canım benimmm hayırlı olsun çooook sevindiimmm, emeklerinin karşığılını alacaksın artıkk herşey gönlünce olsun tatlımm
Gün senin günün hadi hayırlı olsun, Artık herşey daha nettir gözünde, senin adına çok sevindim tatlım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmm hayırlı olsun çooook sevindiimmm, emeklerinin karşığılını alacaksın artıkk herşey gönlünce olsun tatlımm
saol ahsen ve buan buan.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
ahsen güzel yermiş.malum urfa peygamberler şehri.zaten urfa kebabı da çok severdim:))gönlümden geçen yer oldu.
kızlarrrrrr slm mutluluktan uçuyorum şu an.
ilk tercihim olan ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR'E kadrolu öğretmen olarak atandım:)))
allahım şükürler olsun.benim de hayatım düzene girecek.şimdi bi de eş durumu tayiniyle erzurumdaki kocamı yanıma almam lazım
hayırlı olsun tatlım
biz de Fatih'den alıcaz günü
korktum şimdi sen öyle deyince :18:
gözün aydın tatlım ya inan ki çok çok sewindim.
Valla canım randevu defterini gördüm yarısından çoğu doluydu. Eylül ayına gün almak için yaklaşık 2 saat kadar sıra bekledik düşün :26: Hatta bizim önümüzde gün alan çift 4 eylüle yer bulamadılar
ay yazalım tabiii şekerim, her zaman bekleriz ama bak uzun zaman gelmeyenlere veya sadece düğün tarihini söyleyip bidaha uğramayanlar siliniyo listeden.. ocwmays kızıyo ona göre
ee senin hazırlıklar ne alemde? düğün mekanını ayarladınız mı meselaa?
ay inanmıyorum ya
bizim daha hiçbişeyimiz hazır değil, bir an önce gitmemiz lazım o zaman
haftaya gidebilriz ancak ama
off Allahımmm lütfen bulalıımm
İki buçuk ay önce sadece düğün salonum tutuluymuş başka da hiçbişeyim hazır değilmiş, gelinlik için de çok kararsızmışım
aradan iki buçuk ay geçti; sadece düğün salonum tutulu, başka hiçbirşeyim hazır değil ve gelinlik için hala çok kararsızım
sonuç iki buçuk aydır değişen hçbirşey yokk güleğirum halıma katula katula
ama sipidicim öğretti bizee, acele etmek yook, herşey zamanı gelince oluyorrr
Canım istersen belediyeyi bir arayıp bilgi al. Tam anlayamadım ama sanırım evrakların hepsi orda yapılabiliyormuş sağlık raporuda dahil. Biz sağlık ocaklarında falan baya uğraşmıştık. Belki 1 günde halledebilirsiniz.
hafta sonu için planlar hazır mı kızlar?
aradım. toplam 80 tl ye sağlık raporu veriyolar
başka yerlerle uğraşmadan ordan alsak daha iyi olucak sanırım
80 lira evlilik öncesi için az bi para değil ama gün kalmamasından korkuyorum
hazır
evde ders çalışcam
hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya
canım sen belediyeyi arayıp sordun mu? Sağlık raporu olarak neler istiyorlar diye? Sadece kan tahlili ise işin çabuk biter aslında...
Ben dün arayıp sormuştum kızlar benimki Avcılar gerçi Sağlık raporunu sağlık ocağından alıp geliyosunuz denildi ama benimde kafam karıştı şimdi haftaya gidebilicez gün almaya inşallah dolmaz
hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya
bence bunun muhakkak bir çözümü vardır
belediyeyi arayıp sor vakit kaybetmeden
Avcılar çok merkezi değil, sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum canım
bişey olmaz inş.
İnşallah sıkıntı yaşamayız canım rahat rahat hepimiz günlerimizi alırız.
jeloo siz Avcılar'da oturacaktınız dimi?
benim nişanlımın işi Haramidere'de
Bayrampaşa'da oturacaktık ama şu son günlerde Avcılar'da mı karar kılsak diyooo
sen ne düşünüyosun?orası biraz şehrin merkezinden uzak olduğu için ben pek cesaret edemiyorum