2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Rabbim huzurunuzu, sağlığınızı, mutluluğunuzu hiç azaltmasın
bir ömür tatlı tatlı yaşayın tontşiş evinizde

ayy harika bi raslantı ya
ee burçlarınız aynı o zaman...

evet canım burcumuz aynı, düşüncelerimiz, sevdiğimiz sevmediğiimiz şeylerde aynı..ikimizde gezmeyi macerayı çok severiz :)) yinede aynı burcun erkeği ve kadını farklı oluyor biraz..

doğum günlerimizi de birlikte kutluyoruz.. bazı yönlerden güzel ama yinede bazen aynı gün olmasaymış diyorum.. walla ona kalsa düğünümüzde aynı gün olsun dedi, aklı sıra hediyeden süprizden yırtacak, bide unutma gibi bi korkusu olmayacaktı, hııı yermiyiiiiiim, istemedim tabiii

Son düzenleme:
belediyeye göre değişiyor. Kimi çoktan açtı bile kimi Haziran'da kimi Temmuz'da
Sen nikah kıydıracağın evlendirme dairesini arayıp öğren hemen canım
Aman ekim gelini olmayasın sonra
Aman Allah korusun :) salon tutulduda nıkah ıslemlerınıde bu kadar onemsememıstım acıkcası son anda yaparız dıyordum:26:

evraklar bızım beledıyede 4 fotograf, saglık raporu, bırde nufus cuzdanı aslı ve fotokopısı.
bu saglık raporu hemen saglık ocagından aldıgım saglık rapouyla aynı mı yoksa daha ayrıntılı mı acaba

sağlık ocağından aldığın sağlık raporunu ne için almıştın? nikah için olan biraz farklı, talasemi tahlili yapılıyor.. zaten sağlık ocağına gittiğinizde evliilik için diye söyleyin. bizde sadece talasemi tahlil sonuçları yetmişti, ama sanırım bazı yerlerde akciğer filmleride istiyorlarmış..

ANGEL CANIM.
aynı değil sağlık ocaklar evlilik için testleri yapmıyor

bu arada benim annemle babamın da aynı.

mesela bizim aileninde öyle çok ortak yanları var.. nişanlımla bizim aile yani.

nişanlımın 2 kız kardeşi ve ben nisan doğumluyuz 3 müzünde baş harfi G
kayınvalidem 9 ekim annemle babam 7 ekim.
19 mayıs annemlerin evlilik yıldönümü kayınpederin doğum günü.
8 ağustos abimin d. günü kayınvalidemin evlilik yıldönümü :90::90::90::90:

geçenlerde diyordum ya gözümden damla akmıyr.
dün neredeyse az daha sıkmasaydım çok kötü oluyordum :85::84:

spora giderken almıstım canım 5 dk ıcınde vermıstıler :) bu aynı degıl o zaman

canım kımısı almıs ama okuduguma gore bakalım ben alabılcekmıuım
masallah tarıhler hep benzıyor ne guzel tesadufler boyle bızde hıc yok dıyebılırım

ooo ne kadar tesadüf var böyle :))) annenle babanın doğum gününün aynı gün olması güzelmiş, biz gibi

Kızlar selammmm
çok heyecanlıyım yaaaa
bir şeyler oturdukça,netleştikçe iyice bi farkına varıyor insan
annemlerin yakınlarında dayımın bir binası vardı en üst kattaki kiracı çıkacakmış bizde oturmaya karar verdik gibi
ev düşündüğümden daha ufak ama pek önemsemiorum artık bu durumu ayyyyy süper bişey pazar ya da en geç pazartesi kiracı çıkmış olacak gidip bakıcazz

NE güzel bi haber canım erkenden tutacak mısınız?
Boşa kira ödemeyin be canım o para ile bi sürü eksik yapılır.
çok sevindim inşallah rastgelir ve işniz hallolur

Hayırlı olsun canım, herşey gönlünüze göre olsun inşallah

AKLIMA GELmişken size bi ayrıntı daha söyleyim.
düğünde slayt gösteri yapacaksanız sıralamasını şarkıları falan ayarlayıp öyle verin
biz dün şarkılarımızı ve resimlerimizi de verdik

inşallah biz de slayt yapacağız canım, hatta düğünden birkaç gün önce gidip slaytımı izlemek istiyorum salonda, bi aksilik çıkmasın sonra Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…