Bu akşam şöyle bi kuaförleri dolaşayım dedim gelinbaşı ne kadara yapıyorlar diye, daha bir kuaföre girdim kiiii , yüreğim diğerlerine girmeyi kaldıramaz diye başka birine giremedim :84:
gelinsaçı-makyajı-kaş-bıyık 280 lira dedi, röfleye de 120 deditoplam 400 yapıyor, ya bana çook geldi fiyat açıkçası napacam bilmiyorum, ama gittiğim kuaför buranın en iyi kuaförlerinden biri, makyözü de çok tecrubeli biri, gözü kapalı güvenebilirim ama fiyat fiyat fiyatttt hadi diyelim röfleyi başka bi yere yaptırırım gelinbaşı için 280 vericem, ne diyosunuz sizce de çokmu??
içinde provası da varsa dediğin gibi iyi bir kuaförse çok değil cnm ben ankarada araştırdım 250-300 lira genelde provayla birlikte 150 200 e de var ama benim gibi bir kere olacak deyip herşeyini dört dörtlük yapmak isteyince iyi bir kuaförde fiyat böyle
Bu akşam şöyle bi kuaförleri dolaşayım dedim gelinbaşı ne kadara yapıyorlar diye, daha bir kuaföre girdim kiiii , yüreğim diğerlerine girmeyi kaldıramaz diye başka birine giremedim :84:
gelinsaçı-makyajı-kaş-bıyık 280 lira dedi, röfleye de 120 deditoplam 400 yapıyor, ya bana çook geldi fiyat açıkçası napacam bilmiyorum, ama gittiğim kuaför buranın en iyi kuaförlerinden biri, makyözü de çok tecrubeli biri, gözü kapalı güvenebilirim ama fiyat fiyat fiyatttt hadi diyelim röfleyi başka bi yere yaptırırım gelinbaşı için 280 vericem, ne diyosunuz sizce de çokmu??
bence 280 normal canım makyajda varmış hemde... bana ideal gibi geldi. burdada çok pahalı kuaförler ben hiç birine sormadım ama benim kuaförüm var senelerdir gittiğim orda çok rahat ediyorum nazımda geçiyo
hımm,,, ben ilk bu kuaföre girdiğmi için pahalı gibi geldii , iki kuaför daha var burda, buranın en iyi kuaförlerinden, bi de onlardan fiyat alayım ben :26:
ya kızlar benim kuaförüm sana porselen makyaj yaparız demişti şimdi netten biraz araştırdımda çok abartılı gibi geldi siz normal makyajmı yaptırmayı düşünüyosunuz bilgisi olan varmıı???
Canım malesef gelin saçı böyle oluyo eğer ki iyi bir yere yaptırırsan, em önemli en güzel gecemiz için feda olsun beeeevlenenler de para çok sanıyolar daağıtacak yuer bulamadığımızdan herşey böyle çook pahalı, Allah yardımcımız olsun,
şahsi fikrim gelin tüm saflığıyla olmalı, abartılı makyajdan kaçınmalı ben porselen düşünmüyorum,
ama takma kirpik takıcam o biraz abartı olsun artık uzun kirpik hastasıyım
ben porselen makyaj sac 250 tlye yaptırdım.ablamlarada aynı kişi yaptı makyajı.sözde benimki porselendi.hiç bi fark yoktu.hiç hemde.cok pişman oldum.bosu bosuna 75tl daha fazla para verdim.zaten onca masrafın içinde.porselen düşünenlere bence hiç gerek yok.para tuzagı.
doğru diyosun canım, ama o kadar masrafımız olacakki insan düşünüyo ister istemez, ama kıyacaz paraya , o gecenin prensesi olmamız lazım
bu benim sorduğuma cevap oldu tşkler.. ya ama hiç akmıyomuş çıkmıyormuş terleyince ağlayınca felan.. cildi çok güzel gösteriyomuş ama bunu uzman birinin yapması gerekliymiş... benim kuaförüm bunun için eğitim aldım dediydi.. iyice bi araştırmak gerek.
arkadaşlar direk son sayfadan katılıyorum muhabbetinize anladığım kadarıyla saç-makyaj konuşuluyo dayanamayıp hemen yazmak istedim:)) ben nişanımda porselen makyaj yaptırdım ve çok şahane oldu, hiç akmadı,bozulmadı ve herkes çok beğendi, boya küpü gibi de olmadım porselen makyaj demek abartı demek değil ki, şahsen düğünde nasipse gene aynı şekilde porselen makyaj yaptırmayı düşünüyorum...
kızlar nısanım oldu artık bende dugun heyecanı basladı şaka maka 4 ay kaldı
çoooooooook eksigim var çooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?