• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aylian, karanfil24, kızlar merhaba siz kimsiniz? eylülde mi sizinde düğünleriniz, yorum yapın tanışalım... aşağıda görüyorum ama bişey yazmıyorsunuz

Kızlar ya şimdiden heyecanlanmaya başladım ben , iki gün sonra tekli rakamlara düşücem 99 dan geriye doğru sayıcam düğün günüme kadar,
bu arada gelinlikçiyle görüştüm bu sabah, benim beğendiğim bir modeli şuan başka bir geline dikiyor, yarın akşam gel bitmiş halini gör dedi çook heyecanlıyım :66: eğer beğenirsem hiç başka modelle kafamı bulandırmayıp o modelden kendime de diktiricem tabi ufak tefek değişikliklerlee :32:

biz 99'a bugün düştük :66::66::66::66:

Ferman.biz :64:

teşekkür ederim kızlar :16::16:
semerta fiyatıda çok uygun 75 lira:27: indirimdeymiş canım bide siyah rengi var
süpermiş fiyatı cnm

waauww fiyatıda çok uygunmuş.. biz kıytırık bi cam sehpaya 270 verdik.. benimde o sehpa içime hiç sinmedi zaten değiştiresim var :50: eski zaman işi....
lemlemcim öle ama fiyatlar bende söle bi bakınayım demiştim en az 150tl
300-500tlye kadar çıkıyordu

waauww fiyatıda çok uygunmuş.. biz kıytırık bi cam sehpaya 270 verdik.. benimde o sehpa içime hiç sinmedi zaten değiştiresim var :50: eski zaman işi....
biz cam sehpa işine hiç girmedik taşınırken kırılır diye. yalnış hatırlamıyosam 170 den o kadara inmişti

:1::1::1: sanıyorum ben bugünleri hiç göremicem zira konudan bahsetmesi bile benim için yeterli :52::52:
ayrıca güle güle kullan cnm

tşk ederim canım. şimdide zigon sehpadan bahsedip göstereyimdee belki bi umut onuda zaman geçince alır. napalım umut fakirin ekmeği:27:

sehpa benimde çok hoşuma gitti ve sürpriz olması da çok güzel sanırım bende böyle bişeyi hiç görmeyeceğim gerçi nişanlım hediye almayı çok sever sağolsun ama ev eşyası düşünebilirmi bilemem ama hakkını yamayayim çok uğraştı evimizle evi aradı iki üç seçeneğe indirince beni gezdirdi sonra dolapları fayansları hep o seçti ama hepsini de benim onayımla yaptı çok yoruldu ve bunaldı garibim..çok da zevkliymiş beni de çok şaşırttı..=))

benim burda baktığım sehpalar 500den başlıyodu... benim aldığım sehpa öyle büyük değil kızlar benim mobilyalarımda ebat olarak büyük değilller ondan uygun aldım..

erkekler böyle kızlar ama bizde arsızız biraz kabul edelim hep daha fazlasını istiyoruz:9: haa hakkımız mı evet sonuna kadar hakkımız:66:
benimde dgünüm yaklaşıyo bana diyoki aşkımm ben hediye seçme konusunda çok başarısızım biliyorsun sen ordan beğendiğin bişeyi alsan... bende doğal olarak neden başarısızmışsın ilk senemizde bana sürpriz d,günü yapmıştın çokda güzel hediye seçip almıştın ne değişti diye alınıyorum doğal olarak... işin hediyesindemiyim hayır ama önceden düşünebilen adam şimdi düşünemez oldu taktığım şey bu...

erkekler böyle kızlar ama bizde arsızız biraz kabul edelim hep daha fazlasını istiyoruz:9: haa hakkımız mı evet sonuna kadar hakkımız:66:
benimde dgünüm yaklaşıyo bana diyoki aşkımm ben hediye seçme konusunda çok başarısızım biliyorsun sen ordan beğendiğin bişeyi alsan... bende doğal olarak neden başarısızmışsın ilk senemizde bana sürpriz d,günü yapmıştın çokda güzel hediye seçip almıştın ne değişti diye alınıyorum doğal olarak... işin hediyesindemiyim hayır ama önceden düşünebilen adam şimdi düşünemez oldu taktığım şey bu...

