- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
az kaldı bence sevinmelisin, evini yerleştirdin, herşeyini bitirdin sonuçta, geriye düğünde iki göbek atıp sonrada balayına gitmek kaldı
2 hafta sonra yıllık iznime çıkıyorum tek hayalim şuanda o :92:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kaldı bence sevinmelisin, evini yerleştirdin, herşeyini bitirdin sonuçta, geriye düğünde iki göbek atıp sonrada balayına gitmek kaldı
tavsiye :86:
* çok fazla kase-borcam-bardak almayın.
* yemek takımı da aynı şekilde 2 takım yetiyor.
* nevresim takımı falan hiç abartmayın çoğu baza altına gidiyor..
* incik boncuk dekorasyona ait hiç bişey almayın sonra çok kalıyor :94:
öncelikle hoşgeldin eftelya, battaniyen hayırlı olsun.. sonunda erdin muradına aldın beğendiğini teee nerelerden getirttin
kargo bedava dediği kupon haricinde siteye gir yazıyor zaten.. veya sepete bişiler ekle kargo ücreti çıkmıyor... bu 10 tl lik hediye çekimde nerden gelmiş bilmiyorum haberim yoktu, ara sıra süpriz hediye çeki gönderiyolar... sizde ara sıra girince bakın hediye çekiniz var mı diye çünkü süresi oluyor..
merhaba kızlar.. Ben de hala hiçbi gelişme yok ama yarın askerim geliyo perşembe günü onu görücem artık çok şükür.
Bişey sorucam size izmirli arkadaşlar madam burcu nasıl bir yer gelinlik için? Arkadaşım oraya vermiş gelinlik siparişini çok uygunmuş fiyatlar. Bende bi bakmaya gideyim diyorum ama bilen biri warsa nasıl acaba gidip görmeye değer mi?
Bide bişey saha sorucam balayı iiçin sakin huzurlu bi yer istiyorum.. Ağvayı tawsiye eder misiniz?
kızlar hepinize mutluluklar artık sohbetinize dahil olamadığımı farkettim öptüm hepinizi her türlü sorularınızda ulaşabilirsiniz
belki de benim ki düğün stresi bilmiyorum
ama iyi değilim çalışmak bile istemiyorum izine çıkmak istiyorum çok yorgunum uyumak istiyorum.
kızlaaaar kimse yok mu :121:
yeşilin ve mavinin birleştiği yer burası işte canım trabzonn
markafoniden 10 tl hediye çeki bana da gelmiş ama alacak bişi bulamadım aslında bulurum daa bu aralar ödemelerim hayli fazlaa, kendimi engelliyorum desem daha doğru olacak
aslında evet kendimizi engellememiz gerekiyor.. bide benim aldıklarıma bakk orda olmazsa olmaz bişi görüyomusun allahaşkına? walla almayacam bundan sonra.. hep o hesiye çeki kandırdı beni...
canım orda porselen limonlugu beğendim ben de , dedim işte ne güzel 10 tl hediye çekim var limonlukta 9.90 ohh ne güzel bedava dedim, tam aldım uyarı verdi, hediye çekinin miktarı alınan üründen fazla olamazmışmış yanii arkadaşım bi ürün daha al diyoo, ben de para harcamayayım boş yere diye hiçbişey almadımm ama aklım hala o porselen limonlukta
hımmm yani bi ürün daha alman gerekiyor o zaman.. başka beğendiğin bişey yokmu, yine 10 tl lik bişi alırsan ikisine yarı fiyatına almış gibi olacaksın. ben o limonluğun yanındaki havanı aldım ne kadar kullanışlı olur bilemem ama.. :44: bide bak benim aldığım gibi sineklikte alabilirsin, masanın üstünde meyvelerinin falan üstünü kapatırsın..
zvycım benim başım çok ağrıyor bilg da daha çok rahatsız etti galiba, ben gidiyorum