• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gözün aydın canım:24:
bende ağva yı çok istiyodum ama bizim balayı sonraya kaldı yıllık izine artık:14:

saol canım. Bizimde kesin değil çıkabilicemiz ama işte ben öyle kendi kendime hayaller kuruyorum bakalım. Çok önemli deil gitmesek de olur gerçi Allah sağlık wersin de öbür yaza da gideriz ama fırsatımız olursa buraya gitmek istiyorum.

canım baktım şimdi çok hoş bi otel gerçekten ama bizim bütçemiz yetmez buraya malesef. İlerde işallah. Hem ben balayımız daha samimi bi ortamda sessiz sakin daha çok doğayla içiçe biyer olsun istiyorum. Ağva o yüzden hoşuma gitti ama daha öncede hiç gitmedim bilmiyorum.

ağvada soğuk değil mi? denize falan girebilecekmisiniz ben o yüzden dedimdi. biz akdeniz çocuğu olduğumuz için bana istanbul taraflarının denizi buz gibi geliyor giremiyorum titremekten.

kızlar grupanya, grupfoni, şehirfırsatı gibi siteleri takip edin devamlı... 3-4 yıldızlı otellerde süper indirimler oluyor.. yarı fiyatına düşüyor bazen dahada fazla..

Günün Fırsatı: Ağva Ekoland Otel'de 2 Kişilik Konaklama, Kahvaltı ve Akşam Yemeği; Hafta içi günlerde 1 Gece %51 indirimle 280 TL yerine 139 TL, Cuma ve Cumartesi günleri 2 Gece %50 indirimle 650 TL yerine sadece 325 TL! :52: :52: :52:

bence hemen arayıp bilgi al...

Son düzenleme:
arkadaşlar link vermek yasak ..

lemlem kaldırıe mısın verdiğin linki :71: edit butonundan

Son düzenleme:
Bizimde düğünümüz eylülde olacak. Ancak nişanlım hala panik yapmadı, şuanda ne düğün salonu ne nikah salonu hiçbişe tutulmuş değil. Acele etme bakarız diyor. Bu sene şart değil o zaman bidahaki yaza yapalım deyincede kızıyor, hayır eylülde yapacakmışız. Eylülde yapacaksak biran önce yer ayarlamayız diyorum, acele ediyomuşum ben, yer bulunurmuş..
Sizce ne yapmalıyım. O böyle rahat olunca, ne desem bakarız bekle hallederiz dedikçe benim içimden hiçbişe yapmak gelmiyor. Daha ortada ne eşya var, ne gelinlik fikri. Ben beklemedeyim, nişanlım bi atağa geçmedikçe elimden beklemekten başka bişey gelmiyor. Ne yapmalıyım sizce ben? kafadan seneye yaza ertelesemmi diye düşünüyorum? Madem bu kadar rahat bende rahat olayım bundan sonra. Eylülde olacaksa şimdiden bişeler yapalım, hiçbişe aceleye gelsin, baştan sağma olsun istemiyorum. Hayatımda bi kere olacak bişey. Ne yapmalıyım sizce ben?

hımmm görünce heyecanlandım hemen paylaştım ama incelememiştim.. bu ağustosa kadar geçerliymiş :50: genelde bu tür kampanyalar da 3 ay geçerlilik süresi oluyor. yani eylül için geçerli kampanyalar hazirandan itibaren başlar bence... takipte olun devamlı

hımmm görünce heyecanlandım hemen paylaştım ama incelememiştim.. bu ağustosa kadar geçerliymiş :50: genelde bu tür kampanyalar da 3 ay geçerlilik süresi oluyor. yani eylül için geçerli kampanyalar hazirandan itibaren başlar bence... takipte olun devamlı

canım çok sağol ilgilendiğin için. Takipteyim zaten o siteleri ewet güzel fırsatlar oluyo. Bulurum bakalım işallah gönlüme göre.

