çok sinirim bozuk ya deli olcam her yerimden ateş fışkırıyo şuan
ayy kızlar ben kına için 10 tane minik kırmızı duvak yapıyorum, dün iş çıkışında malzemelerimi aldım akşamda 3 tanesini bitirdim.. heheeeee çok güzel oldu, taktım kafama yatana kadar da öyle oturdumhatta birini anneme birinide babama taktım, bayaa güldük...
bu porselen makyajla ilgili çeşitli rivayetler vargünaydın kızlar, akşam makyaj konuşmuşsunuz.. bizim düğün salonunun anlaşmalı bir kuaförü varmış ücretsiz oraya gidip yaptırabilirmişiz ama nasıl bir yerdir bilmiyorum. provada varmış. henüz araştırmadım, aslında bigün gidip konuşmam gerekir.
porselen makyajın nasıl olduğu konusunda çok bir bilgim yok, ama antalyaya uygun bir makyajmıdır araştırmam lazım.. malum burası çok sıcak, dış mekan çekimlerinde napacaz bilmiyorum, dün bile felekatti, geldi malesef sıcaklar..
ayy kızlar ben kına için 10 tane minik kırmızı duvak yapıyorum, dün iş çıkışında malzemelerimi aldım akşamda 3 tanesini bitirdim.. heheeeee çok güzel oldu, taktım kafama yatana kadar da öyle oturdumhatta birini anneme birinide babama taktım, bayaa güldük...
Günaydın Herkesee
Hadi hayırlı olsun sonun da yapmaya karar verdin demek,
günaydın kıslar
lemlemcim sıcak olmasına sevindim bugün kuzenim oraya balayına geliyo kervansaray otele geçen hafta bi yağmur bi sıcak korkuyodu ama tatili güzel geçecek eminim ohh o kurtuldu düğün telaşından darısı bize
ya biz burda donuyoruz kızlarr... yaz gelmedi ve hala mont giyiyoruz... ya eylüldede kar yağarsaa:26::26::26:
ya biz burda donuyoruz kızlarr... yaz gelmedi ve hala mont giyiyoruz... ya eylüldede kar yağarsaa:26::26::26:
bu porselen makyajla ilgili çeşitli rivayetler varbende arada kaldım olumlu yönü ne kadar ağlasanda sıcakda olsa akkmıyo çıkmıyo. olumsuz yönüde çok abartıp palyaço gibi olma ihtimali :18: provalarda makyaj provasıda yapsalar..
yaa ne güzel benim elimden öyle işler gelmiyor maalesef.. bende hazır alıcam ama ben arkadaşlarımınkileri beyaz kendiminkini kırmızı almayı düşünüyorum..
evet canım yazlıkları çıkarttım ama üzerimizde hırka mont eksik omluyo :)) valla ben sıcağı seviyorum soğuğu hiç sevmiyorum. soğuk olunca 50 kat giyiyosun mesela şimdi ayağımda çorap ve yün patik var :))ciddimisiiiiiiiiiin
ben mont giymeye razıyım, biz burda yazın gelmesini hiç istemiyoruz.. mayıs boyunca gayet memnunduk gelmeyen sıcaklardan... soğugun çaresi var ama sıcağın yok maalesef.. heryerde klima var, sağlıksız yaşıyoruz yaz boyu klimaların altında
Trabzondaydın diğmi canım yanlış hatırlamıyorum,
bande Sinoptayım buralarda serin sayılır ara çıkan güneşte yakıyor ama, haziran 15 inde anca havalar ısınır burda Ama Eylülün de yağmurlu geçme ihtimali büyük maleseff
sofistike bende hazırlara baktım ama beğenmedim, ben daha güzelini yaparım dedim.. sonra gaza geldim yaptım :)) ilkine baya bi uğraştım, 3.yü yapmam çok kısa sürdü, aslında o kadar kolay ki. akşam resimlerini çeker yüklerim.. zaten kafada bi tül olacak öyle ahım şahım bişey olmasınada gerek yok.. ben hepsini kırmızı yapıyorum.
eğer öyle palyaço gibi bir makyaj falan yaparlarsa siler kendim yaparımgüzelde bir fırça atarım.. ben zaten erkenden kuaföre gitmeyi düşünüyorum, 8'de falan başlasınlar yapmaya, yanımda fazla kişide götürmeyecem ve o gün başka gelin olacak mı diyede soracam, bi gidip bakayımda nasıl biryerolduğuna içime sinmezse kınada giderim oraya, düğün için başka yer bulurum..
evet canım yazlıkları çıkarttım ama üzerimizde hırka mont eksik omluyo :)) valla ben sıcağı seviyorum soğuğu hiç sevmiyorum. soğuk olunca 50 kat giyiyosun mesela şimdi ayağımda çorap ve yün patik var :))
yaa sen sinoptamısın sonunda bizim buralardan birini tanıdımhergün yağmur yağıyo valla korkuyorum eylüldede yağar diye tüm hayallerim suya düşer Allah korusunnn yaaa:18:
canım yaptıklarının takma yeri nasıl taç şeklindemi yoksa tokaylamı tutturacaklar.. valla bana daral geliyo öle şeylerle uğraşmaktan. gg de bulmuştum öncelerden böle tokalı bişey o hoşuma gitmişti hala varmı bilmiyorum bende 10 tane felan alırım yeter galiba..
porselen makyaja gelince çok memnun olanlarda var tatlım valla şans işi usta biri olması gerek ve senin iyice anlatman. ben kuaförüme denetcem nişanda yapalım demiştide elektrikler gitmişti onun telaşıyla unutmuştuk
anaaam çorap mı yün patik mibenim dün içimdeki atlet kaç defa terden ıslandı kurudu, dün sideye gitmiştik hele orası dahada bi sıcak her yaz geldiğinde işimden nefret ediyorum..
burda kış boyu bir kere bile yün çorap veya patik giymedimtek kat normal çorap yetiyor.. gerçi bende soğukta yaşayamam sürekli hasta olurum heralde..
siz balayında napacaktınız canım, eğer antalyaya gelecekseniz, sıcağı depolayın iyice..
aynen öyle bu işler şans işi valla dualarla girin kuaföre kızlarherkese günaydınlar..benimde nişan ve nikahta gittiğim kuaför porselen makyaj yapıyorum dedi öyle yaptığını söyledi ama sanırım sadece fondoteni kryolandı ama şunu söyleyeyim bence de tamamen şans işi nişanımda siyah giymiştim ve siyah tonlarında bi makyajım vardı biraz abartı bulundu nikahta daha açık tonlarda olunca hepimizin daha çok hoşuna gitti ama ben kolayını buldum o yapıyor ben siliyorum=))) bence saç makyaj çok takılmaması gereken bi konu abimin düğününüde bi kuaföre gittik kadının beyaz farı bile yoktu biz almıştık yengem için ama şahane bi saç ve makyaj olmuştu..bencede en güçeli biraz erken gidip içine sinene kadar silip yaptırmak=))ben yine aynı kuaföre gideceğim saçta on numara nikahımda bi kırık fönden harikalar yarattı valla=)))
önce tokaya yapmayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim 1 tl'ye taç aldım, saça gelen yeri tırtıklı olanları seçtim daha iyi tutsun kaymasın diye. kırmızı tül aldım, ikiye katlayıp tülü ortasından geçirip diktim sonra ipi çektirip büzdüm. tepesine de kırmızı simli kalpler almıştım onları diktim.. ikiye katladığım tülün bir ucu kısa bir ucu daha uzun yaptım.. yani basit bişey oldu, ama güzel oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?