2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar benim ayakkabım bu.. hiç topuklu giymeye alışık değilim gerçi platformlar rahat oluyo nişanımda giymiştim ama bu düğün saatlerce ayağıma kalacak ve oynıcam sıkıntı yaşamam umarım...

Benim aldığımda bu şekilde platform ama çok rahat rahatsız eder diye düşünme bi an benim aldığım sandım

Son düzenleme:
ayrıca dün nihayet fatihe gittik bir sürü yere gidip birçok gelinlik baktım ama sadece 3 tane denedim birini çok beğendim 2400 2000 e indirdi ama henüz netleşmedi biraz daha pazarlık yapıcam bi yerde 1400 dü o da güzeldi ama ilk baktığımızı daha çok beğendik nişanlım da biraz pazarlık yapıp onu almayı düşünüyo her yerde aynı tarz şeyler vardı bu biraz farklı bi model klasiğin dışında model fransız tarzı ama fransız danteli kullanılmamış

en azından kafanda bişiler belirlenmişsin canım... İnşallah gönlüne göre olanı alırsın..

kızlar benim ayakkabım bu.. hiç topuklu giymeye alışık değilim gerçi platformlar rahat oluyo nişanımda giymiştim ama bu düğün saatlerce ayağıma kalacak ve oynıcam sıkıntı yaşamam umarım...

rahata benziyor canım ama sana tavsiyem gelin ayakkabınla bir dışarı çık derim dene giy kaldıki toplukluya alışkın değilim diyorsun bence bunu faydasını göreceksin :32::32::32::32: sonra düğününde oynayamazsın bende bu tarz bişey alacam boyum uuzn zaten çok topuklu olmasın şık ve zarif bişi istiyorum güle güle kullannnn :64:
:66:

çok güzelmiş canım... İyi günlerde kullan. Platformlu olanlar rahatmıs canım, inşallah rahat edersin...

çok iyi yapmışsın canım. benim iki arkadaşımda diktirmeye kalktılar ayrı ayrı yerlere ikside beğenmedi ortaya çıkan gelinliği... fotodaki gibi olmuyo olsada üstünde öyle durmuyor...
Komşumuzun kızı diktirdi son teslimde cinnet geçirmiş kız benim istediğim bumuydu diye parayıda vermişler mecburen aynı yerden başka model hazır aldı düğünü boyunca suratından düşen bin parçaydı çok üzüldük bizde,bunu yaşamak istemedim açıkcası hazır olsun görüyim dedim

markası cosmopolita galiba.. ayakkabı çok rahatta işte alışık olmayınca havada yürüyomuşum gibi geliyo:9:

Benim aldığım bu değil ilk başta aldığım marka sandım:21: nine west den aldım ben bride koleksiyonu yapmış indirimede girmişti bende çok fazla topuklu giymem ama giydim çok rahat ettim tavsiye ederim:21:

rahata benziyor canım ama sana tavsiyem gelin ayakkabınla bir dışarı çık derim dene giy kaldıki toplukluya alışkın değilim diyorsun bence bunu faydasını göreceksin :32::32::32::32: sonra düğününde oynayamazsın bende bu tarz bişey alacam boyum uuzn zaten çok topuklu olmasın şık ve zarif bişi istiyorum güle güle kullannnn :64:
:66:

platform olmasa zaten asla giyemem.. giyip prova yapım bi kaç defa doğru diyosun sonra düğün günü sefil ve rezil olmıyayım :17:

ben gelecem sen gitcen tühhhh:70: sendemi öğretmensin canım? dersanemi çalışıyosun peki ankarada?