Bizimde düğünümüz eylülde olacak. Ancak nişanlım hala panik yapmadı, şuanda ne düğün salonu ne nikah salonu hiçbişe tutulmuş değil. Acele etme bakarız diyor. Bu sene şart değil o zaman bidahaki yaza yapalım deyincede kızıyor, hayır eylülde yapacakmışız. Eylülde yapacaksak biran önce yer ayarlamayız diyorum, acele ediyomuşum ben, yer bulunurmuş..
Sizce ne yapmalıyım. O böyle rahat olunca, ne desem bakarız bekle hallederiz dedikçe benim içimden hiçbişe yapmak gelmiyor. Daha ortada ne eşya var, ne gelinlik fikri. Ben beklemedeyim, nişanlım bi atağa geçmedikçe elimden beklemekten başka bişey gelmiyor. Ne yapmalıyım sizce ben? kafadan seneye yaza ertelesemmi diye düşünüyorum? Madem bu kadar rahat bende rahat olayım bundan sonra. Eylülde olacaksa şimdiden bişeler yapalım, hiçbişe aceleye gelsin, baştan sağma olsun istemiyorum. Hayatımda bi kere olacak bişey. Ne yapmalıyım sizce ben?

canım sen nişanlına burayı göster, bak eylülde düğünleri olacaklar ne hazırlıklar yapmışlar de :52: :52:

en acele etmen gereken konu düğün yapacağınız mekanı ayarlamak, çünkü erkenden doluyor. daha sonra eğer nikahı düğün günü istiyorsanız nikah başvurularınızı yapın... sonrada haftasonları tatil zamanlarınızda falan mobilya bakmaya başlayın.. beyaz eşya kolay, markayı belirledikten sonra gidip hepsini 1 günde seçer alırsınız.. sende mutfak araç gereçlerin, tekstil ürünlerini falan almaya başla.. bizide takip et, soruların olursa yardımcı oluruz :34:

şu aşamada en azından düğün salonunun tutulmuş olması gerek yoksa istediğiniz gibi bi salon bulmanız zor olabilir. Ağustosu saymayın zaten ramazan olduğu için pek düğün olmaz ve ramazan sonrası olduğu için eylül ayı çok yoğun geçer o yüzden nişanlınla bunu söyleyip en azından düğün salonunu tutmalısınız bence.Beyaz eşya,mobilya filan bende daha bakmadım onlara haziran temmuz gibi de bakabilirsiniz acelesi yok ama düğün salonunda acele etmekte fayda war.

Bende balayı için grupfoniyi takip ediyorum sadece takip ama:31:
biz aynı yerde çalıştığımız için bu kadar uzun izin bi daha kolay kolay alamayız gibi geliyo, bi de işin maddi yanı var,
sakin huzurlu bi tatil istiyorum öyle betonarma kocaman lüks bi otelden ziyade bungolavlarda bile tatil yapabilirim maksat bol bol dinlenmek, yorgunluğun acısını çıkarmak ve bol bol gezmek, lüks bir otele gitsem de çoğunlukla sahilde ve gezmelerde olacağım için bi kahvaltı ve yatmak için otelde olacağımızı düşünürsek bungolav bile olabilir tabi bunu daha nişanlımla paylaşmadım.

biz aynı yerde çalıştığımız için bu kadar uzun izin bi daha kolay kolay alamayız gibi geliyo, bi de işin maddi yanı var,
sakin huzurlu bi tatil istiyorum öyle betonarma kocaman lüks bi otelden ziyade bungolavlarda bile tatil yapabilirim maksat bol bol dinlenmek, yorgunluğun acısını çıkarmak ve bol bol gezmek, lüks bir otele gitsem de çoğunlukla sahilde ve gezmelerde olacağım için bi kahvaltı ve yatmak için otelde olacağımızı düşünürsek bungolav bile olabilir tabi bunu daha nişanlımla paylaşmadım.

burda bungalovlar betonarme lüks otellerden daha pahalı :37:

işte bende aynenn böyle düşünüyorum duygularıma tercüman olmuşsun :52:

işte bende aynenn böyle düşünüyorum duygularıma tercüman olmuşsun :52:

amaç belli çünkü güzelim, düğün öncesi çok yorulacağımız için dinlenmek istiyorum bol bol, disco bar delisi olmadığım için havuzda sevmem, biz denizde büyümüşüz havuz hiç hijyenik gelmiyor bana, tüm bunlar çıkınca geriye tatil köyleri kalıyor:9:

iyi eğlenceler semerta, bahar şenlikleri heralde... bizim burdaki konserler bittiii..

kızlar markafonide bugün kargo bedavaymış, bide tesadüfen gördüm 10 tl de indrim çekim varmış.. yine duramadım bişiiler aldım :78:

Son düzenleme:
Biz de sessiz sakiinn , yeşilin ve maviinin buluştuğu şirin bir yerde balayımızı geçirmek istiyoruz, gürültüden uzakk huzur bulacağımız bir yer olacak inşallah :16:

Back