isterlerse düşünebilirler ama işlerine gelmiyor maalesef.. :31:

Bu konuda yalnız olmadığımı bilmeek nee güzelll :60: benim nişanlım da öylee, özel günlerde alacağı hediyeleri ben beğenecekmişim o alacakmış :47: eskiden dediiğin gibi çok güzel hediyeler alırdı, ya o alırda ben beğenmezsemmiş falan falan... demekki hepsi aynı bunların :41: ama artık alışıyorum sanırım böyle olmasına , hakkını da yiyemem beğendiğim her neyse onun en kalitelisini en pahalısını alır, almış olmak için almaz yani, sadece kendi hediyemi kendim seçerim :1:

Son düzenleme:
biz cam sehpa işine hiç girmedik taşınırken kırılır diye. yalnış hatırlamıyosam 170 den o kadara inmişti

tşk ederim canım. şimdide zigon sehpadan bahsedip göstereyimdee belki bi umut onuda zaman geçince alır. napalım umut fakirin ekmeği:27:

yaa o kadar ümitsizim ki bahsederek zaman kaybetmek istemiorum çünkü biliyorum sonunda bakarız dicek :15::15::15:
seninkinde umut var bırakma peşinii:1:

evet kesinlikle katılıyorum önceden düşünebilirken sonlara doğru düşünemez oluyorlar..ben en çok evlilik teklifinde alındım ve onada söyledim ömrüm boyunca hep içimde kalacak diye..biz ilk çıkmaya başlarken sevgilim evlenme teklif etmişti bana gerçi ama ben iş ciddiye binince sürpriz bi evlenme teklifi bekledim hatta yüzsüzlük yaptım ağzımla istedim ama anlamadığım bi şekilde nişanlım üstüme gelme yapamıyorum ve sen böyle dedikçe kendimi eksik hissediyorum dedi bende üstelemedim ama hep içimde:(

evet kesinlikle katılıyorum önceden düşünebilirken sonlara doğru düşünemez oluyorlar..ben en çok evlilik teklifinde alındım ve onada söyledim ömrüm boyunca hep içimde kalacak diye..biz ilk çıkmaya başlarken sevgilim evlenme teklif etmişti bana gerçi ama ben iş ciddiye binince sürpriz bi evlenme teklifi bekledim hatta yüzsüzlük yaptım ağzımla istedim ama anlamadığım bi şekilde nişanlım üstüme gelme yapamıyorum ve sen böyle dedikçe kendimi eksik hissediyorum dedi bende üstelemedim ama hep içimde:(

ayyy zaten nişanlıma sinirliyim şu an bütün erkeklerden nefret ediyorum.. azcık beyinlerini çalıştırmak zorlarına gidiyor nedense.. yaaa süprizler bekliyoruz güzel sözler bekliyoruz işte bu kadar mı zor acabaaa. benimkide acayip derecede duygusuzdur, romantiklikten anlamaz, süpriz falan bilmez.. gerçi benmki evlenme teklif ettti ama öyle süpriz falan yapmadı.. onuda zaten 2 yıllık sevgililik döneminden sonra yapabildi, oda beni isteyen çoktu sürekli biyerlerden haber geliyordu korkusundan yani.. boşver canım içinde kalmasın zaten teklif etmeyi bile beceremiyorlar.. yapsa nolacak alacak eline yüzüğü en duygusuz haliyle en sıradan sözleri yani "benimle evlenirmisin" diyecek bu kadar.. halbuki onu teklif etmenin o kadar güzel halleri olabilir ki... ama nerdeeee onlarda bunu yapabilecek kabiliyet..