Evet içime sindi canım katalog için dikmişler yeni taze çıkmış ilk ben giydim ve tamam budur dedim biraz onamalar yapılıcak provalarda bende diktirmek istemiştim annem zaten zor beğeniyosun bide dikim kötü çıkarsa yersin gelinlikçiyi dedi:21:

evet canım ya aynen öyle olacak ben kamu yön. mezunuyum inşaat firmasında çalışıyorum keşke tayinim trabzona çıksaydı beni,m patronum oralı iş bulabilme imkanım olabilirdi.

gelinlikde şanslısınız dememkki ben baktım beğenemedim birde benim göğüsler büyük ben balık etliyim kiloda var boy olmasa top gibi gezecek bir vucuda sahibim mecburen di,ktirdim birde modelide kendim kafamadan tasarladım inşallah rezil olmaz yaaa korkuyorum ilk provam cumartesi günü

evet canım ya aynen öyle olacak ben kamu yön. mezunuyum inşaat firmasında çalışıyorum keşke tayinim trabzTona çıksaydı beni,m patronum oralı iş bulabilme imkanım olabilirdi.

gelinlikde şanslısınız dememkki ben baktım beğenemedim birde benim göğüsler büyük ben balık etliyim kiloda var boy olmasa top gibi gezecek bir vucuda sahibim mecburen di,ktirdim birde modelide kendim kafamadan tasarladım inşallah rezil olmaz yaaa korkuyorum ilk provam cumartesi günü

Teşekkür ederim canım çok fazla gezmedim 3.cü baktığım yerden tamam budur dedim,benim gögüsler küçük olduğu halde felaket sıktı bi ara kapatamadılar fermuarı sonra kapattılar ama ben şok nefes alamıyorum :53::53: dedim bu 36 mı eminmisiniz 34 bedene göre dikilmiş gibi 10 dakka zor durdum içinde fermua yerine düğme dikilicek bu yüzden,ama sen her provada iyice incele sor bu böyle olucak dimi diye her diktirme kötü olucak diye bişey yok bence tamamen dikenle alakalı bişey bu hayırlı olsun şimdiden :21:

evet canım ya aynen öyle olacak ben kamu yön. mezunuyum inşaat firmasında çalışıyorum keşke tayinim trabzona çıksaydı beni,m patronum oralı iş bulabilme imkanım olabilirdi.

ne çokda ortak yönümüz çıktı yahuu:64::64: benim babamda inşaat işiyle uğraşıyor tanıdıkları vardır çok. nişanlımda ankaraya ilk gittiğinde inşaat firması olan biri çok yardımcı olmuştu o da trabzonluydu saolsun:)) aynı kişi çıkarsa artık bayılırım:1::1:

ne çokda ortak yönümüz çıktı yahuu:64::64: benim babamda inşaat işiyle uğraşıyor tanıdıkları vardır çok. nişanlımda ankaraya ilk gittiğinde inşaat firması olan biri çok yardımcı olmuştu o da trabzonluydu saolsun:)) aynı kişi çıkarsa artık bayılırım:1::1:

soyadı u ile mi başlıyorrrrr bu inşaatçının :66::66::66:

Teşekkür ederim canım çok fazla gezmedim 3.cü baktığım yerden tamam budur dedim,benim gögüsler küçük olduğu halde felaket sıktı bi ara kapatamadılar fermuarı sonra kapattılar ama ben şok nefes alamıyorum :53::53: dedim bu 36 mı eminmisiniz 34 bedene göre dikilmiş gibi 10 dakka zor durdum içinde fermua yerine düğme dikilicek bu yüzden,ama sen her provada iyice incele sor bu böyle olucak dimi diye her diktirme kötü olucak diye bişey yok bence tamamen dikenle alakalı bişey bu hayırlı olsun şimdiden :21:

çok sağol canım tanıdıklarımın 30 yıllık terzisi sülalelerinin gelinliğini diktirmişler resmen pişman olmamaışlar inşallah bende olmam
bende giydiğimde üst taraf hiçbirinde kapanmıyor birde diyolar küçültücü kullanaxcaz iç çamaşırı e zaten içimdeki küçültücülü diyorum olmadı işte umarım benimki düzgün olur
alalhım ağız tadıyla giydirsin inşallahhh hepimizinkini

