• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benide yazın benide nihayet 7 yıl sonunda büyük gün 8 ekimmmmm

düğünümüz 8 ekim cumartesi :1: (allah izin verirse )

ay yazalım tabiii şekerim, her zaman bekleriz ama bak uzun zaman gelmeyenlere veya sadece düğün tarihini söyleyip bidaha uğramayanlar siliniyo listeden.. ocwmays kızıyo ona göre :20:

ee senin hazırlıklar ne alemde? düğün mekanını ayarladınız mı meselaa?

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

herkese günaydın güzel gelinlerrr :32:

canım ben gelinliği daha almadım, cumartesi günü için hasret modaevinden randevu aldım, spaydinin gelinliğini aldığı modaevi canım, onun tavsiyesiyle gidiyorum zaten :32:

burdaki kızlarda bıktılar artık benim gelinlik sayıklamamdan :2: alayım da topik olarak rahatlayalım artık :65:

anladım canım ınsallah ıstedıgın gıbı bır model bulursun :54:

fiyat aralıgı ne kadar acaba 1500-2000 e kadar güzel bir gelinlik alabilirmiyim sizce

kızlarrrrrr slm mutluluktan uçuyorum şu an.:62:

ilk tercihim olan ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR'E kadrolu öğretmen olarak atandım:)))

allahım şükürler olsun.benim de hayatım düzene girecek.şimdi bi de eş durumu tayiniyle erzurumdaki kocamı yanıma almam lazım:52:

fiyat aralıgı ne kadar acaba 1500-2000 e kadar güzel bir gelinlik alabilirmiyim sizce

inşallah canım, hepimiz gönlümüze sinen bir gelinlik buluruz :16: fiyat aralığı olarak benim de maksimum vereceğim miktar 2000 lira, daha üstüne çıkamam :50: ben gidince daha net bilgi veririm sana :61:

allahım şükürler olsun.benim de hayatım düzene girecek.şimdi bi de eş durumu tayiniyle erzurumdaki kocamı yanıma almam lazım:52:

canım benimmm hayırlı olsun çooook sevindiimmm, emeklerinin karşığılını alacaksın artıkk :62: :62: :32: :32: :62: :62: herşey gönlünce olsun tatlımm :70: :70:

ayyyy çok sevindiiiiiim, :64::64::64::64: hayırlı olsun tatlım... inşallah eş durumu tayininizde olur.. artık herşey daha kolay olacak sizin için.

Fatih'deki rakamlar diğerlerinden daha pahalı ama hakediyolar gerçekten
Dikimler harika!
1500-2000 arası bi fiyata istediğin gibi, şık ve kaliteli bi gelinlik bulman çok kolay. :34:

süper bi habeeeeerrrr :65::65::65:
:66::66::66::66::66::66:
canıımmm benim, herşey gönlünce olsun
Bu arada Viranşehir benim babamın mekanı, subaylığını orda yapmış
60 yaşına merdive n dayadı, hala anlatıyo :1:

hayırlısı olsun canım... Çok sevindim senin adına... Herşey düzene girer inşallah...

kızlarrrrrrr sonunda günümüzü aldık :) 15 eylül kına 17 eylül cumartesi düğün. Sabah 8:30 da gitmemize rağmen günlerin yarısı dolmuştu hala gün almayan varsa elini çabuk tutsun eylül gelinleriiiiii :34:

kızlarrrrrrr sonunda günümüzü aldık :) 15 eylül kına 17 eylül cumartesi düğün. Sabah 8:30 da gitmemize rağmen günlerin yarısı dolmuştu hala gün almayan varsa elini çabuk tutsun eylül gelinleriiiiii :34:

hayırlı olsun tatlım
biz de Fatih'den alıcaz günü
korktum şimdi sen öyle deyince :18:

hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin :10:

Back