kızlar ya ben de kına için ik kıyafet giyebilirm
hani şu önden kısa arkadan upuzun kuyruklu modeler varya
onlara taktım bu sıra
kınamda açık olucam, kadınlar arasında olacak
canım anladım ben orana yakın yerdeyim hastane durağı sanırım batıkent tarafında olan yer aslında arasındaki mesafe çok ama metro olması cazip geldi sanırım nişanlına çok bilmem orayı ama oturulcak biryer en azından onu biliyorum ankaranın iyi semtlerinden merak etme metroyla 25 dk kızılayda olursun gezer tozarsınn o yokken sıkılmazsın tatlımm
evet evet batıkente yakınmış.. bakacaz artık canım sınavdan sonra bende giderim ev bakmaya... şimdiki evi ankamall ın yakınında ama mahallesini hiçsevmedim:26:
ççokkk yogun bir haftaaaa kızlarr gelinlikler alınmış dikilmiş ohhhhhh maşalahdarısı başıma darsıı başımaaa
canan, neşe, lemlemtoş nerde yahu
sanırım herkes gelinlik bakmaya gittti
ben de şimdi mezuniyet yemeğine gidicem
bu arada nişanlıma bir haftadır baskı uyguluyorum hala mobilya resimlrimi göndermedi
şimdi ne yapsam da kafasının etini yesem ya
Eki Görüntüle 209257 Eki Görüntüle 209258 Eki Görüntüle 209259 Eki Görüntüle 209260
bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 209261 Eki Görüntüle 209262 Eki Görüntüle 209263
bunlarda koltuk takımlarım beyaz deri olacak,içleri 3 lüler siyah,tekliler kırmızı olacak yaztıklarda sırf kırmızı olacak
umarım beğenirsinizzz
canım çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallahhh
bunlarda koltuk takımlarım beyaz deri olacak,içleri 3 lüler siyah,tekliler kırmızı olacak yaztıklarda sırf kırmızı olacak
umarım beğenirsinizzz
Canım koltuk takımın cok hoş... İyi günlerde kullan...
umarım beğenirsinizzz
geldim canımm, yoğunum bu aralar , pek giremiyorum o yüzdencanan, neşe, lemlemtoş nerde yahu
yatak odan sade ve hoş duruyor , beğendim, güle güle kullan canım
umarım beğenirsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?