2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya ben de kına için ik kıyafet giyebilirm
hani şu önden kısa arkadan upuzun kuyruklu modeler varya
onlara taktım bu sıra
kınamda açık olucam, kadınlar arasında olacak

aynen biliyormusun bende kınamda önden kısa arkadan kuyruklu bir model düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ya

evet evet batıkente yakınmış.. bakacaz artık canım sınavdan sonra bende giderim ev bakmaya... şimdiki evi ankamall ın yakınında ama mahallesini hiçsevmedim:26:

evet evet batıkente yakınmış.. bakacaz artık canım sınavdan sonra bende giderim ev bakmaya... şimdiki evi ankamall ın yakınında ama mahallesini hiçsevmedim:26:

varlık mahallesindedir orası çok merkezi fakat evleri çok küçük birde akşamalrı çok ıssız olur dayımlar oturuyorlar orda akşamalrı senin kalabileceğin bir yer değil eğer oraysa

ççokkk yogun bir haftaaaa kızlarr gelinlikler alınmış dikilmiş ohhhhhh maşalah darısı başıma darsıı başımaaa

ben de şimdi mezuniyet yemeğine gidicem
bu arada nişanlıma bir haftadır baskı uyguluyorum hala mobilya resimlrimi göndermedi
şimdi ne yapsam da kafasının etini yesem ya

amannn hayatım erkek milleti işte onların çok umrunda değil onlara göre aldık mı aldık ama biz işte herkes görsün yorum yapsın ortak görüş paylaşalım vs vs vs ama onlar öyle değil boşver yollamıyorsa canım

bu arada akşamda iyi eğlenceler bende bu akşam nişanlımla alışverişe gidecem öyle işte

canım çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallahhh

canan, neşe, lemlemtoş nerde yahu
geldim canımm, yoğunum bu aralar , pek giremiyorum o yüzden

koltuk takımından ben de görmüştüm burda, güzelmiş, hayırlı olsun tatlım

sağolun kızlarrrr
yatak odam daha bitmedi o siyah ve beyaz ayrımı olan yerlere metal bişiler gelecek daha farklı olacak böle çok sıradan olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…