• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet Avcılarda oturucaz bende nişanlımda burada oturuyoruz 20 yıldır buradayız şehrin merkezinden uzak değil aslında yani bize göre biz burdan heryere gidiyoruz artık avm mizde açıldı:9: Çok rahat çarşıda gezebilirsin bir çok marka var, bizim evlerimiz deniz kenarında deniz görmeden yapamıyoruz, sahili güzeldir her yaz konserler olur geç saatlere kadar gezme imkanın var heryer cıvıl cıvıldır Avcılar çok kalabalıklaştı son zamanlarda ama yinede biz vazgeçemiyoruz,Bayrampaşayı çok iyi bilmem ama Haramidere ye zor olur sanırım gidip gelmesi yol u uzun olur başlarda problem olmaz ama bir süre sonra zorlanabilir canım.

ewt ya zor olur
bakalım ne yapcaz, şu belirsizlikler çok kötü ya

kızlarrrrrr slm mutluluktan uçuyorum şu an.:62:

ilk tercihim olan ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR'E kadrolu öğretmen olarak atandım:)))

allahım şükürler olsun.benim de hayatım düzene girecek.şimdi bi de eş durumu tayiniyle erzurumdaki kocamı yanıma almam lazım:52:

canımmmmmmmmmm inanki çok sevindim:66::66: süper bi haber :))ayağını sürt peşindende ben geliim yaaa:5: atananlar biz bekelyenler için dua etsinler...

hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin :10:
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya:59:

canım bende şimdi babama sordum da askerlerin nüfus cüzdanı kendilerinde olmazmış askeriyeye bırakırlarmışş :50:, ama canım sen önce belediyeyi ara durumu anlat, sonra nişanlınada anlat oda konuşsun komutanlarıyla falan belki fotokopisini yollarsa oluyordur.. ama önce onun sağlık raporu alması lazım..

sağol lemlem nette bakıyım dedim ama pek birşey bulamadım yrn bir belediyeyi arayım ne diyecek bakalım düşüne düşüne aklımı yicem artık

evlenme iznini bağlı olduğumuz belediyeden mi alıyoruz yoksa evlendirme dairesinden mi?

izin belgesi bağlı bulunduğunuz belediyeden alınıyor. tüm hazırlamış olduğun evrakları verip karşılında 30 tl para yatırıp izin belgesini hangi yerde yapmak istiyosan veriyolar. verdikleri izin belgesiylede diğer nikahın olacağı nikah memuruna veriyosun harcını yatırıyosun işlem bukadar. bize 280 tl patladı işlemler nikah memuru düğün mekanına gelicek.:76::76:

aradım. toplam 80 tl ye sağlık raporu veriyolar
başka yerlerle uğraşmadan ordan alsak daha iyi olucak sanırım
80 lira evlilik öncesi için az bi para değil ama gün kalmamasından korkuyorum

hazır
evde ders çalışcam :27:

canım biz sağlık raporuna hiç para vermedik. nerde oturyorsun sen ona nasıl işlem yapıcaksın anlatıyım

ben uzun zamandır üyeyim ama evlilik tarihim uzayınca sinirlerim bozuldu :34: uzun zamandır girmiyordum gelinlik eşya vs konularda fikirlerinize ihtiyac duyacağım kızlarrrrrrr

düğünüm adanada olacak bebe müzikhol 2

her birşeylerim hazır sadece kavuşmayı bekliyoruzzzzzzzz:43: darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhhh

ayyy adana mııı, memeketim beniiiiiim, bebe müzikholde baraj yolu taraflarında mı oluyordu, daha önce gittim ben oraya. ama kaç sene oldu yaaa yavaş yavaş adanayıda unutuorum :50:

sinirlerini bozma bak az kaldı hepimizin düğününe.. gelinlik bakmaya başladın mı?

kızlar herkese günaydın..hayırlı kandiller..allahım hepimizin dualarını kabul eylesin..kuracağamız yuvalarımızdan sağlık , mutluluk, huzur hiç eksik olmasın..

ayyy adana mııı, memeketim beniiiiiim, bebe müzikholde baraj yolu taraflarında mı oluyordu, daha önce gittim ben oraya. ama kaç sene oldu yaaa yavaş yavaş adanayıda unutuorum :50:

sinirlerini bozma bak az kaldı hepimizin düğününe.. gelinlik bakmaya başladın mı?

evet canım numune hastanesi kavşağında :3: gelinlik bakmaya başlamadım henüz zaten ben dikilmiş geilinlik istiyorum sonra istediğim gibi dikmiyorlar sürpriz olmasın sonra ayyyyyy titizlendikçe aksilik oluyor malum :52:

Günaydın herkese...

evet canım numune hastanesi kavşağında :3: gelinlik bakmaya başlamadım henüz zaten ben dikilmiş geilinlik istiyorum sonra istediğim gibi dikmiyorlar sürpriz olmasın sonra ayyyyyy titizlendikçe aksilik oluyor malum :52:

Dikimde, farklı bir şeyler çıkabiliyor ortaya. Hazır olan bir gelinliği beğenmek en iyisi.

Kınada abiye ne giyceniz kızlar ya? Kabarak mı? Sade mi? Ben gelinlik işini hallettim ya şimdi bunu düşünür oldum :)

Günaydın herkese...

Dikimde, farklı bir şeyler çıkabiliyor ortaya. Hazır olan bir gelinliği beğenmek en iyisi.

Kınada abiye ne giyceniz kızlar ya? Kabarak mı? Sade mi? Ben gelinlik işini hallettim ya şimdi bunu düşünür oldum :)

evet haklsıın bende sürpriz olmasın diye bir iki değişiklik ile istedigim gibi olur diye düşünüyorum:32:

kına için tuvalet düşünüyorum ama kararsızım bin dallıda giymek istiyorum herşey istiyorum .......... ayyy görgüsüzün biri evlenmiş .....:27: demesinlerde sonra hahahahhahahahah:33:

canım zaten önce abiye giyinip, sonra bindallı giyinmiyo mu sizde? Benim bindallı hazır... İşte abiyede karar veremiyorum.Tüm abiyeler sanki birbirine benziyo gibi geliyor...

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
bugün bizim buranın pazarı.pazara gidicez annemler teyzemler.ıvır zıvır bakmayı çooook seviyorum.

Back