- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunaldm iyice ya bu saate kadar güzel geçti artık geçmez bvundan sonra
sabret canım, çokk az kaldıı
bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?kızlar bu arada ankarada olup fotoğrafçı ayarlamamış olanlar ve keçiören tarafında olabilir diyenler varsa cesur erten var ben 5 yıldır tanıyorum süper çekimler yapıyor irtibata geçebilirsiniz numarasını falan da verebilirim isteyen olursa=)
saol canım tavsıyen ıcın degısık gozukuyor gıttıgımde mutlaka bakıcammerhaba kızlaaaaaar,
speedy gidiyosun demeeeek, herşey gönlünce olsun canım, mutluluklar dileriiiim..
canım çaycıda bekonun altı üstü cam olan bir çaycısı var onu tavsiye ederim, bende evli bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.. suyu kaynarken kırmızı bir ışık yanıyor kaynadıktan sonra o ışık mavi oluyor camın içinde fokur fokur suyun mavi ışıkta kaynamasını görmek çok güzel oluyor.. kattle olarakta kullanabiliyorsun..
ben aldığımda fiyatı 140tl'ydi. şimdi ne kadar bilmiyorum.. birde demliği ile su haznesi yan yana olanları sevmiyordum ben, fazla yer kaplıyor.. resmide bu işte..
Eki Görüntüle 202207
hayırlı olsun canım, seniide eklerim ilk sayfadaki listemize, ayyy liste deyince ocwmays o listeyi kırpmıştı ben o haliyle düzenlemeyide unuttum bak şimdi aklıma geldi :26: şimdi yemeğe gdiyom, gelince düzenlerim..
burdayım canımmm, ben de seni özledim, görüşemiyoruz ne zamandır
yazdıklarınızı okuyodum ben de :26: ay ben bu aralar pek bişi yapmıyorum düğün namına, cumartesiyi bekliyorum fatihe gidip gelinliğimi alacağım inşallah
Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87:
bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?
canım acaba ne kadara aldın gelınlıgını bende fatıhtekı gelınlıklere bayılıyorum
Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87: