2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar bende yorucu bir gün geçirdim yatak odamı da aldık sonunda ilk beğenmiştim zaten bellonadan bir sürü gezdim yine ona gittim dini nikahı resmi nikah kıyılmadan yapmıyorlar ama tanıdık vasıtasıyla olabilir biz düğünden 1 hafta önce kıydıracağız ama yatsı namazıyla felan alakası yok günün her vakti kıyılabilir bazı imamlar soru sorabiliyor 32 farzdan sorarlarmış ama sormayanlarda var eşinin evlilikte sana ödemek zorunda olduğu gelinin hakkı da mehirdir. kadının ziynet eşyası dinen altın olduğu için cüzzi miktarda altın istemek doğru olur.

içinde provası da varsa dediğin gibi iyi bir kuaförse çok değil cnm ben ankarada araştırdım 250-300 lira genelde provayla birlikte 150 200 e de var ama benim gibi bir kere olacak deyip herşeyini dört dörtlük yapmak isteyince iyi bir kuaförde fiyat böyle

provayı hiç sormadım açıkçası, yarın sorayım bi , ben de senin gibi düşünüyorum tekrarı olmayan bi gün olacak ve kendimi riske atmak istemiyorum, ama yine de insan düşünüyo maddi boyutunu da

selam hatunlarr...

nisanlim askerden geleli 1 hafta oldu ama hala ailelerden dugunle alakali bir ses yok...
kimse birsey demiyor... sessizlik hakim anlayacaginiz.
nisanlimin babasi birkac defa aramisti babami dugun mevzusunu konusmak icin ama nisanlim askerde oldugu icin, babam onu bekleyelim filan dedi.
simdi geldi de... gorustuler de... ama o kadar.

napicam bilemiyorum...
belki de daha beklemek lazim ama bekledikce de, yer kalmicak :26:

bence 280 normal canım makyajda varmış hemde... bana ideal gibi geldi. burdada çok pahalı kuaförler ben hiç birine sormadım ama benim kuaförüm var senelerdir gittiğim orda çok rahat ediyorum nazımda geçiyo

bence 280 normal canım makyajda varmış hemde... bana ideal gibi geldi. burdada çok pahalı kuaförler ben hiç birine sormadım ama benim kuaförüm var senelerdir gittiğim orda çok rahat ediyorum nazımda geçiyo

hımm,,, ben ilk bu kuaföre girdiğmi için pahalı gibi geldii , iki kuaför daha var burda, buranın en iyi kuaförlerinden, bi de onlardan fiyat alayım ben :26:

ben porselen makyaj sac 250 tlye yaptırdım.ablamlarada aynı kişi yaptı makyajı.sözde benimki porselendi.hiç bi fark yoktu.hiç hemde.cok pişman oldum.bosu bosuna 75tl daha fazla para verdim.zaten onca masrafın içinde.porselen düşünenlere bence hiç gerek yok.para tuzagı.

hımm,,, ben ilk bu kuaföre girdiğmi için pahalı gibi geldii , iki kuaför daha var burda, buranın en iyi kuaförlerinden, bi de onlardan fiyat alayım ben :26:

Canım malesef gelin saçı böyle oluyo eğer ki iyi bir yere yaptırırsan, em önemli en güzel gecemiz için feda olsun beee evlenenler de para çok sanıyolar daağıtacak yuer bulamadığımızdan herşey böyle çook pahalı, Allah yardımcımız olsun,

Heee bu arada sabahtan mehir di altındı konuşuyoduk, eve bi geldim ki annecimle babacım bana bilezik almışlar, fiyatlat tavan yaapmadaan alalım demişler, elde var bir, bir birr gelsin altınlarrr

ya kızlar benim kuaförüm sana porselen makyaj yaparız demişti şimdi netten biraz araştırdımda çok abartılı gibi geldi siz normal makyajmı yaptırmayı düşünüyosunuz bilgisi olan varmıı???

ya kızlar benim kuaförüm sana porselen makyaj yaparız demişti şimdi netten biraz araştırdımda çok abartılı gibi geldi siz normal makyajmı yaptırmayı düşünüyosunuz bilgisi olan varmıı???

şahsi fikrim gelin tüm saflığıyla olmalı, abartılı makyajdan kaçınmalı ben porselen düşünmüyorum,
ama takma kirpik takıcam o biraz abartı olsun artık uzun kirpik hastasıyım

doğru diyosun canım, ama o kadar masrafımız olacakki insan düşünüyo ister istemez, ama kıyacaz paraya , o gecenin prensesi olmamız lazım

şahsi fikrim gelin tüm saflığıyla olmalı, abartılı makyajdan kaçınmalı ben porselen düşünmüyorum,
ama takma kirpik takıcam o biraz abartı olsun artık uzun kirpik hastasıyım

sana katılıyorum semerta, ne saçta ne makyajda abartı istemiyorum, ipek gibi duru bir makyajım olmalı, boya küpüne dönmemelilyim

bu benim sorduğuma cevap oldu tşkler.. ya ama hiç akmıyomuş çıkmıyormuş terleyince ağlayınca felan.. cildi çok güzel gösteriyomuş ama bunu uzman birinin yapması gerekliymiş... benim kuaförüm bunun için eğitim aldım dediydi.. iyice bi araştırmak gerek.

doğru diyosun canım, ama o kadar masrafımız olacakki insan düşünüyo ister istemez, ama kıyacaz paraya , o gecenin prensesi olmamız lazım

Merak etme çok para harcayıpta yüzümüzü rengarenk yaptırmaktan sa ne yakışıyorsa onu yaptıralım, Ve eminimki hepimiz prensesler gibi çok güzel olucaz, bir kere mutluluktan ötürü yüzümüzden hiç eksik olmayan gülücükler bizi daha da güzel yapıcakkk

kızlar nısanım oldu artık bende dugun heyecanı basladı şaka maka 4 ay kaldı
çoooooooook eksigim var çooooooook

arkadaşlar direk son sayfadan katılıyorum muhabbetinize anladığım kadarıyla saç-makyaj konuşuluyo dayanamayıp hemen yazmak istedim:)) ben nişanımda porselen makyaj yaptırdım ve çok şahane oldu, hiç akmadı,bozulmadı ve herkes çok beğendi, boya küpü gibi de olmadım porselen makyaj demek abartı demek değil ki, şahsen düğünde nasipse gene aynı şekilde porselen makyaj yaptırmayı düşünüyorum...

açıkçası hiç porselen makyaj yaptırmadım,
bi de fiyatlardan bahsediyoduk bugün sorduğum bir kuaför gelinsaçı ve makyajı için 280 lira dedi, kızların fikirlerini alıyodum ben de :26:

sac makyaj cok önemli.önceden iyice arastırın pravoya gidin bence.okadar para veriyosunuz,ilgilensinler biraz.hem en önemli gecen sonucta,en güzel sen olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…