• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

saol ahsen ve buan buan.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

ahsen güzel yermiş.malum urfa peygamberler şehri.zaten urfa kebabı da çok severdim:))gönlümden geçen yer oldu.

saol ahsen ve buan buan.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

ahsen güzel yermiş.malum urfa peygamberler şehri.zaten urfa kebabı da çok severdim:))gönlümden geçen yer oldu.

evet canım güzel yer.
Rabbim kalbinden geçenleri hayırlı kılsın, hayat boyu yüzünüz hep gülsün, böyle tontiş haberler alın hep :52:

kızlarrrrrr slm mutluluktan uçuyorum şu an.:62:

ilk tercihim olan ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR'E kadrolu öğretmen olarak atandım:)))

allahım şükürler olsun.benim de hayatım düzene girecek.şimdi bi de eş durumu tayiniyle erzurumdaki kocamı yanıma almam lazım:52:

gözün aydın tatlım ya inan ki çok çok sewindim. :24::64::64:

hayırlı olsun tatlım
biz de Fatih'den alıcaz günü
korktum şimdi sen öyle deyince :18:

Valla canım randevu defterini gördüm yarısından çoğu doluydu. Eylül ayına gün almak için yaklaşık 2 saat kadar sıra bekledik düşün :26: Hatta bizim önümüzde gün alan çift 4 eylüle yer bulamadılar :(

Valla canım randevu defterini gördüm yarısından çoğu doluydu. Eylül ayına gün almak için yaklaşık 2 saat kadar sıra bekledik düşün :26: Hatta bizim önümüzde gün alan çift 4 eylüle yer bulamadılar :(

ay inanmıyorum ya
bizim daha hiçbişeyimiz hazır değil, bir an önce gitmemiz lazım o zaman :43:
haftaya gidebilriz ancak ama
off Allahımmm lütfen bulalıımm

ay yazalım tabiii şekerim, her zaman bekleriz ama bak uzun zaman gelmeyenlere veya sadece düğün tarihini söyleyip bidaha uğramayanlar siliniyo listeden.. ocwmays kızıyo ona göre :20:

ee senin hazırlıklar ne alemde? düğün mekanını ayarladınız mı meselaa?

ben uzun zamandır üyeyim ama evlilik tarihim uzayınca sinirlerim bozuldu :34: uzun zamandır girmiyordum gelinlik eşya vs konularda fikirlerinize ihtiyac duyacağım kızlarrrrrrr

düğünüm adanada olacak bebe müzikhol 2

her birşeylerim hazır sadece kavuşmayı bekliyoruzzzzzzzz:43: darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhhh

ay inanmıyorum ya
bizim daha hiçbişeyimiz hazır değil, bir an önce gitmemiz lazım o zaman :43:
haftaya gidebilriz ancak ama
off Allahımmm lütfen bulalıımm

Canım istersen belediyeyi bir arayıp bilgi al. Tam anlayamadım ama sanırım evrakların hepsi orda yapılabiliyormuş sağlık raporuda dahil. Biz sağlık ocaklarında falan baya uğraşmıştık. Belki 1 günde halledebilirsiniz.

İki buçuk ay önce sadece düğün salonum tutuluymuş başka da hiçbişeyim hazır değilmiş, gelinlik için de çok kararsızmışım :24:
aradan iki buçuk ay geçti; sadece düğün salonum tutulu, başka hiçbirşeyim hazır değil ve gelinlik için hala çok kararsızım
sonuç iki buçuk aydır değişen hçbirşey yokk :60: :60: güleğirum halıma katula katula :60: :60:

ama sipidicim öğretti bizee, acele etmek yook, herşey zamanı gelince oluyorrr :24: :24:

offf ne yapacauk yaawwww:1::1::1:

Canım istersen belediyeyi bir arayıp bilgi al. Tam anlayamadım ama sanırım evrakların hepsi orda yapılabiliyormuş sağlık raporuda dahil. Biz sağlık ocaklarında falan baya uğraşmıştık. Belki 1 günde halledebilirsiniz.

aradım. toplam 80 tl ye sağlık raporu veriyolar
başka yerlerle uğraşmadan ordan alsak daha iyi olucak sanırım
80 lira evlilik öncesi için az bi para değil ama gün kalmamasından korkuyorum

hafta sonu için planlar hazır mı kızlar?

hazır
evde ders çalışcam :27:

aradım. toplam 80 tl ye sağlık raporu veriyolar
başka yerlerle uğraşmadan ordan alsak daha iyi olucak sanırım
80 lira evlilik öncesi için az bi para değil ama gün kalmamasından korkuyorum

hazır
evde ders çalışcam :27:

canım sen belediyeyi arayıp sordun mu? Sağlık raporu olarak neler istiyorlar diye? Sadece kan tahlili ise işin çabuk biter aslında...

Ben dün arayıp sormuştum kızlar benimki Avcılar gerçi Sağlık raporunu sağlık ocağından alıp geliyosunuz denildi ama :63: benimde kafam karıştı şimdi haftaya gidebilicez gün almaya inşallah dolmaz:50:

hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin :10:
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya:59:

canım sen belediyeyi arayıp sordun mu? Sağlık raporu olarak neler istiyorlar diye? Sadece kan tahlili ise işin çabuk biter aslında...

ewt öğrendim
HIV, ELİZA, HGSAG, VDRL MİKRO FİLM
aranızda sağlıkçı var mı kızlar ya bunlar ne tahlili oluyor

Ben dün arayıp sormuştum kızlar benimki Avcılar gerçi Sağlık raporunu sağlık ocağından alıp geliyosunuz denildi ama :63: benimde kafam karıştı şimdi haftaya gidebilicez gün almaya inşallah dolmaz:50:

Avcılar çok merkezi değil, sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum canım
bişey olmaz inş.

hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin :10:
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya:59:

bence bunun muhakkak bir çözümü vardır
belediyeyi arayıp sor vakit kaybetmeden

jeloo siz Avcılar'da oturacaktınız dimi?
benim nişanlımın işi Haramidere'de
Bayrampaşa'da oturacaktık ama şu son günlerde Avcılar'da mı karar kılsak diyooo
sen ne düşünüyosun?orası biraz şehrin merkezinden uzak olduğu için ben pek cesaret edemiyorum

jeloo siz Avcılar'da oturacaktınız dimi?
benim nişanlımın işi Haramidere'de
Bayrampaşa'da oturacaktık ama şu son günlerde Avcılar'da mı karar kılsak diyooo
sen ne düşünüyosun?orası biraz şehrin merkezinden uzak olduğu için ben pek cesaret edemiyorum

Evet Avcılarda oturucaz bende nişanlımda burada oturuyoruz 20 yıldır buradayız şehrin merkezinden uzak değil aslında yani bize göre biz burdan heryere gidiyoruz artık avm mizde açıldı:9: Çok rahat çarşıda gezebilirsin bir çok marka var, bizim evlerimiz deniz kenarında deniz görmeden yapamıyoruz, sahili güzeldir her yaz konserler olur geç saatlere kadar gezme imkanın var heryer cıvıl cıvıldır Avcılar çok kalabalıklaştı son zamanlarda ama yinede biz vazgeçemiyoruz,Bayrampaşayı çok iyi bilmem ama Haramidere ye zor olur sanırım gidip gelmesi yol u uzun olur başlarda problem olmaz ama bir süre sonra zorlanabilir canım.

Back