• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Rabbim huzurunuzu, sağlığınızı, mutluluğunuzu hiç azaltmasın
bir ömür tatlı tatlı yaşayın tontşiş evinizde:16:

ayy harika bi raslantı ya
ee burçlarınız aynı o zaman...

evet canım burcumuz aynı, düşüncelerimiz, sevdiğimiz sevmediğiimiz şeylerde aynı..ikimizde gezmeyi macerayı çok severiz :)) yinede aynı burcun erkeği ve kadını farklı oluyor biraz..

doğum günlerimizi de birlikte kutluyoruz.. bazı yönlerden güzel ama yinede bazen aynı gün olmasaymış diyorum.. walla ona kalsa düğünümüzde aynı gün olsun dedi, aklı sıra hediyeden süprizden yırtacak, bide unutma gibi bi korkusu olmayacaktı, hııı yermiyiiiiiim, istemedim tabiii :27::27:

Son düzenleme:
belediyeye göre değişiyor. Kimi çoktan açtı bile kimi Haziran'da kimi Temmuz'da
Sen nikah kıydıracağın evlendirme dairesini arayıp öğren hemen canım
Aman ekim gelini olmayasın sonra :53:
Aman Allah korusun :) salon tutulduda nıkah ıslemlerınıde bu kadar onemsememıstım acıkcası son anda yaparız dıyordum:26:

kızlar nikah işlemler her yerde aynı olmuyor biz martta yaptık işte.
beyoğlu full doluydu beşiktaş hiç açmamıştı falan heryer değişiyr gitmeden telefonla bile dolu mu istediğiniz güne saate var mı bunları öğrenip öyle gidebilirsiniz :27:

Günaydın canım
Emin olmak için fatih belediyesini 3 kere arayarak sordum :67: Görüştüğüm bayan "evraklarınızı halledip 1 haziran sabahı burda olun isterseniz eylülde patlama olur diye düşünüyoruz malum bayram ertesi "dedi. Yarın önce düğün yerimizi tutacağız çarşambada ona göre gün alıcaz inşallah

evraklar bızım beledıyede 4 fotograf, saglık raporu, bırde nufus cuzdanı aslı ve fotokopısı.
bu saglık raporu hemen saglık ocagından aldıgım saglık rapouyla aynı mı yoksa daha ayrıntılı mı acaba:23:

Aman Allah korusun :) salon tutulduda nıkah ıslemlerınıde bu kadar onemsememıstım acıkcası son anda yaparız dıyordum:26:

evraklar bızım beledıyede 4 fotograf, saglık raporu, bırde nufus cuzdanı aslı ve fotokopısı.
bu saglık raporu hemen saglık ocagından aldıgım saglık rapouyla aynı mı yoksa daha ayrıntılı mı acaba:23:

sağlık ocağından aldığın sağlık raporunu ne için almıştın? nikah için olan biraz farklı, talasemi tahlili yapılıyor.. zaten sağlık ocağına gittiğinizde evliilik için diye söyleyin. bizde sadece talasemi tahlil sonuçları yetmişti, ama sanırım bazı yerlerde akciğer filmleride istiyorlarmış..

ANGEL CANIM.
aynı değil sağlık ocaklar evlilik için testleri yapmıyor :27:

bu arada benim annemle babamın da aynı. :27:

mesela bizim aileninde öyle çok ortak yanları var.. nişanlımla bizim aile yani.

nişanlımın 2 kız kardeşi ve ben nisan doğumluyuz 3 müzünde baş harfi G ;)
kayınvalidem 9 ekim annemle babam 7 ekim.
19 mayıs annemlerin evlilik yıldönümü kayınpederin doğum günü.
8 ağustos abimin d. günü kayınvalidemin evlilik yıldönümü :90::90::90::90:

sağlık ocağından aldığın sağlık raporunu ne için almıştın? nikah için olan biraz farklı, talasemi tahlili yapılıyor.. zaten sağlık ocağına gittiğinizde evliilik için diye söyleyin. bizde sadece talasemi tahlil sonuçları yetmişti, ama sanırım bazı yerlerde akciğer filmleride istiyorlarmış..

spora giderken almıstım canım 5 dk ıcınde vermıstıler :) bu aynı degıl o zaman

ANGEL CANIM.

canım kımısı almıs ama okuduguma gore bakalım ben alabılcekmıuım :1:
masallah tarıhler hep benzıyor ne guzel tesadufler boyle bızde hıc yok dıyebılırım :1:

ANGEL CANIM.

ooo ne kadar tesadüf var böyle :))) annenle babanın doğum gününün aynı gün olması güzelmiş, biz gibi :69:

Kızlar selammmm
çok heyecanlıyım yaaaa
bir şeyler oturdukça,netleştikçe iyice bi farkına varıyor insan
annemlerin yakınlarında dayımın bir binası vardı en üst kattaki kiracı çıkacakmış bizde oturmaya karar verdik gibi
ev düşündüğümden daha ufak ama pek önemsemiorum artık bu durumu ayyyyy süper bişey pazar ya da en geç pazartesi kiracı çıkmış olacak gidip bakıcazz
:37::37:

Kızlar selammmm
çok heyecanlıyım yaaaa
annemlerin yakınlarında dayımın bir binası vardı en üst kattaki kiracı çıkacakmış bizde oturmaya karar verdik gibi
ev düşündüğümden daha ufak ama pek önemsemiorum artık bu durumu ayyyyy süper bişey pazar ya da en geç pazartesi kiracı çıkmış olacak gidip bakıcazz

NE güzel bi haber canım erkenden tutacak mısınız?
Boşa kira ödemeyin be canım o para ile bi sürü eksik yapılır. :17::17::17:
çok sevindim inşallah rastgelir ve işniz hallolur

Kızlar selammmm
çok heyecanlıyım yaaaa

Hayırlı olsun canım, herşey gönlünüze göre olsun inşallah :70:

AKLIMA GELmişken size bi ayrıntı daha söyleyim.
düğünde slayt gösteri yapacaksanız sıralamasını şarkıları falan ayarlayıp öyle verin :35:
biz dün şarkılarımızı ve resimlerimizi de verdik :66::66:

AKLIMA GELmişken size bi ayrıntı daha söyleyim.
düğünde slayt gösteri yapacaksanız sıralamasını şarkıları falan ayarlayıp öyle verin :35:
biz dün şarkılarımızı ve resimlerimizi de verdik :66::66:

inşallah biz de slayt yapacağız canım, hatta düğünden birkaç gün önce gidip slaytımı izlemek istiyorum salonda, bi aksilik çıkmasın sonra Allah korusun...

Back