2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkese iyi akşamlar güzeller nasılsınız? geçmişi okuldum geldim, yeni yeni ciciler alanlar var, hayırlı olsun, ben mutfağı tamamladım sayılır,pek bi eksiğim yok, artık büyük eşyalar var ama onları da bu ay sonu alırız sanırım :31:

hoşgeldin canııımmm :71::71::71::71:

destek olduguma inaniyorum aslinda. yani oyle zorlamiyorum hemen is bulsun da evlenelim diye... isinde huzurlu olmasi gerek cunki...

bakalim iste... hayirlisi olsun... :34:

o askerdeyken hep kendimi eylul ayina odakladim ya... simdi eylul'de olmaz belki diye, sinirlerim bozuluyo... :44:

hayirlisini diliyorum tekrardan!

bizim düğün tarihimiz 4 kez değişti :))
ertelene ertelene tam 20 ay oldu
çok zor biliyorum ama sabret, güzel olacak...

zyv'cim... cemile store'a sen de bir ara ugra varsa yakinlarinda... muhtesem urunler var :34:

ocwmays... allah hepimize kazasiz belasiz bir dugun sureci versin insallah...

benden de sizlere kocaman opucukler...
uyumam gerek artik... erkenden kalkicam...

ruyanizda, mustakbel esinizi gormeniz dilegi ile... :33:

herkese iyigeceler eylül gelinleri
herbiriniz mışıl mışıl uykudasınız sanırım bir ben kaldım
herkesler yazmış bende yazayım kızlar bende bugün koltuk takımımı aldım zigonlarımı aldım,ve geriye halı perde kaldı
bu arada kınada abiye giyoyor çoğunluk sanıırm ben sadece bindallı giyeceğim hayatmda kaç kere bindallı giyebilirim diye düşünüyorum ,oda bir aydır dikimdeydi malum nedenden dlayı durdurmuştum bu hafta onada bakmam gerek,

ebrucum sorularına yanıt vereyim biz müziklerin hiçbirini seçmedik ama oya bora vardı bilirmisiniz onların bir şarkısı vardı al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna biz ni,şanlımla değişik bir şekilde dansedelim diye baya çalışmıştık ama şimdi ne yaparız bilmiyorum,ikincinin sorusuda bazı şeyler yaşamadan önce aynı sıkıntı bendede vardı ben ank. bingöle gelin gidecem ve polis eşi olacam bunlar başlı başına sorundu ama babamı kaybettiğimde sabahtan akşmaa kadar o gelsin diye saate baktım içeri girip sarıldığımda sanki omzumdaki yükü o acının yarısını ona bırakmıştım o gün anladım ki hayatım boyunca sırtımı her koşulda dayayabileceğim bir eşe sahibim.:69::69::69::69::69:

ayy çok yazmışım sıkılacaksınız şimdii........:30::30::30::30::30::30::30:
son olarak markowian allahtan herşeyin hayırlısını iste bizim düğünümüz işsizlikten dolayı 5 yıl sarktı iş buluk nişanlandık babamı kaybettim düğünüm erteleniyordu sabırlı ol ve hayırlısını iste canım :70::70::70::70:

günaydıııııınnnnnn canlarımmmmmm çok özledim sizleri lemlemcim burada bir yağmur bir kıyamet ADANADA yani
yayladada aynı şekilde biraz üşüttüm sanırım neyse herkesee hayırlı haftalarrrrrrr :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

uyan bebem uyaaannn :57:
evleniyoz nerdeyse hala hareket yok sende
bak sonra sıkışacaksın demedi deme
en azından internetten falan bak tatlışım
[/QUOTE]

ya bu aralar çok gerginim içimden bişey yapmak gelmiyor... sınav yaklaşıyo ona bağlıyorum...
gerçi benim işlerim hızlıdır bugün almaya çıkıyım dışarıya bugün alır dönerim de iştee :31:pofffffffff:97:

Günaydın Kızlar,
2 günlük geçmişi okudum geldim,
Hafta sonu güzeldi benim için, piknikler gezmelerr,
biaksilik çıkmazsa haftasonu bizde gelinlik bakıcaz

Günaydın Kızlar,
2 günlük geçmişi okudum geldim,
Hafta sonu güzeldi benim için, piknikler gezmelerr,
biaksilik çıkmazsa haftasonu bizde gelinlik bakıcaz

oh canım iyi gezmişsin:66:
bu arada sana sorcam ne zamandır unutuyom sipariş ettiğin sehpa geldimi nasıl bişey:64:

Geldi canım, kurmadık doğal olarak ama açıp baktık ezik çizik yoktu, malzemesi de çok güzel mat bi beyaz değil ışıl ışıl, ilk kuran resimler artık

benimde nişanlım baktı söylemiştim bi parçası ezik çıktı diye aramış görüşmüş adamda hemşerimiz çıkmış tek parçayı yollamış nişanlıma.tmm ilk kuran resim atsın:64:

Günaydın kızlar hepicinize :21: Cumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu:21: provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı :16:

günaydınnn... gece yazdığını okudumda sende polis eşi olacakmışsın canım... nası bi hayat bizi bekliyo acaba:97:

evet kuzum sende polis eşimi olacaksın bizim topiktede gördüm seniii
benimki yeni polis birde nasıl olacak bilmiyorum bilmediğin şehir değişik çalışma saatleri izinsiz birde ben 5 yıldır çalışıyorum şimdi ev hanımı olacağım o nasıl olacak onu da düşünüyorumm,tek tesellim 8 yılın boş bir umut olmadığı ve evlilikle umutlarımın ödüllendiği:69::69:

Günaydın kızlar hepicinize :21: Cumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu:21: provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı :16:

Hayırlısı olsun canım ya,içine sindiyse ne mutlu :) Gelinliğin fotolarını bekliyoruz.Ayakkabın nasıl :)

hadi bakalım canım hayırlı olsunnnn. :16:
evet kuzum sende polis eşimi olacaksın bizim topiktede gördüm seniii
benimki yeni polis birde nasıl olacak bilmiyorum bilmediğin şehir değişik çalışma saatleri izinsiz birde ben 5 yıldır çalışıyorum şimdi ev hanımı olacağım o nasıl olacak onu da düşünüyorumm,tek tesellim 8 yılın boş bir umut olmadığı ve evlilikle umutlarımın ödüllendiği:69::69:

evet canım bi kaç gündür buldum o topiği okuyorum moralim bozuldu ama:14:
benim nişanlımda yeni ağustosta 1 senesi dolacak.. öğretmenlik okuyupda atanamayıp polis olanlardan... sen özeldemi çalışıyorsun da bırakıp eşinin yanına gideceksin canım zor olcak senin için Allah yardımcımız olsun. evde boş durup beklemek çok daha kötü ben kara kara onu düşünüyorum bi atanaydım hiç değilse daha az düşünüp kafayı yerdim:18: bende 8 yıldır birlikteyim nişanlımda iş yok diye evlenemiyoduk. şimdi var ama diken üstünde bi hayat bizi bekliyor bende kendimi öyle teselli ediyorum onca sene bunun için bekledik sabrettik birlikte olalımdaa Allah büyük..

Back
X