kızlar bu arada ev tutma meselesini konuşmuşsunuz yarın polislerin atamaları belli olacak askerlerinkide yakın zamanda oldu ifyatlar tavan yapabilir yaz döneminde bilginiz olsunnnn
kızlar bu arada bizim burada pazar günü yağmur yağdı, nişanlımla geziyorduk aklıma direk ne geldi.. ayy dedim baksana bugün normalde bir yaz günü ve pazar, kesin birsürü düğün vardır, hatta şu an dış mekan çekimi yapacaklardır ve yağmur yağıyor yazık yaaaa dedim.. bir üzüldüm bir üzüldümnapacaklar acaba, gelinler stresten ağlıyordur ben olsam napardım dedim.. şimdi onların makyajları bozulmuştur, üzülmüş yüzleri düşmüştür, çıksa foto çektirseler saçları bozulacak yazık yaa dedim.. hadi eylülde de yağarsa? şuna bakın mevsimler birbirine karıştı :44:
sağol kuşum ekledim bakacağım ama patronumm çağırıyor offffffffffffffffcanım ekledim seni deamin canım inşallah hepimiz ağız tadıyla otururuz yeni kuracağımız yuvalarımızda
hadi yaaa, bizede bazıları bak elinizi çabuk tutun eylül tamda okulların açılma dönemi, öğretmenler falan temmuz-ağustosta taşınır, ev bulamazsınız dediler korkmuştum.. bak şimdi askerler ve polislerin de yerleri netleşecekse herkes aynı dönemde ev bakacak o zaman.ayy hadi bulamazsaaak, veya son ana kadar bulamayıpta beğenmediğimiz eve razı olursaaaak
zyv canım koltuklarına baktım turkuaz beyaz olanlar çok güzel berjerli koltuk takımlarını çok seviyorum da sen hangisine karar verdin diğeride hoş ama..
hoşgeldin canım.. eylülün kaçında düğünün? belirlediniz mi? düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
Düşündüm ben neden okuduğum halde yazamıyorum diye...
Buldum galıba...
Her sey ıyı hos da benım ıcımde tuttugum bır derdım var pek de dıle getırmek ıstemedıgım...
Bu yuzden hersey olur gıder mantıgı ıle yaklasmaya basladım sanırım...
Hevesım mı kırılıyor desem, aklıma gelınce heyecanım mı torpulenıyor desem bılemıyorum...
Bilmıyorum ıste...
Sunu bılıyorum ama sızlerı keyıfle takıp edıyorum, keyıfle katılamasam da...
tekrar baktım ve zihnimde canlandırdım çok güzel olur tatlımm. güzel günlerde oturun inşallah canımcanım benim baktığım model diğeri, o turkuaz beyaz olanların minderlerinden yaptırmayı düşünüyorum,
Eylül 17 kısmetse =) hem de doğum günüm o gün :=) hazırlıklar güzel güzel gidiyor. evimizin tadilatları bitti. beyaz eşyalarımızı mobilyalarımızı aldık. çeyizde ufak tefek eksikler var işte onları artık yerleştirdikçe görücez alıcaz :) gelinliğim dikiliyor falannnn :) ben biraz planlı hareket etmei sevdiğim için erken davranıp çoğu işi bitrdim bile. şimdi artık davetiye, gelin arabası, çiçek, kına detayları falan kaldı. kına gecemiz de Eylül 9 olacak inşallah :)
Buldum galıba...
Her sey ıyı hos da benım ıcımde tuttugum bır derdım var pek de dıle getırmek ıstemedıgım...
Hevesım mı kırılıyor desem, aklıma gelınce heyecanım mı torpulenıyor desem bılemıyorum...
Bilmıyorum ıste...
Canım senin böyle hevesini, keyfini kaçıran nedir ki? Özel değilse paylaşırsan belki biz de yardımcı oluruz sana
canım neyin var seninpaylaşmak istersen biz hep burdayız kimse seni yargılalaz tatlım amaç rahatlamak çözüm üretmek..
Buldum galıba...
Bilmıyorum ıste...
Destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar...
Dıllendıreyım mı onu da bılmıyorum aslında...
Sızı de sıkmak ıstemem gercekten...
Hep depresıf degılım ama aklıma geldıgı anda hıc bıse ıcın hevesım kalmıyor ıste...
tekrar baktım ve zihnimde canlandırdım çok güzel olur tatlımm. güzel günlerde oturun inşallah canım
hoş geldin aramızadoğum gününde evleniyosun yani ay ne güzell. bizde çıkma yıl dönümümüzde evlenek demiştik ama kasıma geliyo:) nişanlım ikisini bi arada kutlarızın peşinde tabii maşşallah herşeyi tamamlamışsın kalan vaktindede diğerleriyle rahat rahat ilgilenirsin
Buldum galıba...
Bilmıyorum ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?