Hayırlısı olsun canım ya,içine sindiyse ne mutlu :) Gelinliğin fotolarını bekliyoruz.Ayakkabın nasıl :)
hadi bakalım canım hayırlı olsunnnn.
Teşekkür ederim tatlım
hadi bakalım canım hayırlı olsunnnn.
evet canım bi kaç gündür buldum o topiği okuyorum moralim bozuldu ama
benim nişanlımda yeni ağustosta 1 senesi dolacak.. öğretmenlik okuyupda atanamayıp polis olanlardan... sen özeldemi çalışıyorsun da bırakıp eşinin yanına gideceksin canım zor olcak senin için Allah yardımcımız olsun. evde boş durup beklemek çok daha kötü ben kara kara onu düşünüyorum bi atanaydım hiç değilse daha az düşünüp kafayı yerdim:18: bende 8 yıldır birlikteyim nişanlımda iş yok diye evlenemiyoduk. şimdi var ama diken üstünde bi hayat bizi bekliyor bende kendimi öyle teselli ediyorum onca sene bunun için bekledik sabrettik birlikte olalımdaa Allah büyük..
Günaydın kızlar hepicinizeCumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı
evet canım biliyorum Allah herşeyin yol göstericisi oluyor ona sığınmak yeterli canım. ben şimdilik ankarada olıcam 1-2 sene sonrası allah kerim. daha gitmeden tamıdık birilerini bulman süper canımahh canım biz seninle kader oratğıyız desene bnenimkide pomemcio zor günleri düşünüce allahıma şükrediyorum.ben özelde çalışıyorum ve mecburen gideceğim birde biliyorsun babamı kaybettim benim için çok daha zor ama yapabileceğim birşey de yok evlendikten bir hafta sonrada babamı kaybedebilirdim.artık böyle bakıyorum ve sonunda hasretlik bitiyor diye düşünüyorum.20 güne kadar atamalar var inşallah atanırız tatalım yokse o düşünce benide yiyip bitiriyor ama o topikte aynı şehi,rde olan arkadaş bile buldum yüzyüze görüüşmedik ama sağolsun bana o kadar yardımcı oluyorki sende vbulabilrisin.şunu düşünüyorum kader bu ölüm günü yeri zaten belli canım birşey olacaksa burnunun dibimnde dahi olabilir o yüzden allahım bizlere bağışlasın onları
günaydınlar kızlar nasılsınız??
benn geldimmmmm günaydın herkesee
günaydınlar kızlar nasılsınız??
benn geldimmmmm günaydın herkesee
evet canım biliyorum Allah herşeyin yol göstericisi oluyor ona sığınmak yeterli canım. ben şimdilik ankarada olıcam 1-2 sene sonrası allah kerim. daha gitmeden tamıdık birilerini bulman süper canım
günaydın kızlar hoşgeldiniz
canım sen ankaraya mı gelin geleceksen anlayamadım yoksa ikinizde mi burdasınız
ayy ne güzel ben ankaradayımmm ankaradan gelin gideceğimm burda iş bulursun canım ama inşallah atamamız olur keşke burda olsam sana arkadaş olurdum
hayırlı olsun tatlım içine sindiyse ne mutlu benimki dikim aşamasında ne çıkacak diye merakla beklemedeyim.hazır almanın en güzel yanı bu ne olduğunu biliyorsun
bende ayakkabı bakıyorum ama topugu az olsun istiyorum.Nişanlım ile aramızda fazla boy farkı yok... Bakalım bulabilcek miyim:S
Evet içime sindi canım katalog için dikmişler yeni taze çıkmış ilk ben giydim ve tamam budur dedim biraz onamalar yapılıcak provalarda bende diktirmek istemiştim annem zaten zor beğeniyosun bide dikim kötü çıkarsa yersin gelinlikçiyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?