Kızlar ya şimdiden heyecanlanmaya başladım ben , iki gün sonra tekli rakamlara düşücem 99 dan geriye doğru sayıcam düğün günüme kadar,
bu arada gelinlikçiyle görüştüm bu sabah, benim beğendiğim bir modeli şuan başka bir geline dikiyor, yarın akşam gel bitmiş halini gör dedi çook heyecanlıyımeğer beğenirsem hiç başka modelle kafamı bulandırmayıp o modelden kendime de diktiricem tabi ufak tefek değişikliklerlee
süpermiş fiyatı cnmteşekkür ederim kızlar
semerta fiyatıda çok uygun 75 liraindirimdeymiş canım bide siyah rengi var
lemlemcim öle ama fiyatlar bende söle bi bakınayım demiştim en az 150tlwaauww fiyatıda çok uygunmuş.. biz kıytırık bi cam sehpaya 270 verdik.. benimde o sehpa içime hiç sinmedi zaten değiştiresim vareski zaman işi....
biz cam sehpa işine hiç girmedik taşınırken kırılır diye. yalnış hatırlamıyosam 170 den o kadara inmiştiwaauww fiyatıda çok uygunmuş.. biz kıytırık bi cam sehpaya 270 verdik.. benimde o sehpa içime hiç sinmedi zaten değiştiresim vareski zaman işi....
sanıyorum ben bugünleri hiç göremicem zira konudan bahsetmesi bile benim için yeterli
ayrıca güle güle kullan cnm
erkekler böyle kızlar ama bizde arsızız biraz kabul edelim hep daha fazlasını istiyoruzhaa hakkımız mı evet sonuna kadar hakkımız
benimde dgünüm yaklaşıyo bana diyoki aşkımm ben hediye seçme konusunda çok başarısızım biliyorsun sen ordan beğendiğin bişeyi alsan... bende doğal olarak neden başarısızmışsın ilk senemizde bana sürpriz d,günü yapmıştın çokda güzel hediye seçip almıştın ne değişti diye alınıyorum doğal olarak... işin hediyesindemiyim hayır ama önceden düşünebilen adam şimdi düşünemez oldu taktığım şey bu...
erkekler böyle kızlar ama bizde arsızız biraz kabul edelim hep daha fazlasını istiyoruzhaa hakkımız mı evet sonuna kadar hakkımız
benimde dgünüm yaklaşıyo bana diyoki aşkımm ben hediye seçme konusunda çok başarısızım biliyorsun sen ordan beğendiğin bişeyi alsan... bende doğal olarak neden başarısızmışsın ilk senemizde bana sürpriz d,günü yapmıştın çokda güzel hediye seçip almıştın ne değişti diye alınıyorum doğal olarak... işin hediyesindemiyim hayır ama önceden düşünebilen adam şimdi düşünemez oldu taktığım şey bu...
biz cam sehpa işine hiç girmedik taşınırken kırılır diye. yalnış hatırlamıyosam 170 den o kadara inmişti
tşk ederim canım. şimdide zigon sehpadan bahsedip göstereyimdee belki bi umut onuda zaman geçince alır. napalım umut fakirin ekmeği
evet kesinlikle katılıyorum önceden düşünebilirken sonlara doğru düşünemez oluyorlar..ben en çok evlilik teklifinde alındım ve onada söyledim ömrüm boyunca hep içimde kalacak diye..biz ilk çıkmaya başlarken sevgilim evlenme teklif etmişti bana gerçi ama ben iş ciddiye binince sürpriz bi evlenme teklifi bekledim hatta yüzsüzlük yaptım ağzımla istedim ama anlamadığım bi şekilde nişanlım üstüme gelme yapamıyorum ve sen böyle dedikçe kendimi eksik hissediyorum dedi bende üstelemedim ama hep içimde
evet kesinlikle katılıyorum önceden düşünebilirken sonlara doğru düşünemez oluyorlar..ben en çok evlilik teklifinde alındım ve onada söyledim ömrüm boyunca hep içimde kalacak diye..biz ilk çıkmaya başlarken sevgilim evlenme teklif etmişti bana gerçi ama ben iş ciddiye binince sürpriz bi evlenme teklifi bekledim hatta yüzsüzlük yaptım ağzımla istedim ama anlamadığım bi şekilde nişanlım üstüme gelme yapamıyorum ve sen böyle dedikçe kendimi eksik hissediyorum dedi bende üstelemedim ama hep içimde
ayyy zaten nişanlıma sinirliyim şu an bütün erkeklerden nefret ediyorum.. azcık beyinlerini çalıştırmak zorlarına gidiyor nedense.. yaaa süprizler bekliyoruz güzel sözler bekliyoruz işte bu kadar mı zor acabaaa. benimkide acayip derecede duygusuzdur, romantiklikten anlamaz, süpriz falan bilmez.. gerçi benmki evlenme teklif ettti ama öyle süpriz falan yapmadı.. onuda zaten 2 yıllık sevgililik döneminden sonra yapabildi, oda beni isteyen çoktu sürekli biyerlerden haber geliyordu korkusundan yani.. boşver canım içinde kalmasın zaten teklif etmeyi bile beceremiyorlar.. yapsa nolacak alacak eline yüzüğü en duygusuz haliyle en sıradan sözleri yani "benimle evlenirmisin" diyecek bu kadar.. halbuki onu teklif etmenin o kadar güzel halleri olabilir ki... ama nerdeeee onlarda bunu yapabilecek kabiliyet..
yok canım hepsi aynı değil emin olabilrsin.. o kadar romantik erkeklerde var yanii.. ama bize bunlar çıkmış piyangodan
lemlem bu gerçeği niye vuruyosun ki yüzümüze , ben kendimi ne güzel avutuyodum hepsi aynı diyee
ayyy pardon canım pardon
walla ben avutamıyorum kendimi.. kendi kendimi yiyorum.. sonra onun başının etinide yiyorum.. hatta bizim en son ayrılma sebebimiz onun duygusuzluğu yüzündendi, herşeyi söyledim seninle evlenip hayatımı zindan etmek istemiyorum dedim.. senin mutluluk anlayışınla benimki farklı dedim. söz verdi bir sürü şey söyledi, 1 hafta ilgili davrandı... sonra? söylediklerimin 1 tanesini bile hatırlamadığına eminimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?