çok sağol canım tanıdıklarımın 30 yıllık terzisi sülalelerinin gelinliğini diktirmişler resmen pişman olmamaışlar inşallah bende olmam
bende giydiğimde üst taraf hiçbirinde kapanmıyor birde diyolar küçültücü kullanaxcaz iç çamaşırı e zaten içimdeki küçültücülü diyorum olmadı işte umarım benimki düzgün olur
alalhım ağız tadıyla giydirsin inşallahhh hepimizinkini

Tanıdıksa zaten istediğin olur canım ilgili olurlar pişman olmazsın amin Allah ağız tadı ile giymeyi nasip etsin:21:

kızlar ya benimde gelinliğim straplez. hep hayalimdeydi straplez gelinli,k giymek ama göğüslerim büyük.. durmaz, rahat edemem diye düşünüyodum gittim denedim ve güzel oturdu ki üzerime göre dikilmediği halde ama hala düşünüyorum rahat edemzsem diye kadın istersen kol ekleriz dedi yaprak kol sadece tülden orda gösterdi güzelde durdu ama bu sefer arkası daha yukarıda olmak durumunda kalıyor... bu konuda hala karar vermedim ilk provada bakarız dedi ordaki kadın birlikte dener karar veririz dedi... yanımda bi kaç kişi götürmeliyimm:47::9:

bu kısmı tutturamamıdık desene temmuzda burdayım canım herkonuda yardımcı olurum tatlımm ne zamn istersennn hangi semt düşünüyorsunuz

valla canım öyle illa istediğimiz bi semt yok.. nişanlım oran da çalışıyor bayağı uzak yollarda canı çıkıyo. ordanda ev tutamıcamız göre:97: metro ya yakın bi yerler olsun dedik. bi de site istiyor o güvenlikli olsun geceleri yalnız kalcam malum:14: hastane durağı diye bi yer varmış metro galiba orda bi siteden bahsetti çoğu polismiş oturanların bizde tayinleri bekliyorduk bugün belli olacakmış sonra bakmaya başlıcak nişanlım. anlattığım yeri anladın mı tatlım ben pek bilmiyorum ya anlatmaya çalıştım.. nasıl yerler acaba fikrin ne?

valla canım öyle illa istediğimiz bi semt yok.. nişanlım oran da çalışıyor bayağı uzak yollarda canı çıkıyo. ordanda ev tutamıcamız göre:97: metro ya yakın bi yerler olsun dedik. bi de site istiyor o güvenlikli olsun geceleri yalnız kalcam malum:14: hastane durağı diye bi yer varmış metro galiba orda bi siteden bahsetti çoğu polismiş oturanların bizde tayinleri bekliyorduk bugün belli olacakmış sonra bakmaya başlıcak nişanlım. anlattığım yeri anladın mı tatlım ben pek bilmiyorum ya anlatmaya çalıştım.. nasıl yerler acaba fikrin ne?

canım anladım ben orana yakın yerdeyim hastane durağı sanırım batıkent tarafında olan yer aslında arasındaki mesafe çok ama metro olması cazip geldi sanırım nişanlına çok bilmem orayı ama oturulcak biryer en azından onu biliyorum ankaranın iyi semtlerinden merak etme metroyla 25 dk kızılayda olursun gezer tozarsınn o yokken sıkılmazsın tatlımm

ne güzel işte canım halletmişsiniz birçok şeyi
en son geldiğinde pek umutsuzdun, çok şükür yoluna girmiş sanırım
hep öyle oluyor zaten
önce sıkıntı, ardından ferahlık...

aynen tatlım ya herşey bir anda halloldu valla pek bişey kalmadı işte evin içi yapılacak bu saatten sonra inş hepimiz için herşey çok güzel olur Allah gönlümüze göre verir istediğimiz şeyleri inş

Back