2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar oturma odası tv sehpası için, aşağıdakilerden hangisi güzel?Eki Görüntüle 209615 Eki Görüntüle 209616

alttaki sehpayı ben hepsiburadadan aldım canım bu topikte paylaşmıştım sonra semertada aldı.:16: ama beyaz rengini aldık biz nişanlıma geldi kurmamış ama çok kaliteli dedi. biz orta sehpa yaparız diye almıştık ama nişanlım tv sehpası daha iyi olur dedi kurduktan sonra bakacaz inş..

canım bizi kesinlikle sıkmazsın, burda sadece düğün hazırlıklarımızı değil dertlerimizi, üzüntülerimizi paylaşarak da birbirimize destek oluyoruz,

canım ne oldu eğer çok özel değilse paylaşmak istersen biz burdayız bak, belkide aslında bir dert değildirde kimseyle paylaşamadığın için içinde büyüttüğün bişeydir hı?
canımızı sıkacağını falanda düşünme lütfen, burda hepimizin sorunları oluyor, unutma üzüntüler paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır..

Tesekkur ederım arkadaslar...
Kısaca özetlemeye çalışayım o halde...
Benim hiç düğün hevesım olmadı, kapalıyım zaten oyle oynamayı falan da sevmem, ne benım aılem ne de nısanlımın aılesı de bu konum ıcın uygun degıl... Bu konuda sorun yok zaten...
Sade bır nıkah bana yetmıstır hep...

Alıntı yapmayın olur mu sılebılırım... :59:

Son düzenleme:
alttaki sehpayı ben hepsiburadadan aldım canım bu topikte paylaşmıştım sonra semertada aldı.:16: ama beyaz rengini aldık biz nişanlıma geldi kurmamış ama çok kaliteli dedi. biz orta sehpa yaparız diye almıştık ama nişanlım tv sehpası daha iyi olur dedi kurduktan sonra bakacaz inş..

hayırlı olsun cnım peki arkasında tahta var mı yoksa boş mu?

bende işte hepsiburadada gördüm canım.75 lira o. Diğeri de koçtaşta 100 lira.Bana fiyatları baya bi uygun geldi.Oturma odası içinde çokta şatafatlı bişi almaya gerek yok gibi.
Çekmeceli olanın cekmeceleri beyaz ya ondan dolayı kararsız kaldım.Köşe koltuk takımı açık kahve seçtik.Ona uydurmaya calısıyorum.derinlik 45 diyo.İşte gidip görememekte kötü oluyo:S

canım düğün yemeği olacak bu sonuçta diimi? sanki kendi akraba yemekleri olacakmış gibi gösteripte bir nevi düğün yemeği yapacaklar yani, ne demek herkes kendi masrafını karşılasın? ailen olgun davranmış ve o an bişey dememişler, kim olsa diyemezdi sanırım. tamam kapalı olabilirsiniz benim halamın kızlarıda kapalıydı ve evlendiği kişinin ailesi çarşaflıydı hatta, onlar da düğünü mevlid gibi yapmışlardı. şarkı falan olmadı ilahiler okundu ve dualar okunmuştu. çok masraf olacaksa illa yemekli yapmasınlarda mevlid şeklinde yapsınlar bari. yine gelinliğinizi damatlığınızı giyin hatta nikahıda orda kıysınlar. bence kendi aralarında yemekli yapmaktansa bu şekilde hepberaber daha iyi olur.. sakin ol ve bence nişanlına fikirlerini söyle.

bende işte hepsiburadada gördüm canım.75 lira o. Diğeri de koçtaşta 100 lira.Bana fiyatları baya bi uygun geldi.Oturma odası içinde çokta şatafatlı bişi almaya gerek yok gibi.
Çekmeceli olanın cekmeceleri beyaz ya ondan dolayı kararsız kaldım.Köşe koltuk takımı açık kahve seçtik.Ona uydurmaya calısıyorum.derinlik 45 diyo.İşte gidip görememekte kötü oluyo:S

yok yok sen o çekmeceli olanı boşver, tekrar inceledim, üstünde tv resmi olunca güzel gibi durmuş ama diğeri daha güzelmiş. ve fiyatlarıda çok uygunmuş yaaa, orta sehpalar bile daha pahalı.. oturma odası için güzel olur..

saol canım benim aldığım bu renk. arkaso boş orta sehpa gibi düşün

beyazı çok güzelmiş, başka hengi renkleri var kızlar? kırmızı varmı meselaa kırmızı? oturma odamın koltuklarını kırmızı yapmasam bile halı perde gibi aksesuarları kırmızı yapmayı düşünüyorum şimdide..

