• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay hadi hayırlı olsun düğün mekanınız canım.. gelinlik nasılı pekii? başka yerlere de bakacakmısın yoksa karar verdin mi? fotosu yoktur diimi..

başka yerlere de bakıcam tabi ama ben kabarık etek istemiyordum yalnız denediğim modeller kabarıktı ve baya hoşuma gitti=)) üst kısmını değiştirtirim zaten çook sadeydi ben biraz ışıltılı istiyorum üst kısmı..eteği de tüldü yandan açılıyor oradanda yana doğru kat kat volanlı tüller var güpürler serpiştirilmiş ara ara=)) foto çekemedim ama bi tanıdık var onada gideceğim onda benzer bişey bulup üstünde eklemeler yapmayı düşünüyorum canım=))

kızlar bu arada ankarada olup fotoğrafçı ayarlamamış olanlar ve keçiören tarafında olabilir diyenler varsa cesur erten var ben 5 yıldır tanıyorum süper çekimler yapıyor irtibata geçebilirsiniz numarasını falan da verebilirim isteyen olursa=)

çok tatlı görünüyolar
speed sen kına hazırlıklarına ne zaman başlamıştım
ben kına için en ufak bir harekette bile bulunmadım:26:

son 15 günde falan işte. canım zaten 1 günlük iş gittik aldık o kadar.
şimdi de hepsini bi odaya koyduk bişey unutmayalım diye :60::60:

$thumbnail_DVK1002-Beyaz_Kir_cicegiweb12787981104c38e91ebac34.webp

bu çok tatlı ya tam benlik

ay hadi hayırlı olsun düğün mekanınız canım.. gelinlik nasılı pekii? başka yerlere de bakacakmısın yoksa karar verdin mi? fotosu yoktur diimi..

başka yerlere de bakıcam tabi ama ben kabarık etek istemiyordum yalnız denediğim modeller kabarıktı ve baya hoşuma gitti=)) üst kısmını değiştirtirim zaten çook sadeydi ben biraz ışıltılı istiyorum üst kısmı..eteği de tüldü yandan açılıyor oradanda yana doğru kat kat volanlı tüller var güpürler serpiştirilmiş ara ara=)) foto çekemedim ama bi tanıdık var onada gideceğim onda benzer bişey bulup üstünde eklemeler yapmayı düşünüyorum canım=))

ben hep kabarık etek seviyordum ve kabarık etekli bir modelede karar verdim beğendim.. o kabarıklığı içine giyilen tarlatanmıdır nedir onla ayarlıyorlar zaten..

yok canım biz kınayı hazır aldık böyle tepesinde gül var falan. ipi sıkarkende onu dışarda tutuk değişik oldu :27::27::27:

ne ipi yaauuw :26: ben kınadan pek anlamıyorum, ama toz alınıp suyla karıştırılıyo sonra ondan kullanıyo herkes eline yakmak isteyenler falan dimi? bide hatıra olarak evde de beeeelki yaparlar diye toz halinden süslü püslü küçük paketlerde dağıtılmıyo mu? ipi nee? bide hazır ne demek? yani karılmış hali mi?

ne ipi yaauuw :26: ben kınadan pek anlamıyorum, ama toz alınıp suyla karıştırılıyo sonra ondan kullanıyo herkes eline yakmak isteyenler falan dimi? bide hatıra olarak evde de beeeelki yaparlar diye toz halinden süslü püslü küçük paketlerde dağıtılmıyo mu? ipi nee? bide hazır ne demek? yani karılmış hali mi?

gel buraya :57::57::57:

şimdi karılan kına az bişeyt olacak sepetin içinde olacak onu unut.
biz böyle aldık hazır toz halde 100 tane kırmızı sepetin bağlama ipine gülü başladık. kınanın altı içerde kutuda gülü de dılşarda kaldı :1:

$50-ADET-RENK-RENK-GULLU-KINA-KESELERI-11-TL__36737182_0.webp

gel buraya :57::57::57:

şimdi karılan kına az bişeyt olacak sepetin içinde olacak onu unut.
biz böyle aldık hazır toz halde 100 tane kırmızı sepetin bağlama ipine gülü başladık. kınanın altı içerde kutuda gülü de dılşarda kaldı :1:

Eki Görüntüle 202335

hımmmmm anladııııııım, e zaten bunlar hep hazır olmuyo mu? başka türlüsüde mi var? ben sormuştum minik renkli kutulardaydı, 100 tanesi 20 TL'ydi.. sen şimdi hem o sepetlerden hemde bu güllerden aldın, sepetlere gül diikecen dimiiii, anladım anladıım.. peki kaça aldınız siz?

hımmmmm anladııııııım, e zaten bunlar hep hazır olmuyo mu? başka türlüsüde mi var? ben sormuştum minik renkli kutulardaydı, 100 tanesi 20 TL'ydi.. sen şimdi hem o sepetlerden hemde bu güllerden aldın, sepetlere gül diikecen dimiiii, anladım anladıım.. peki kaça aldınız siz?

aynen ben öyle model almak istemedim daha süslü olsun diye sepetlere baktık mnik minik sonra bunlara karart verdim. herkeze hediye olacak hatıra işte.
vallahi 200 tane aldık yanında da bi sürü şey aldık tam fiyatını bilmiyorum :15:

aynen ben öyle model almak istemedim daha süslü olsun diye sepetlere baktık mnik minik sonra bunlara karart verdim. herkeze hediye olacak hatıra işte.
vallahi 200 tane aldık yanında da bi sürü şey aldık tam fiyatını bilmiyorum :15:

kızlar siz magarina dansını biliyo musunuz?
küçükken biz çok oynardık, aklıma geldi internetten onu arıyom şimdi :27:

kızlar siz magarina dansını biliyo musunuz?
küçükken biz çok oynardık, aklıma geldi internetten onu arıyom şimdi :27:

yonca evcimik yapıyodu sanırım dimi? ooo makarina gibi bişiydi... bide lambada vardı hehhheeeeheeeee:1::1::1: çocukları sıra sıra dizer lambada oynatırlardı..

Son düzenleme:
yonca evcimik yapıyodu sanırım dimi? ooo makarina gibi bişiydi... bide lambada vardı hehhheeeeheeeee:1::1::1: çocukları sıra sıra dizer lambada oynatırlardı..

yonca evcimik de ona benzer bişeyler yapıyodu evet
ama benim dediğim yabancı bi şarkıydı, herkesin dilindeydi bi dönem
heeeyy magarina deyip popiş sallıyoduk :8:

Back