günaydın kızlarrrdün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder gece uçağıylada geri döndü olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı
olsun sonuç olarak çok mutluyummm
canım ben dün gittim aldım gelinliğimi orada ki herkeze senin geleceğini de söyledim.
Sevda diye birisi var kapalı hatta onunla direk görüşebilirsin yada çiğdemle. sevinç sekreter.
ilk onunla zaten görüşeceksin inşallah gönlüne göre modelini de bulursun.
Bu arada günaydın kızlar. hepinize hayırlı cumalar
canım ben dün gittim aldım gelinliğimi orada ki herkeze senin geleceğini de söyledim.
Sevda diye birisi var kapalı hatta onunla direk görüşebilirsin yada çiğdemle. sevinç sekreter.
speedycimm hayırlı olsun aldın gelinliğini ne güzel. Peki biz görebilecek miyiz
aldın mı gelinliğini canım hadi bakalım hayırlı olsunn merak ediyorummmmm:))
doğum günün kutlu olsun canım, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah..
nişanlın ne kadar güzel bir süpriz yapmış öyle, çok sevindim senin adına..
ben kendi doğum günümde bile hediye almak süpriz yapmak için düşünüyorum, çünkü nişanlımla doğum günümüz aynı gün 5 aralık :))
Doğum günün kutluo olsun canım.. Sağlık mutluluk huzur aşk dolu bir ömür geçir işallah. Ya bu adamlar olmasa biz napardık yi ki warlar dimi hayatımızın neşeleri.. Benimkide 1 haftadır yanımda p.tesi dönücek. Onunlayken süper vakit geçiriyorum.
DÜN denedim sonra paketledik teyzemin evinde mışıl mışıl uyuyor ancak düğünde canım
ailemde de kimse göremedi hala bi tek annem ilk provada gördü.
dün alınca daha bi heycanlandım bi an önce gelsi diye :86::86::86:
DÜN denedim sonra paketledik teyzemin evinde mışıl mışıl uyuyor ancak düğünde canım
ailemde de kimse göremedi hala bi tek annem ilk provada gördü.
dün alınca daha bi heycanlandım bi an önce gelsi diye :86::86::86:
sofistike doğum günün kutlu olsunn canımçook güzel de bir gün geçirmişsiniz , senin adına çok mutlu oldum
düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman
günaydın tatlım, sana da hayırlı cumalar
oy canım ya teşekkür ederim, isimleri not aldım, inşallah herşey yolunda gider
Hayırlı olsun canım gelinliğin, inşallaah çoook güzeeel bir gelin olacaksıın, herşeeyy çook güzell olacak, ilk gelinimiz de sen olacaksın bu arada :82: :82:
defter acılması falan hıcbırsey hakkında bılgım yok henuz :) ne zaman acılır ne zaman gıtmelıyız sence canımimam nikahinda doru yok tatlim merak etme:))
ayyy cok gec olur hayatim isini saglama al bu sene eylul ainda yigilma var resmen
defter acilir acilmaz gidip almalisiniz bence
canım dogumgunun kutlu olsun umarım yenı yasında tum dıleklerın kabul olur surprızde supermısgünaydın kızlarrrdün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder gece uçağıylada geri döndü olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı
günaydınn kızlar..bende haftasonu deli danalar gibi ordan oraya koşturacağım inşallah baya bişey halledebilirim yaaa..düğün mekanı bakıcam..gelinlik bakıcam..evin eksikleri tamamlamaya çalışacağız nişanlımla..bu arada dün bana diyorki mekan bakmaya ben gelmesem olmazmı allahım deli oldum ya bu ne rahatlık=)
günaydın kızlarrrdün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder gece uçağıylada geri döndü olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı
doğum günün kutlu olsun canım, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah..
nişanlın ne kadar güzel bir süpriz yapmış öyle, çok sevindim senin adına..
ben kendi doğum günümde bile hediye almak süpriz yapmak için düşünüyorum, çünkü nişanlımla doğum günümüz aynı gün 5 aralık :))
AYNEN bende vallahi o kadar üzerimde gördüm ama hala sabırsızım
bu arada tatlım nice senelere
gider gider canım sen olumsuz çıkma yola yeterbu arada bide yan mağazaları varmış
onu da ben dün gördüm
inşallah canım hiç bi aksilik olmadam güzelce bi gün geçiririz.
ilk gelin ayağını sürüyerek gidecek ardımdan bi ordu geliyor çünkü
düğün çekimi içinde ataşehir,gülhane parkı,koç müzesi düşünüyoruz
defter acılması falan hıcbırsey hakkında bılgım yok henuz :) ne zaman acılır ne zaman gıtmelıyız sence canım
belediyeye göre değişiyor. Kimi çoktan açtı bile kimi Haziran'da kimi Temmuz'da
Sen nikah kıydıracağın evlendirme dairesini arayıp öğren hemen canım
Aman ekim gelini olmayasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?