speedyy çok az kalmış nasıl heyecan durumları
zaman gerçekten çabuk geçiyor bende bu hafta cumartesi evimi temizliğe gidiyorum tadilat bitti en azından biraz pisliği gitsin birini tutup iice temizleticem inş.bişey çıkmassa pazarda beyaz eşyalarım gelicektemizlik bitsin fotoları eklicem
kızlar kuaför fotoğrafçı işerinizi halletiniz mi?
bu arada bu beyaz eşya ve mobilyacılar gerçekten iyi ayarlayın. ne zaman getireceğiz derlerse sıkıştırın getirsin biz hepsine 1 gün verdik sabahtan akşama kadar bitti hepsi
fotoğrafçım abim.
kuaförüm yengem olacak
Çok şanslısın ozaman nediyim
evet canım sizde 1 ay kala düşünün ve ayarlayın. elinizden geldiği kadar son zamana bırakmayın.
en az son 15 gün ev işleri ile uğraşmayla gidiyor ona göre ayarlayın işte
mobilyacıyla nişanlım görüştü bu hafta eşyalarımın yapımına başlıcaklarmış bir ay içinde teslim ederiz dediler umarım istediğim modeller çıkar :18:
ben ramazan öncesi herşeyin bitmesini istiyorum işte bakalım öle ayarladık
kızlar kuaför fotoğrafçı işerinizi halletiniz mi?
sıkıştırıp uğraşınca bitiyor. bide çeyiz yerleştikten sonra da genelde problemler oluyor.
en azındn çıkan sıkıntıları telaffi edersinizbiz hala ufak tefek aciliyeti olmasa bile onlarla uğraşıyoruz. eve gidip geldikçe 1 işi daha hallediyoruz
aynen canım sorun çıkarsa anında müdahale etmek için biraz erken istedik herşeyi umarım problem çıkmaz... çok ince düşünüyorum çok zor seçerim pimpirikliyim oyüzden herşey gelir beni bulur böle bir tipim:90::90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?