bide kargo parası ne kadar verdiniz canım, ay ben bunu nişanlımada bi göstereyim bakalım.. oturma odasına uygun bişey düşünüyoduk bizde

canım düğün yemeği olacak bu sonuçta diimi? sanki kendi akraba yemekleri olacakmış gibi gösteripte bir nevi düğün yemeği yapacaklar yani, ne demek herkes kendi masrafını karşılasın? ailen olgun davranmış ve o an bişey dememişler, kim olsa diyemezdi sanırım. tamam kapalı olabilirsiniz benim halamın kızlarıda kapalıydı ve evlendiği kişinin ailesi çarşaflıydı hatta, onlar da düğünü mevlid gibi yapmışlardı. şarkı falan olmadı ilahiler okundu ve dualar okunmuştu. çok masraf olacaksa illa yemekli yapmasınlarda mevlid şeklinde yapsınlar bari. yine gelinliğinizi damatlığınızı giyin hatta nikahıda orda kıysınlar. bence kendi aralarında yemekli yapmaktansa bu şekilde hepberaber daha iyi olur.. sakin ol ve bence nişanlına fikirlerini söyle.

Nişanlımın aılesınde bu aıle yemegını vermeyen yok...
Durumları zorlasa bıle bu yemegı vermek zorundalarmıs...
Bilemıyorum...
Susuyorum artık...
Çozum ıcın falan da ugrasmıyorum cunku artık gucum yok bazı seylere...
Sadece sızlerle sık sık ıletısım kuramamamın sebebının bu oldugunu dusunuyorum...
Ortada suan hala tutulmus bır yer yok...
Sormuyorum da cunku ben de kendımı orda mısafır gıbı hıssedecegım...
Benı baglayan bır durum yok cunku...

aydasu canım üzücü bi durum olmuş... madem düğün yapılmıyor iki tarafta istemiyormuş zaten. keşke yemeğe bizim davet ettiklerimiz kadar sizde edin düğünün yerine böyle bişey yapalım deselermiş....nişanlınla konuştun mu tatlım. bozulup, üzüldüğünü anladımı yani... ayıp etmişler bence. ama sen üzülme ailende aynı şekilde onların düşüncesizliği gitmeme kararı yerinde bence. sen şimdi bu güzel, tatlı telaşlı zamnalarını bunu düşünerek mahvetme. sonuçta ikiniz evlenip bi eve gireceksiniz.. tabi herkesin ailesi önemli her zaman için ama evlendikten sonra ikiniz çok çok daha önemlisiniz.. nişanlınla mutluysan, ileriye dönük soru işaretlerin yoksa bu durumu kendine çok dert etme ama tepkinide belli etmekten kaçınma canım

Canım ya nasıl iş bu anlamadım, madem durumları yok yemek vermesinler, yemek vereceklerse de her iki tarafın misafirlerini de ağırlamak zorundalar bence, öyle şey olur mu siz kendi misafirlerinizinkini karşılayın , biz kendi misafirlerimizinkinii.....
Nişanlın ne diyor bu duruma? Ailen için üzüldüm ne desinler ki... Benim ailem olsa onlar da bişey diyemezdi... Bence nişanlınla konuş bu işi , ya her iki ailenin misafirleri ağırlansın ya da yemek düzenlenmesin... Tabi bu benim düşüncem diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum...

Son düzenleme:
İçinde bulunmuş oldugun durum biraz zor canım.Ama kesin ve kesinlikle nişanlınla konuşman gerekiyor diye düşünüyorum.
Yani bilmiyorum ama şöle düşünüyorum onlardan kaç kişi gelecekmiş,aile yemeğine. Atıyorum 20 dedi.Ozaman benim ailemdende 20 kişi gelsinde. Şimdi ailenin yerine de koyuyorum kendimi de, seni kırmak istemedikleri kesin.senin mutlulugun için bişilere ses çıakrmadıklarıda kesin. Yani ne bilim 10 kişiyi nişanlının ailesi karşılaşın,10 kişiyide siz karşılayın. Düğünden sonra gelen takılardan halledersiniz canım, yeter ki kimsenin kalbi kırılmasın, seninde için öle olmasın... Bi kere evlencez,öle sıkma canını hemen....

