2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kına için değişik bi fikir kızlar benim hoşuma gitti.. kendi isminizi yazdırabiliyosunuz isterseniz magnet, istersenizde lavanta kesesi koydurabiliyosunuz arkasına benim magnet kafama yattı buzdolaplarına asarlar çok güzel bi hatıra gelenlere...

Eklentiler

• $Kina-Eli-Kina-Gecenize-Isminize-Ozel-Suslu-El__37558226_0.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 17

şans işiyse benim işim kötü, bende şans yoktur, en iyi yere gitsemde bi aksilik çıkar maymuna benzerim kesin

canım normalde o duvakların tanesiini 3-5TL arasında satıyorlar. ben 10 tanesi için 22 TL'lik malzeme aldım.. 50 tane için en az 100TL gider yani bence o kadar çok masraf olacakki gerek varmı 50 tane yapmaya... ben sadece kına ve mumları taşıyacak kızlara verecem. evden kına ve ellerinde mumlarla çıkarlar ya hani, belki herkese yetmeyecek ama yakın arkadaşlarıma vermeyi düşünüyorum..

onun dışında ayna gibi bişiler dağıtmayıda düşünmüyorum, bizim gittiğimiz hiç bir kınada çerez ve kınadan başka bişey verilmedi.. ama ben masalara meyve suyu, kola, kuru pasta da koymayı düşünüyorum

ölümüm mü yaklaştı nee:18: nişanlım taaa öncelerden gösterdiğim ve beğendiğim orta sehpayı unutmamış ve düşünüp almışş şok içinde kaldım bu şaşkınlığıma bi de şaşırdı tek başına düşünüp aldığı tek şey. gerçi düşüncesi yine bana aiit ama olsun unutmuştum ben

evet canım kundu olması gerekiyo havuzunu çok beğenmişler özellikle resimlerden fiyatı da uygunmuş inş.memnun kalırlar

Tövbe de kızzz, Güle güle kullan canım sehpan çok güzel, ben de böyle bişiler düşünebilrim,

Günaydın güzel gelinleerrr :79:
işlerimi bitirip anca gelebildim, ya kuaför işi gerçekten şans işi, burda öyle nam salmış 3-4 kuaför var çok iyi olan, sadece birinden fiyat aldım, diğerlerinden de alıcam ve o 4 kuaförden birine gitmeyi planlıyorum ve ilk gidişim olacak :18: inşallah şansım yerinde olur o gün ve önce saçım-makyajım çok içime siner , sonra da hava yağışsız olur ve fotolarımız güzel olurr :18:

Lemlemcim ne beceriklisin sen öylee, ben de yapmayı denicem ama elim pek yatkın değildir böle şeylere inşallah batırmam

sofistike çok şık bi sehpa , iyi günlerde kullan canım

aynen canım bütçeyi çok sarsar bende bakmıştım..
sonra hiç bişey yaptırmamaya karar verdim. 20 tane kına mumluğum var işte.
tutanlara onları hediye edicem

cnm bende çanta aynaları,el gülü fln yaptırıcam biz zaten bu işi yaptığımız için arada kaynıcam

sanıyorum ben bugünleri hiç göremicem zira konudan bahsetmesi bile benim için yeterli
ayrıca güle güle kullan cnm

Kızlar ya şimdiden heyecanlanmaya başladım ben , iki gün sonra tekli rakamlara düşücem 99 dan geriye doğru sayıcam düğün günüme kadar,
bu arada gelinlikçiyle görüştüm bu sabah, benim beğendiğim bir modeli şuan başka bir geline dikiyor, yarın akşam gel bitmiş halini gör dedi çook heyecanlıyım eğer beğenirsem hiç başka modelle kafamı bulandırmayıp o modelden kendime de diktiricem tabi ufak tefek değişikliklerlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…