2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemcim anlattıklarının aynısını ben de yaşıyorum bana da nişan da doğru düzgün bişey takmadılar akrabalarıma dedikodu için malzeme çıktı:78: düğün için de karşı taraf hiçbişey demiyo yani hiiçç bilmiyorum bana ne takılacağını umarım gene rezil olmam:97:

ya canım valla kimisi çok abartı diyo kimisi çok doğal diyo. galiba yapan kişinin uzmanlığına bağlı bi durum. canlısını görmem gerek galiba yada bi kere yaptırsam deneme amaçlı :))

açıkçası hiç porselen makyaj yaptırmadım,
bi de fiyatlardan bahsediyoduk bugün sorduğum bir kuaför gelinsaçı ve makyajı için 280 lira dedi, kızların fikirlerini alıyodum ben de :26:

canım ben ist dayım nişanımda 300 tl vermiştim saç+makyaj+kaş+bıyık+manikür+pedikür birde ben annemin saçıyla makyajını da zorla eklettirmiştim, bana da bu para çok gelmişti, o yüzden ikilemde kalmıştım kazıklanmak istememiştim açıkçası o yüzden seni anlıyorum,hatta herkes demiştiki ne de olsa nişan başkasının düğününe gidiyomuş gibi git yaptır ama ben fazla kuaföre giden biri değilimdir,o yüzden tanıdığım güvendiğim bi kuaför yoktu öyle yapamadım,risk alamadım ama iyi ki öyle yapmışım bence en iyisi risk almamak, haa birde şans biliyomusun, o gün kuaförde 4 düğün 1 nişan(yani ben) vardık ben ve diğer 3 gelinin saçları çok güzel oldu 1 kızın ki kötü aynı kişi yaptı ama olmadı işte,bir de benim gözlemim kuaföre çok kalabalık gidilememeli bu sefer gelin diğerleri yüzünden kim vurduya gidebiliyor, kuaförün ilgisi dağılıyor,o kızcağız çok kalabalık gelmişti baştan savma oldu saçı benim gözlemim bu tabiiii

tesekkur ederım canım.Senın hazırlıklar ne alemde ?

canım şuan için hallettiğim tek konu fotoğrafçı, fotoğrafçı ile anlaştım, sabah kuaförde başlayacak çekim ve düğün sonuna kadar devam edecek, hikaye çekimi olacak yani

şimdi de kuaför işini halletmeye çalışıyorum, sonra araştırmak için zamanım kalmayabilir diye :44:

kızlar nısanım oldu artık bende dugun heyecanı basladı şaka maka 4 ay kaldı
çoooooooook eksigim var çooooooook
hayırlı olsun canım. ben nişanlandıktan sonra bayağı bi rahatlamıştım:)) eksikler tamamlanır canım
fotomu koycaktım.kocam izin vermedi.belki size biraz fikir olurdu

tüh yaaa valla pek güzel olurdu

evet ben de kazıklanmak istemiyorum , ve herşeyden önemlisi saçımla makyajımla herşeyimin içime sinmesini istiyorum, yarın prova yapıp yapmadığını öğreneceğim, eğer prova yapacaksa içim biraz daha rahatlayacak, ama prova yapmazsa diğer kuaförlere yöneleceğim :26:

bence de öyle yap canım sen, yüreğinin sesini dinle içinden nasıl geliyosa öyle yap daha mutlu olursun emin ol:) inşallah hepimiz çok çok çok güzel olucaz:)))

Cok guzelmıs canım :2:ne kadara anlastınız bır sakıncası yoksa ogrenebılırmıyım

canım bızım guzellık salonumuz var benım boyle bır derdım yok ama sıze onerılerde bulunabılırım.
Bazen az paralar verdıgınız kuaforde cok sanatkar bır kuaför olur o en ıyıdır.Bır kac kez sac yaptırın mutlaka provalara gıdın dugun gunu ıcınıze en cok sınen modelı yaptırın
makyaja gelınce cok abartılı makyajlar gelıne ve gelınlıgın masumıyeıne yakısmıyor herzaman dogal makyajlar tercıh edılıyor bızde.Hepımız cok guzel oluruz ınsallah

canım ben 750 liraya anlaştım, piyasaya göre uygun bi fiyata oldu bizimki , inşallah memnun kalırız.

haklısın, işte sen bu işin içindesin daha iyi biliyosun, biz işin içinde olmayınca, piyasada ün salmış kuaförlere yöneliyoruz mecburen :26: dolayısıyla fiyat piyasaya göre yüksek oluo

Son düzenleme:

Fotograf icin uygunmus sonucta bastan sona sureklı fotograf cekılcek İStanbulda mı anlastıgın yer canım

Bizdede fiyatlar yüksek ama nişantasında ve 1975ten beri olan bir salon.Ben sizler cok fazla paralar odemeyın dıye onerıde bulunmak ıstedım canım.Kuzenımın dugunu ıcın adanaya gıttıgımde cok ucuza sac yaptırmıstım ve o kadar sanatkar bır ustaydıkı babama anlata anlata bıteremedım bıraz şans işi anlıcagınız

bu arada sabah mehir meselesini konuşmuşsunuz
Biz manevi açıdan rahat hissedebilmek için dini nikahımızı kıydırdık

öncelikle, mehir kadının bir numaralı hakkıdır ve sınırı yoktur. İstediği kadar şey isteyebilir, rahat olun:8
Ayrıca eşiniz bunu aile bütçesinden de ödeyebilir tabiki ama bunun dışında ek kazançlar sağlayıp size vermesi daha uygun görülür islamda. Kadın aldığı mehiri isterse bir günde çatır çatır harcar ister eşine tekrar iade eder ister çocuklarına yatırım olarak kullanır. İstemediği takdirde erkek o paraya asla ve asla dokunamaz

Ytsıdan sonra yapılması şart değil, her zaman kıyılabilir. Hatta bir imamım kıyması bile şart değil. Usulü bilen, dinine sadık her müslüman nikah kıyabilir.

Nikah esnasında dini sorular sorulmaz, yani Türkiye'de böyle bir gelenek var mı bilmiyorum ama İslam böyle yaapılmasını emretmiyor.

Şimdilik dini nikahla ilgili aklıma bunlar geldi, sormak istediğiniz bişey varsa cevaplandırabilirm

evet canım anlaştığım yer istanbulda, daha önceki çekimlerini gördüm hoşuma gitti, güveniyorum inşallah güzel bir düğün hikayesi çıkacak ortaya

gelinbaşı da dediğin gibi biraz şans işi

angelprenses nişanınız olmuş, hayırlı olsun canım Rabbim huzurunuzu bozmasın
Cok saol canım amin Allah sızınde huzurunuzu bozmasın ınsallah
verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler canım bızdede nısanda, yuzuk sırasında, dua okudu enıstemız. ama ımam nıkahı gıbı degıldı heralde... belkıde oyleydı ama kıyılması yerınde bence..

hersey gonlunce olur ınsallah canım

kimsecikler yok ama ben yinede günaydınlarımı iletiyim sizleree şekerlerrrr
hepimiz için güzel, mutlu bi gün olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…