aydasu canım üzücü bi durum olmuş... madem düğün yapılmıyor iki tarafta istemiyormuş zaten. keşke yemeğe bizim davet ettiklerimiz kadar sizde edin düğünün yerine böyle bişey yapalım deselermiş....nişanlınla konuştun mu tatlım. bozulup, üzüldüğünü anladımı yani... ayıp etmişler bence. ama sen üzülme ailende aynı şekilde onların düşüncesizliği gitmeme kararı yerinde bence. sen şimdi bu güzel, tatlı telaşlı zamnalarını bunu düşünerek mahvetme. sonuçta ikiniz evlenip bi eve gireceksiniz.. tabi herkesin ailesi önemli her zaman için ama evlendikten sonra ikiniz çok çok daha önemlisiniz.. nişanlınla mutluysan, ileriye dönük soru işaretlerin yoksa bu durumu kendine çok dert etme ama tepkinide belli etmekten kaçınma canım

Tam da dedıgın gıbı aslında...
Aılem sorun cıkaran ınsanlar olsaydı bence coktan bıterdı bu meseleden bıle fakat aksıne annem sızın gıbı soyluyor...
Gecenlerde bır nıkaha gıttık beledıye nıkahları 15 dakıka bılıyorsunuz...
Annem dıyor aman kızımm bak hepsı bu ıste...
Öyle de bıtıyor boyle de...
Sıkma canını...
Hem bızım de evde bı dolu ınsan olcak sehır dısından yurtdısından tamam herkes kendı mısafırlerı ıle ılgılensın dıyor...
Sustum...

yok yok sen o çekmeceli olanı boşver, tekrar inceledim, üstünde tv resmi olunca güzel gibi durmuş ama diğeri daha güzelmiş. ve fiyatlarıda çok uygunmuş yaaa, orta sehpalar bile daha pahalı.. oturma odası için güzel olur..

beyazı çok güzelmiş, başka hengi renkleri var kızlar? kırmızı varmı meselaa kırmızı? oturma odamın koltuklarını kırmızı yapmasam bile halı perde gibi aksesuarları kırmızı yapmayı düşünüyorum şimdide..

bide kargo parası ne kadar verdiniz canım, ay ben bunu nişanlımada bi göstereyim bakalım.. oturma odasına uygun bişey düşünüyoduk bizde

ya tamda hatırlamıyorum ama galiba ücretsiz kargoydu... canım bu iki rengin haricinde bi de siyah var. parası çok iyi. o dediğim siteden bi bak canım orta sehpa kategorisinde

Kızlar nısanlım sehır dısında...
Ve ıkımızde yıprandık zaten baya bır...
Dıyorum ya onların davetlısı 75-100 kısı cıvarı olacakmıs...
Annem dıyor ne yapalım senın de sınavın bu olsun...
Dusundum ben mı utanmalıyım o yemekte yoksa...

Cıdden sustum ben cunku kolay gelmedık bız bu gunlere...

Kızlar nısanlım sehır dısında...
Ve ıkımızde yıprandık zaten baya bır...
Dıyorum ya onların davetlısı 75-100 kısı cıvarı olacakmıs...
Annem dıyor ne yapalım senın de sınavın bu olsun...
Dusundum ben mı utanmalıyım o yemekte yoksa...

Cıdden sustum ben cunku kolay gelmedık bız bu gunlere...
Canım ya bazen susmak gerekiyor biliyorum, ama merak ettiğim konu nişanlın ne diyor? Bu konuyu ikiniz başbaşa konuştunuzmu hiç?

zyv kuzum bayıldım koltuklarına harikalar süperler hatta:66::66:

teşekkür ederim canım :71:

Tam da dedıgın gıbı aslında...
Aılem sorun cıkaran ınsanlar olsaydı bence coktan bıterdı bu meseleden bıle fakat aksıne annem sızın gıbı soyluyor...
Gecenlerde bır nıkaha gıttık beledıye nıkahları 15 dakıka bılıyorsunuz...
Annem dıyor aman kızımm bak hepsı bu ıste...
Öyle de bıtıyor boyle de...
Sıkma canını...
Hem bızım de evde bı dolu ınsan olcak sehır dısından yurtdısından tamam herkes kendı mısafırlerı ıle ılgılensın dıyor...
Sustum...

annen seni çok düşünen bi anne canım genelde böyle bi durumda kendi kızlarına yüklenirler az da olsa... dediğim gibi sen nişanlın konusunda eminsen o bu durumda olsa asla böyle bi teklifte bulunmazdı diyebiliyorsan bu olayı bertaraf et. ama ki şüphelerin varsa bu kabul edilmesi zor bi durum.çünkü koca bi hayat geçireceksin nişanlınla ilerde sizinde çoluğunuz çocuğunuz olacak onlarda evlenecek şu bu.. biraz ileriye dönük düşün. aynı şekilde davranırmı bunlar önemli.. yani son olarak sen içinde sevgini, aşkını tart ve ona göre karar ver. ben olsaydım napardım diye yazmıyorum bile... çok kızdım nişanlının ailesine...

Back