ben arkadaşım imam nikahında bulunmuştum çok komikti hoca öyle yüzüne bakıp sana mehir olarak 13 bin lira demişti bizde şaşırmıştık bişede diyememiştikne istiyosun diye sormamıştı bile... ama başka bi arkadaşımında hoca sormuştu ne istersin diye o da 40 tane çeyrek altın isterim demişti:))
genel olarak değişiyor demekki canım.merak ediyorum şimdi bizde ne olacak
sen nikahtan sonra paylaşırsın ne oldu nasıl oldu merakla bekliyorumm
tabi ki canım çarşamba 22:30'da kıyılacak yastı ezanından sonra olması gerekiyor yaa
aaa imam nikahının yatsı ezanından sonra mı olması gerekiyormuş :44: hiç duymamıştım.. gerçi imam nikahıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum.. tek bildiğim imam sorular soruyormuş, imanın şartı islamın şartı kaç falan diye.. nikahtan önce kuran öğreniyorum kitabını elime alıp bir tekrar yapmam gerekiyor galiba..
kızlar öğleden sonra yoktum, bütün gün canım sıkkın çalıştım.. şimdi girdim yazdıklarınızı okudum walla neşemi yerine getirdiniz yaaa, sağolun iyiki varsınız... teşekkür ederim
demek hemen hemen hepimizde durumlar aynıymışş
canın nie sıkıldı tatlım nişanlına mı
ben de diyorum ki bazı tanıdıklarımda gördüm düğünden sonra gece eve gidince nikah kıyıyolar manyak mı bunlar diyodum ama sabah yapanlar da var onları da gördüm benim imam nikahı konusunda pek bilgim yok soru sorarlarsa yandım fazla bşy bilmiom çünkü
evet canım nişanlıma sıkılmıştı.. halada ona karşı kırgınım ama en azından kendi kendimi yemicem.. sayenizde moralim düzeldi.
hadi düğünden sonra gece evde yapan bir neviide, sabah yapanlar ne alaka Allahaşkınaaa
sabah olurmu yaa, yani düğünden sonraki sabah mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?