylaşamadığın için içinde büyüttüğün bişeydir hı?
canımızı sıkacağını falanda düşünme lütfen, burda hepimizin sorunları oluyor, unutma üzüntüler paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır..

canım bizi kesinlikle sıkmazsın, burda sadece düğün hazırlıklarımızı değil dertlerimizi, üzüntülerimizi paylaşarak da birbirimize destek oluyoruz,

hoşbulduk :) evet bizim de öyle oldu uyanık erkekler iki özel günü bir hediye ile geçirmek için yapıyorlar ama kurtulamazlar ben anlaştım nişanlımla iki hediye ayrı ayrı isterim diye :) şaka bir yana herşey güzel olsun da hediye şöyle dursun bir köşede.

içindekileri anlatmandan rahatlayamazsın ki canım... Bazen hiç tanımadığın insanlardan fikir almak en dogrusu oluyor.
Aileler, arkadaşlar ne kdar isteselerde objektif bakamıyorlar çünkü. Anlat ki sorunu çözüm bulmaya calısalım canım,içinde büyütme...
Sıkma kendini hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…