• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Cananım gelmiiiişşş
canaann seni özledim, nerelerdesin bak biz magarina oynuyoz

burdayım canımmm, ben de seni özledim, görüşemiyoruz ne zamandır :70:
yazdıklarınızı okuyodum ben de :26: ay ben bu aralar pek bişi yapmıyorum düğün namına, cumartesiyi bekliyorum fatihe gidip gelinliğimi alacağım inşallah :65:

ayy şu gelinliği alabilsen de kafandaki o koccaman soru siliniverse :52:
nedense ben o konuda fazla rahatım :26:

burdayım canımmm, ben de seni özledim, görüşemiyoruz ne zamandır :70:
yazdıklarınızı okuyodum ben de :26: ay ben bu aralar pek bişi yapmıyorum düğün namına, cumartesiyi bekliyorum fatihe gidip gelinliğimi alacağım inşallah :65:

walla canım şu geliniğini beğensende sende rahatlasan bizde rahatlasak :1::1:

tamam işte aynı şarkı, benim dediğimde yonca evcimiğin dansçıları falan oynuyodu, hani sarı saçlı bi dansçı çocuk vardı, küçükkene bayılırdım ona :77: o falan oynuyodu..

aaaa ewett hatırladdıımmm
ben ona değil de hani çılgın bedişte "oktay" vardı ya ona bayılırdım, şimdi görünce midem bulanıyo ne zevksizmişim :52:

aaaa ewett hatırladdıımmm
ben ona değil de hani çılgın bedişte "oktay" vardı ya ona bayılırdım, şimdi görünce midem bulanıyo ne zevksizmişim :52:

ıyyy bende o oktaya sinir olurduuum, saçlarını attırırdı ya hani ikidebir, ıyyy kız gibiiydi. bide çok soğuk bi çocuktu.. ne zevksizmişin yaa.. :120:

walla canım şu geliniğini beğensende sende rahatlasan bizde rahatlasak :1::1:

:60::60::60: ay lemlem çok hoşsun
Canan bu topikteki ilk yorumu sen yazmışsın, dikkat ettm ilk sayfalarda da hep gelinlikten bahsetmişsin. Senin gelinliğini aldığın günü tarihi gün ilan etcezz :52::52:

ıyyy bende o oktaya sinir olurduuum, saçlarını attırırdı ya hani ikidebir, ıyyy kız gibiiydi. bide çok soğuk bi çocuktu.. ne zevksizmişin yaa.. :120:

ay ewt çok çirkin bi çocukmuş, hala öyle çirkin
ben uzun saçlıları seviyomuşum demek ki
çünkü Kerim Tekin'e de aşıktım
ammmaaann çocukluk işte, şimdi nişanlım haricindeki hiçbir erkek yakışıklı gelmiyo gözüme:69:

:60::60::60: ay lemlem çok hoşsun
Canan bu topikteki ilk yorumu sen yazmışsın, dikkat ettm ilk sayfalarda da hep gelinlikten bahsetmişsin. Senin gelinliğini aldığın günü tarihi gün ilan etcezz :52::52:

:60: :60: düğün günüm belli olduğundan beri derdim gelinlikmiş demekkii :60:
az kaldı kızlar, cumartesi günü tarih yazacazz :65: :65:

stresimm bi kat daha artt :18: cumartesi akşamı geliptee gelinlik alamadım yazarsam siz beni naparsınız :78: şimdiden önlemimi alayım da :18:

sen önlem falan alma canikom direkt gelinliği al gel :27:
izin verirlerse resmini de göster yorum yaparık:51:

Back