2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

zaman gerçekten çabuk geçiyor bende bu hafta cumartesi evimi temizliğe gidiyorum tadilat bitti en azından biraz pisliği gitsin birini tutup iice temizleticem inş.bişey çıkmassa pazarda beyaz eşyalarım gelicek temizlik bitsin fotoları eklicem

bu arada bu beyaz eşya ve mobilyacılar gerçekten iyi ayarlayın. ne zaman getireceğiz derlerse sıkıştırın getirsin biz hepsine 1 gün verdik sabahtan akşama kadar bitti hepsi

kızlar kuaför fotoğrafçı işerinizi halletiniz mi?

fotoğrafçım abim.
kuaförüm yengem olacak

evet canım sizde 1 ay kala düşünün ve ayarlayın. elinizden geldiği kadar son zamana bırakmayın.
en az son 15 gün ev işleri ile uğraşmayla gidiyor ona göre ayarlayın işte

mobilyacıyla nişanlım görüştü bu hafta eşyalarımın yapımına başlıcaklarmış bir ay içinde teslim ederiz dediler umarım istediğim modeller çıkar :18:
ben ramazan öncesi herşeyin bitmesini istiyorum işte bakalım öle ayarladık

kızlar hala kuaföre karar veremedim ben bahçelievlerdeyim en yakın yerde nokta kuaför var krolyn makyaj yapıyolar gelinbaşı paket prog fiyatı 395 tl
fotoğraf içinde zümrüt fotoğ.istiyorum ama hala karar verip sonuçlandıramadım
ayrıca gelinlik içinde bu hafta gidip başlatmam gerek gelinlik işini salladım biraz kına için abiye bakmam gerek offf bisürü iş var :18::18::18::18::18:

sıkıştırıp uğraşınca bitiyor. bide çeyiz yerleştikten sonra da genelde problemler oluyor.
en azındn çıkan sıkıntıları telaffi edersiniz biz hala ufak tefek aciliyeti olmasa bile onlarla uğraşıyoruz. eve gidip geldikçe 1 işi daha hallediyoruz

kızlar kuaför fotoğrafçı işerinizi halletiniz mi?

kuaför işimi hallettim foto işim hala muallakta dış mekan fotosu istiyorum, düğün hikayesi çekimleri var ona biraz baktım kuaförden başlayarak düğün bitene kadar fotolarını çekiyo hem albüm hem kısa film yapıyor ama çok pahalı (1000-1200 lira) bide ben gerilirim sürekli videomu fotomu çeken biri o yüzden kuaförden sonra dış mekan fotosu yeterli olur benim için ama fiyat olarak daha araştırmadım nişanim için gittiğim fotocu çok iyi burda onunla anlaşırım galiba...

aynen canım sorun çıkarsa anında müdahale etmek için biraz erken istedik herşeyi umarım problem çıkmaz... çok ince düşünüyorum çok zor seçerim pimpirikliyim oyüzden herşey gelir beni bulur böle bir tipim :90::90::90::90::90::90:

bizim aspiratör dolaba uymadı nişanlım bana 3 saatte bunu söyledi düşün.
o kadar dert yaparım ama hiç umrumda bile olmadı gittik dolabı kestirdik.
herşeyin mutlaka çözümü var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…