• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

keşke benimde son 3 ayımda birileri söyleseydi :47::47::47:
aynı devreden geçtiğim için çok iyi anlıyorum.
içinizden şunu diyen bile vardır. tabi kızım herşeyin hazırt ondan rahatsın. :60::60::60:

Diyen var mıdır bilmiyorum ama senin sabrına ve düşüncelerini benimsemek istiyorum bu konuda :) Yavaş yavaş hepsi olacak :) Strese gerek yok :)

düğün tarihini söylemedim ama soyadını sordular zaten, sevinç hanım diye bir bayanla konuştum, baya rahatlattı beni, buraya giripte gelinlik alamadan çıkan yoktur dedi :32: :32:

evet canım tanıyorum akşam randevum onunla zaten. :52::52::52: gayet güzel ilgileniyorlar.
umarım sende kendine göre model bulursu

model beğen mutlaka istediğini anlat onlara birebir olmasa bile mutlaka bulursun.
belki 500 tane dikilmiş hazır model var çünkü :30: :30:
elimde olsa tek tek hepsi denerdim :60::60::60:

ona güveniyorum zaten, model çokmuş, zaten modeli beğenirsem üzerinde oynamalar olur, ay aman ne bileyim cumartesiye odaklamışım kendimi , inşallah herşey yolunda gider :61: :61:

canım görüşemedik bu aralar nasılsın bakalım :70: tatlım hepimiz aynı durumdayız meraklanma, ben bileee rahatım artıkk baak :64: :64: mobilyayı da inşallah haziran sonuna doğru modokoya sabah erkenden gidip halledip gelicemm :65:

iyiym tatlım hamdolsun, senin gibiyim işte :27:
nişanlım geldi, bayagı bi strestli kendisi :26:

iyiym tatlım hamdolsun, senin gibiyim işte :27:
nişanlım geldi, bayagı bi strestli kendisi :26:

hepimiz aynıyız canım ya, herkes stressli, herkesin aklında soru işaretleri vs...
sipidi gelip rahatlatmasa topluca bunalıma gireriz biz bu topikte :27: :27:

Son düzenleme:
cnm ev he zaman bulunur ama nikah taihini bir an önce al derim ben.gün kalmıyo cünkü.benim 9 eylülde ocak sonu ayarladk cünkü bayram vr.bir tek 9 eylül cuma kalmıştı.ihmal etme kasım-aralık gelini olursun sonra:1::1:

:)) bugün resim, tahlil ve diğer evraklarımızı hallettik 1 haziran sabahı soluğu fatih evlendirmede alıcaz eylül defterleri o gün açılıyormuş :23: hafta sonuda düğün mekanımız için gün alıcaz. Tam belli değil ama 25 Eylülde muradımıza ercezzzz :66:

Bu arada yorumlar arasında göremedim Speedy imam nikahın nasıl geçti?? naaptın neler yaşadın çok soru sordumu hoca :26:

kızlar nıkah ıcın yer kalmaz demıssınız ama kagıthane beledıyesının ınternet sayfasına baktım hıc oyle yogunluk goremedım bız 24 eylulde evlenıcez Allah kısmet ederse ve heralde eylul bası gıbı falan hallederız o ıslerı dıye dusnuyordum ben :77:

Bu arada yorumlar arasında göremedim Speedy imam nikahın nasıl geçti?? naaptın neler yaşadın çok soru sordumu hoca :26:
imam nikahinda doru yok tatlim merak etme:))
kızlar nıkah ıcın yer kalmaz demıssınız ama kagıthane beledıyesının ınternet sayfasına baktım hıc oyle yogunluk goremedım bız 24 eylulde evlenıcez Allah kısmet ederse ve heralde eylul bası gıbı falan hallederız o ıslerı dıye dusnuyordum ben :77:

ayyy cok gec olur hayatim isini saglama al bu sene eylul ainda yigilma var resmen
defter acilir acilmaz gidip almalisiniz bence

:)) bugün resim, tahlil ve diğer evraklarımızı hallettik 1 haziran sabahı soluğu fatih evlendirmede alıcaz eylül defterleri o gün açılıyormuş :23: hafta sonuda düğün mekanımız için gün alıcaz. Tam belli değil ama 25 Eylülde muradımıza ercezzzz :66:

aa biz de Fatih evlendirme dairesinden alıcaz inşaAllah
haziranda açıldığına emin misin

Günaydın kızlaaaar, nasılsınız? geçmişi okudum streslere girmişsiniz hayırdır ya ne stresi? daha ohoooo 3 ay var yaaa, millet 2 haftada bütün hazırlıklarını bitirebiliyo merak etmeyin ;)

bende bu evlilik, düğün psikolojisinden çıktım artık, bekle bekle düğün günü gelmiyo daha çok var.. bıraktım herşeyi, amaaan sıkıldım da zaten.. :97:

Günaydın kızlaaaar, nasılsınız? geçmişi okudum streslere girmişsiniz hayırdır ya ne stresi? daha ohoooo 3 ay var yaaa, millet 2 haftada bütün hazırlıklarını bitirebiliyo merak etmeyin ;)

bende bu evlilik, düğün psikolojisinden çıktım artık, bekle bekle düğün günü gelmiyo daha çok var.. bıraktım herşeyi, amaaan sıkıldım da zaten.. :97:

Günaydın canım,
Bizden başkası yok, düşünmekten stresten yorulmuş uyuya kalmışlar sanırım:52:
bizde bu aralara düğüne dair bişi yapmıyoruz, rutin hayatımızı sürdürüyoruz

günaydın kızlarrr:16::16: dün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp:66: valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm:69::69: ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder:66: gece uçağıylada geri döndü :5:olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı :14:
olsun sonuç olarak çok mutluyummm:16::16::16:

ona güveniyorum zaten, model çokmuş, zaten modeli beğenirsem üzerinde oynamalar olur, ay aman ne bileyim cumartesiye odaklamışım kendimi , inşallah herşey yolunda gider :61: :61:

canım ben dün gittim aldım gelinliğimi orada ki herkeze senin geleceğini de söyledim.
Sevda diye birisi var kapalı hatta onunla direk görüşebilirsin yada çiğdemle. sevinç sekreter.
ilk onunla zaten görüşeceksin inşallah gönlüne göre modelini de bulursun.

Bu arada günaydın kızlar. hepinize hayırlı cumalar :91:

günaydın kızlarrr:16::16: dün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp:66: valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm:69::69: ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder:66: gece uçağıylada geri döndü :5:olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı :14:
olsun sonuç olarak çok mutluyummm:16::16::16:

doğum günün kutlu olsun canım, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah..
nişanlın ne kadar güzel bir süpriz yapmış öyle, çok sevindim senin adına..

ben kendi doğum günümde bile hediye almak süpriz yapmak için düşünüyorum, çünkü nişanlımla doğum günümüz aynı gün 5 aralık :))

Back