How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay yüz görümlüğüüüü:16::16: büyük bi zevkle isticemmm
henüz karar veremedim aslında ama bi kaç düşüncem var ya kullanabileceğim bi kolye küpe yüzük olabilir ama yıl dönümümüzde bana zaten kolye bileklik almıştı... ya da para edecek bişe isticem ki bu onun daha işine gelir:1: bizim burda çeyrek altınlardan bileklik yapıyorlar özel yapım çok şık modelleri oluyo onlardan istiyebilirim :47:

valla eminim nişanlımın ve tabi ailesinin mehirden haberi yoktur altın istediğim de kesin kalpten giderler...:33::5:

ben arkadaşım imam nikahında bulunmuştum çok komikti hoca öyle yüzüne bakıp sana mehir olarak 13 bin lira demişti bizde şaşırmıştık bişede diyememiştik :1: ne istiyosun diye sormamıştı bile... ama başka bi arkadaşımında hoca sormuştu ne istersin diye o da 40 tane çeyrek altın isterim demişti:))

genel olarak değişiyor demekki canım. :4: merak ediyorum şimdi bizde ne olacak

kızlar öğleden sonra yoktum, bütün gün canım sıkkın çalıştım.. şimdi girdim yazdıklarınızı okudum walla neşemi yerine getirdiniz yaaa, sağolun iyiki varsınız... teşekkür ederim :66:

demek hemen hemen hepimizde durumlar aynıymışş :37:

tabi ki canım çarşamba 22:30'da kıyılacak yastı ezanından sonra olması gerekiyor yaa

aaa imam nikahının yatsı ezanından sonra mı olması gerekiyormuş :44: hiç duymamıştım.. gerçi imam nikahıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum.. tek bildiğim imam sorular soruyormuş, imanın şartı islamın şartı kaç falan diye.. nikahtan önce kuran öğreniyorum kitabını elime alıp bir tekrar yapmam gerekiyor galiba.. :9:

aaa imam nikahının yatsı ezanından sonra mı olması gerekiyormuş :44: hiç duymamıştım.. gerçi imam nikahıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum.. tek bildiğim imam sorular soruyormuş, imanın şartı islamın şartı kaç falan diye.. nikahtan önce kuran öğreniyorum kitabını elime alıp bir tekrar yapmam gerekiyor galiba.. :9:

anam bende onu bilmiyordum yaaa :4::4::4::4:
inanmıyorum ben heycandan unuturum herhalde :7:

kızlar öğleden sonra yoktum, bütün gün canım sıkkın çalıştım.. şimdi girdim yazdıklarınızı okudum walla neşemi yerine getirdiniz yaaa, sağolun iyiki varsınız... teşekkür ederim :66:

demek hemen hemen hepimizde durumlar aynıymışş :37:

canın nie sıkıldı tatlım nişanlına mı

ben de diyorum ki bazı tanıdıklarımda gördüm düğünden sonra gece eve gidince nikah kıyıyolar manyak mı bunlar diyodum ama sabah yapanlar da var onları da gördüm benim imam nikahı konusunda pek bilgim yok soru sorarlarsa yandım fazla bşy bilmiom çünkü

ben de diyorum ki bazı tanıdıklarımda gördüm düğünden sonra gece eve gidince nikah kıyıyolar manyak mı bunlar diyodum ama sabah yapanlar da var onları da gördüm benim imam nikahı konusunda pek bilgim yok soru sorarlarsa yandım fazla bşy bilmiom çünkü

hadi düğünden sonra gece evde yapan bir neviide, sabah yapanlar ne alaka Allahaşkınaaa :53:

sabah olurmu yaa, yani düğünden sonraki sabah mı?

evet canım nişanlıma sıkılmıştı.. halada ona karşı kırgınım ama en azından kendi kendimi yemicem.. sayenizde moralim düzeldi.

canımcım gördüğün gibi hepimiz aynıyız al birini vur ötekine yani ben de artık rahat olmak istiyorum ama elimde diil işte içime atıyorum saçlarımın araları beyaz dolmuş annem kızıo saçlarımı gördükçe yeme artık kendini herşey olacağına varır stres yapma nasıl olsa olacak herşey daha 4 ay var dio ama gel de içime anlat:85:

hadi düğünden sonra gece evde yapan bir neviide, sabah yapanlar ne alaka Allahaşkınaaa :53:

sabah olurmu yaa, yani düğünden sonraki sabah mı?

yok canım düğün salonuna gitmeden önce gelini evden çıkarırken ben de öyle istiyodum bi sakıncası yoksa düğünden sonra çok yorucu

benim için önemli olan resmi nikah imam nikahı ne zaman olursa olsun problem diil

biz düğünden 1 hafta önce yaptıralım diye konuştuk nişanlımla. ama büyükler ne der nasıl uygundur bilmiyorum, bizim başımızda zaten büyük de yok, kimsenin etliye sütlüye karıştığıda yok.. yine benim ailem ilgileniyorda nişanlımın ailesinin hiç bişeyden haberi yok belki imam nikahı olması gerektiğinden bile haberleri yoktur o derece yani.. o günde eminim hocayı falan benim babam bulur imam nikahı kıyılacak falan der, ne biliiim nasıl olur ooofffffff. içim sıkıldı düşündükçe.

genelde imam nikahını tanıdık yok ise yapmıyorlar.
imam nikahı ile yaşayan çiftleri engelemmek için düğünden sonra gece yapıyorlar.
ama biz gece kimseyi uğraştırmayalım dedik erken yapıcaz. :15:

aman kızlar yapılır imam nikahı nolcak heryer imam kaynıyo zaten:9: ama imamın soru sorduğunu bilmiyodum şartlardan başka bişe soruyomu acaba stres oldum şimdi soru sorulunca bilememe fobim vardaa:18::37:

Bu akşam şöyle bi kuaförleri dolaşayım dedim gelinbaşı ne kadara yapıyorlar diye, daha bir kuaföre girdim kiiii , yüreğim diğerlerine girmeyi kaldıramaz diye başka birine giremedim :84:

gelinsaçı-makyajı-kaş-bıyık 280 lira dedi, röfleye de 120 dedi :25: toplam 400 yapıyor, ya bana çook geldi fiyat açıkçası napacam bilmiyorum, ama gittiğim kuaför buranın en iyi kuaförlerinden biri, makyözü de çok tecrubeli biri, gözü kapalı güvenebilirim ama fiyat fiyat fiyatttt :43: hadi diyelim röfleyi başka bi yere yaptırırım gelinbaşı için 280 vericem, ne diyosunuz sizce de çokmu??

Back