merhaba kızlar. Bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum çok güzel gelişmeleriniz var. Ama bende hiçbi hareket olmadığı için bişey yazamıyorum. Nolucak halim bilmiyorum. Sizi görünce hewesleniyorum,özeniyorum. Ama elimden bişey gelmiyo bekliyorum hala.....
merhaba kızlar. Bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum çok güzel gelişmeleriniz var. Ama bende hiçbi hareket olmadığı için bişey yazamıyorum. Nolucak halim bilmiyorum. Sizi görünce hewesleniyorum,özeniyorum. Ama elimden bişey gelmiyo bekliyorum hala.....
alttaki daha modern cnm bence okızlar oturma odası tv sehpası için, aşağıdakilerden hangisi güzel?Eki Görüntüle 209615 Eki Görüntüle 209616
alttaki daha modern cnm bence o
evlenmek ne kadar zormuş yaa,sürekli aklımda bişeylar var,gelinliği nasıl alsam perdeyi napsam,tabaktır çanaktır,kafam dopdolu,stresli,sizdede bu şekildemi?
kızlar yatağını visco almayı düşünen varmı veya kullanan varmı bana acil yazarmısın nişanlım 1 saate kadar almaa gidiyormuş karar ver dedii
Nişanlım 1 ay önce askerden geldi istanbulda yaşıyo normalde bende manisanın bi ilçesinde. Burda yaşamayı düşünüyoruz iş bakıyoruz istanbul bizi çok zorlıycak çünkü. Daha işi yok düğüne 3 ay kaldı. Ben asgari ücretle çalışıyorum. Ailesinin maddi durumu yok, o taraf biraz karışık. 5 ay askerlik 1 aydırda işsiz 6 ay. 6 aydır benim aldığım asgari ücretle her ay 300 tl kredi kartı+elden taksitleri ödüyorum. Ailesi yardım edemezse eşyalarımızı kendimiz almak zorunda kalırsak hem kira hem taksitler nasıl altından kalkıcaz. Kayınvalidemler hiç arayıp sormuyolar. Sanki daha seneler var düğüne. Ya 3 ay dediğin çabucak geçiyo. 3 senelik nişanlılıkta toplasan 4 kere aramamışlardır beni zaten, nişanlım askerdeyken bile aramadılar. He aramızda bi problem war mı hayır yok sewerler beni ama düşüncesizler işte. Stresten mideme ağrılar giriyo artık başım ağrıyo inanın. 1,5 senedir şu gün şurdan para gelcek bugün burdan para gelcek hep oyalıyolar. Ama ne gelen var ne giden!! Maaşımız iyi olsak onlara ihtiyacımız olmaz zaten. Hem nişanlılığımız boyunca hiç masraf yapmadımki ben onlara. Ne altın istedim ne bişey.3 senedir tek yaptıkları söz sepeti,yüzük takılırken taktıkları ince bi bileklik. Başkada bişey yok. İlk başta nişan yapılcak diye konuşmuştuk ama sonra onu da hiç anmaz oldular. Eskileri düşünmüyorum oldu geçti tamam ama şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?