hep onlar yüzünden değilmi sinirlerimizi bozuyolar bizde alışverişle telafi ediyoruz napalımbizde kavga edip benim canımı sıktığında hemen internetten bişi alıyorum, cuma tartıştık, cumartesi kalkar kalmaz baharatlık vs, aldım,
dün de nevresim aldım, bugün de kendime elbise aldım bugün tartışmadık ama olsun dünkü çok fenaydı anca attım üsütümden, bugün bi kavga çıkarıp hemen sehpayı aldırayım ben
bende öyleydim taa ki bu aya kadar, ama bu ay bişey almamam lazım, sadece metal çerceveli anahtarlık aldım o kadarcıkk :78: yoksa şuan grupfonide aşk aynaları var çook beğendim ben ama malesef alamayacağım :84:
metal çerçeveli anahtarlık dediğin şu vipdükkan da olan mı canım??
evet canım vipdükkanda olan, hatta lemlem haber vermişti bize de , benden başka alanlar da vardı
evet bende lemlemden duyup almıştım önceden başka birinin topiğinde görüp çok beğenmiştim:)) ben onu unutmuştum yaa sen dedinde hatırladım hemen baktım siteye kargodaymış
lemlemcim bşy sorcam alanya hedef resert otel nasıl bi fikrin var mı acil cvplarsan sevinirim
bende öyleydim taa ki bu aya kadar, ama bu ay bişey almamam lazım, sadece metal çerceveli anahtarlık aldım o kadarcıkk :78: yoksa şuan grupfonide aşk aynaları var çook beğendim ben ama malesef alamayacağım :84:
evet bende lemlemden duyup almıştım önceden başka birinin topiğinde görüp çok beğenmiştim:)) ben onu unutmuştum yaa sen dedinde hatırladım hemen baktım siteye kargodaymış
kızlaaaaar annem aradı benim anahtarlık gelmiiişşşş
ooooo zvy hadi bakalım git konuş iyidir inşallah.. benide gaza getirme yaa dur daha kuaför için erken.. yarın birgün bende çıkmıyim kuaför araştırmasına, şimdilik rahatım bi işim kalmadı diye seviniyodum, kına taçlarımı yapmaya başlamıştım, onları bitireyim bariii.
gelinliğide sizi okuya okuya gaza gelip bakmaya gitmiştimama iyide oldu
bugün limangodan aldığım çarşaf takımı ve pikemde gelmiş.. limangoya çok şaşırdım normalde en geç gönderen oydu.. 2 hafta haber beklemiyordum bile.. ilginç şaşırttılar beni..
yine bunlarla aynı gün markafoniden de bişiler almıştım, onlarda hala hazırlanıyor yazıyor.. bakalım onlar ne zamana gelecek :26:
canım walla alanyadaki otelleri çok fazla bilmiyorum o dediğin otelide duymadım ama intden baktım konaklıdaymış, yani alanya antalya arasında, alanyaya yakın bi belde.. eğer 4 yıldızlı bir otel tercih ederseniz alanya merkezdeki otellere bakın, alanyanın içide çok güzeldir, gezecek yerleriniz olur, otelden çıkıp yürürsünüz falan.. alanya kalesine gidersiniz, mağaralara geziler oluyor onlara katılırsınız..
kızlaaaaar annem aradı benim anahtarlık gelmiiişşşş
slm kızlar gelin saçı hakkında konuşmuşken.ben çok karasızım.dalgalı salık saç istiyorum.kumral uzun saçlarım var.saçlarımı da parlak olsun diye karamele boyatsam mı ki?çok farklı düşüncelerim var.saçlarımın orjinali dalgalı.daha iri dalga ve çiçekli cici bici taç istiyorum.derli toplu topuz çok güzel ama benim alnım açık,büyük.yok mu salık saç düşünen???napsam ki hergün başka düşünceler içindeyim.en çok takıldığım yer 1.gelinlik 2.saç:))
slm kızlar gelin saçı hakkında konuşmuşken.ben çok karasızım.dalgalı salık saç istiyorum.kumral uzun saçlarım var.saçlarımı da parlak olsun diye karamele boyatsam mı ki?çok farklı düşüncelerim var.saçlarımın orjinali dalgalı.daha iri dalga ve çiçekli cici bici taç istiyorum.derli toplu topuz çok güzel ama benim alnım açık,büyük.yok mu salık saç düşünen???napsam ki hergün başka düşünceler içindeyim.en çok takıldığım yer 1.gelinlik 2.saç:))
bende açık hafıf dalgalı bır saç dusünuyorum.Ya acık olucak ya da yandan acık bır sekılde toplanarak.Benımde alnım bıraz açık bende topuzu kendıme hıc yakıstırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?