bide diyorki bana çok güzel sürprizler var aklımda ama yapamam allah aşkına bi söylesene şu sürprizi dedim arkadaşlarını toplayıp benimle evlenirmesen diye pankart açtıracakmış dedimki aman kalsın=)))ne gerek var bizim evimiz ta martta alındı ve her haftasonu gidip bakıyoruz ki o haftaiçleri de gidiyo bi gittiğinde bi odaya attırıver bir iki gül yaprağı bak nasıl mutlu olucam ama benimkine göre sürpriz demek inanılmaz çok zor şeyler yapmak demek=))
teşekkür ederim kızlar
semerta fiyatıda çok uygun 75 liraindirimdeymiş canım bide siyah rengi var
nişanlımın absisi karısına öle evlenme teklifi etmişti sahilde cafede otururken tam denizin kenarında ki ilk masa hatta masa koymuyolarmış oraya çok rica etmiş nişanlım ve bi arkadaşları önceden ayarlanan tekneyle önlerinden geçiyorlar kocaman pankartı tutmuşlar üstünde resimleri var ve evlenme teklifi hatta o sahneyide fotoğraflamışlar hep çok güzel hatıra
bende geldim sohbet etmeye konuyu anlamadım
canım hoşgeldin, erkeklerin kalaslıklarından bahsediyoruz... ay çok sinirliyim ya o yüzden kusura bakmayın.. daha doğrusu ben kalaslıklarından bahsediyorum diğer kızlar biraz pollyanna, haaaala savunuyorlar
selam kızlar yine ben geldim
valilikte işlerim vardı onları hallettim eve geldim dışarısı o kadarda soğuk değilmiş biraz kemiklerim ısındı
bu arada çarşıdada ne alsam diye mağazaları gezerken nişanlıma bohçası için traş köpüğü, traş sonrası balsamı, deodorant, roll on ve mach3 traş bıçağı aldımbi parfümü eksik onada ne alacağım belli onu bi dahaki ay ancak
tşk ederim canım. valla bende nete girince ya bu sitedeyim ya da alışveriş sitelerinde nişanlıma onudamı alsak bunu damı alsak diyip duruyom o da alışveriş manyağı oldun diyo:26: napiimm ama ihtiyaçç
tşk ederim canım. valla bende nete girince ya bu sitedeyim ya da alışveriş sitelerinde nişanlıma onudamı alsak bunu damı alsak diyip duruyom o da alışveriş manyağı oldun diyo:26: napiimm ama ihtiyaçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?