ay aynı benim durumummm bizde uzun uzun yıllar sevgili olduğumuz için zamanında etmişti romantik bi şekilde hatta zaman zaman da lafını etmişti ama o zamanlar ne söz ne nişan hiç bişey yoktu hatta biz nişanlandık ben dedim ki ama sen bana evlenme teklifi etmedin ki o da bilmem kaç sene önce etmiştim ya dedi:37: bende o zaman çocuktuk o sayılmaz dedim bu geldiğinde onlardayken iki araya bi dereye sıkıştırıp iki cümle söyledi. hiç tatmin olmadım ama neyseee:97::97::97:

ayyy zaten nişanlıma sinirliyim şu an bütün erkeklerden nefret ediyorum.. azcık beyinlerini çalıştırmak zorlarına gidiyor nedense.. yaaa süprizler bekliyoruz güzel sözler bekliyoruz işte bu kadar mı zor acabaaa. benimkide acayip derecede duygusuzdur, romantiklikten anlamaz, süpriz falan bilmez.. gerçi benmki evlenme teklif ettti ama öyle süpriz falan yapmadı.. onuda zaten 2 yıllık sevgililik döneminden sonra yapabildi, oda beni isteyen çoktu sürekli biyerlerden haber geliyordu korkusundan yani.. boşver canım içinde kalmasın zaten teklif etmeyi bile beceremiyorlar.. yapsa nolacak alacak eline yüzüğü en duygusuz haliyle en sıradan sözleri yani "benimle evlenirmisin" diyecek bu kadar.. halbuki onu teklif etmenin o kadar güzel halleri olabilir ki... ama nerdeeee onlarda bunu yapabilecek kabiliyet..

Kızlar en azından nişanlılarımızın bu davranışları yüzünden kendimizi yıpratmayalım, hepsi aynıı işte al birini vur ötekine :41: niye benim nişanlım böylee diye kafa yormaya gerek yok yani :31:

yok canım hepsi aynı değil emin olabilrsin.. o kadar romantik erkeklerde var yanii.. ama bize bunlar çıkmış piyangodan :19:

bide diyorki bana çok güzel sürprizler var aklımda ama yapamam allah aşkına bi söylesene şu sürprizi dedim arkadaşlarını toplayıp benimle evlenirmesen diye pankart açtıracakmış dedimki aman kalsın=)))ne gerek var bizim evimiz ta martta alındı ve her haftasonu gidip bakıyoruz ki o haftaiçleri de gidiyo bi gittiğinde bi odaya attırıver bir iki gül yaprağı bak nasıl mutlu olucam ama benimkine göre sürpriz demek inanılmaz çok zor şeyler yapmak demek=))

lemlem bu gerçeği niye vuruyosun ki yüzümüze , ben kendimi ne güzel avutuyodum hepsi aynı diyee :1:

ayyy pardon canım pardon :1:

walla ben avutamıyorum kendimi.. kendi kendimi yiyorum.. sonra onun başının etinide yiyorum.. hatta bizim en son ayrılma sebebimiz onun duygusuzluğu yüzündendi, herşeyi söyledim seninle evlenip hayatımı zindan etmek istemiyorum dedim.. senin mutluluk anlayışınla benimki farklı dedim. söz verdi bir sürü şey söyledi, 1 hafta ilgili davrandı... sonra? söylediklerimin 1 tanesini bile hatırlamadığına eminimm..:14:

ayyy pardon canım pardon :1:

walla ben avutamıyorum kendimi.. kendi kendimi yiyorum.. sonra onun başının etinide yiyorum.. hatta bizim en son ayrılma sebebimiz onun duygusuzluğu yüzündendi, herşeyi söyledim seninle evlenip hayatımı zindan etmek istemiyorum dedim.. senin mutluluk anlayışınla benimki farklı dedim. söz verdi bir sürü şey söyledi, 1 hafta ilgili davrandı... sonra? söylediklerimin 1 tanesini bile hatırlamadığına eminimm..:14:

karşındaki insanı olduğu gibi kabullenmek en güzeli, bu saatten sonra değiştiremeyiz onları, ilişkiye canlılık ve heyecan katma görevi de bize düşüyor malesef :55:
ama daha kötüleri de var ya , benim nişanlım tamam öyle romantiklikler pek yapmıyor ama en azından biyere gitmek istediğimde tamam der, bana hayır dediğini nerdeyse hiç duymadım, her istediğimi yapar , her istediğim alınır, bunları yapmayan nişanlılar da var :6:

Back