Herkese iyi akşamlar güzeller nasılsınız? geçmişi okuldum geldim, yeni yeni ciciler alanlar var, hayırlı olsun, ben mutfağı tamamladım sayılır,pek bi eksiğim yok, artık büyük eşyalar var ama onları da bu ay sonu alırız sanırım![]()
hoşgeldin canııımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi akşamlar güzeller nasılsınız? geçmişi okuldum geldim, yeni yeni ciciler alanlar var, hayırlı olsun, ben mutfağı tamamladım sayılır,pek bi eksiğim yok, artık büyük eşyalar var ama onları da bu ay sonu alırız sanırım![]()
destek olduguma inaniyorum aslinda. yani oyle zorlamiyorum hemen is bulsun da evlenelim diye... isinde huzurlu olmasi gerek cunki...
bakalim iste... hayirlisi olsun...![]()
o askerdeyken hep kendimi eylul ayina odakladim ya... simdi eylul'de olmaz belki diye, sinirlerim bozuluyo... :44:
hayirlisini diliyorum tekrardan!
hoşgeldin canııımmm![]()
Günaydın Kızlar,
2 günlük geçmişi okudum geldim,
Hafta sonu güzeldi benim için, piknikler gezmelerr,
biaksilik çıkmazsa haftasonu bizde gelinlik bakıcaz
oh canım iyi gezmişsin![]()
bu arada sana sorcam ne zamandır unutuyom sipariş ettiğin sehpa geldimi nasıl bişey![]()
Geldi canım, kurmadık doğal olarak ama açıp baktık ezik çizik yoktu, malzemesi de çok güzel mat bi beyaz değil ışıl ışıl, ilk kuran resimler artık
günaydın herkese![]()
günaydınnn... gece yazdığını okudumda sende polis eşi olacakmışsın canım... nası bi hayat bizi bekliyo acaba:97:
Günaydın kızlar hepicinizeCumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu
provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı
![]()
hadi bakalım canım hayırlı olsunnnn.Günaydın kızlar hepicinizeCumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu
provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı
![]()
evet kuzum sende polis eşimi olacaksın bizim topiktede gördüm seniii
benimki yeni polis birde nasıl olacak bilmiyorum bilmediğin şehir değişik çalışma saatleri izinsiz birde ben 5 yıldır çalışıyorum şimdi ev hanımı olacağım o nasıl olacak onu da düşünüyorumm,tek tesellim 8 yılın boş bir umut olmadığı ve evlilikle umutlarımın ödüllendiği![]()