• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bu arada ankarada olup fotoğrafçı ayarlamamış olanlar ve keçiören tarafında olabilir diyenler varsa cesur erten var ben 5 yıldır tanıyorum süper çekimler yapıyor irtibata geçebilirsiniz numarasını falan da verebilirim isteyen olursa=)
bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?

merhaba kızlaaaaaar,
speedy gidiyosun demeeeek, herşey gönlünce olsun canım, mutluluklar dileriiiim..

canım çaycıda bekonun altı üstü cam olan bir çaycısı var onu tavsiye ederim, bende evli bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.. suyu kaynarken kırmızı bir ışık yanıyor kaynadıktan sonra o ışık mavi oluyor :46: camın içinde fokur fokur suyun mavi ışıkta kaynamasını görmek çok güzel oluyor.. kattle olarakta kullanabiliyorsun..

ben aldığımda fiyatı 140tl'ydi. şimdi ne kadar bilmiyorum.. birde demliği ile su haznesi yan yana olanları sevmiyordum ben, fazla yer kaplıyor.. resmide bu işte..

Eki Görüntüle 202207

hayırlı olsun canım, seniide eklerim ilk sayfadaki listemize, ayyy liste deyince ocwmays o listeyi kırpmıştı ben o haliyle düzenlemeyide unuttum bak şimdi aklıma geldi :26: şimdi yemeğe gdiyom, gelince düzenlerim..
saol canım tavsıyen ıcın degısık gozukuyor gıttıgımde mutlaka bakıcam :54::54:

burdayım canımmm, ben de seni özledim, görüşemiyoruz ne zamandır :70:
yazdıklarınızı okuyodum ben de :26: ay ben bu aralar pek bişi yapmıyorum düğün namına, cumartesiyi bekliyorum fatihe gidip gelinliğimi alacağım inşallah :65:

canım acaba ne kadara aldın gelınlıgını bende fatıhtekı gelınlıklere bayılıyorum :69:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87:

Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87:

günaydın canım.. evet öğretmen atamaları var ben atanamasamda birsürü arkadaşım var en azından onlar için mutluyum:17:

bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?

keçiörenin girişinde mağazalar varya sağda lcw falan onların üstünde milena diye biyer var orayı tuttuk canım..fotoğrafçıda dutluktan gazinoya çıkarken sol kol üzerinde bp ye gelmeden küçük bi arada ama dikkatli geçersen mutlaka görrürsün..ben fiyat konuşmadım canım ben onunla hiç fiyat konuşmuyorum ama yardımcı olur mutlaka ve çok güzel fotoğraflar çekiyo..face varsa girip bakabilirsin=)

herkese günaydın güzel gelinlerrr :32:
canım acaba ne kadara aldın gelınlıgını bende fatıhtekı gelınlıklere bayılıyorum :69:

canım ben gelinliği daha almadım, cumartesi günü için hasret modaevinden randevu aldım, spaydinin gelinliğini aldığı modaevi canım, onun tavsiyesiyle gidiyorum zaten :32:

burdaki kızlarda bıktılar artık benim gelinlik sayıklamamdan :2: alayım da topik olarak rahatlayalım artık :65:

benide yazın benide nihayet 7 yıl sonunda büyük gün 8 ekimmmmm

düğünümüz 8 ekim cumartesi :1: (allah izin verirse )

Back