Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kk dan bi arkadaşın evinde gördüğüm anahtarlık vardı, çokda beğenmiştim.. oda int den almış, tekrar indirime girmiş o anahtarlık sitenin adını falan yazmış, bende aldım şimdi almak isteyen olursa sitenin adı vipdükkan, anahtarlıkda şu şekilde;
Eki Görüntüle 195384
buda gördüğüm evin resimleri;
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html
ay canım süpersinn bende çok sevmiştim bunu :) hemen alıyorummm saol tatlım
selam kızlarrrrr
offsss almam gereken çok şey varr napacağum bilmiorumm uff yaaa
bende bu anahtarlığı ankarada armada alışveriş merkezi var ordaki fotoğraf dükkanından almıştım 25 liraya.galiba ev fotoğraflarımızı eklediğimizde bu anahtalıkla sık sık karşılaşacağız kızlar
en gereklilleri belirle, sonra yavaş yavaşş...
selam kızlar
bende eylül gelini olucam :) 1 eylülde denizli'de ve 8 eylül'de dubaide dügünümüz yapılacak.nisanlım burda olmadıgı icin hazırlıklar sadece rezervasyonlardan ibaret hala dügun mekanımızı kiraladık,nikah icin gün aldık,ucak biletlerimiz,vizelerimiz hala arastırma asamasında malesef ama balayı planımız otel rezervasyonlarımızı erkenden yaptırdık isimizi sansa bırakmadık bazen cok stres oluyorum özellikle gelinlik ve diger alısverisler icin...ama bi yandanda bazı arkadaslarıma göre daha az telasım var en azından ceyizmis ev dösemekmis gibi seyler ile ugrasmıyorum simdilik :) dubaide yasıyacagımız icin burdan cok esya götüremiyorum 3 hafta Bali'ye balayına gidicez evide döndükten sonra yavas yavas yerlestirmek istiyorum.off hersey iyi güzelde ben annemi bırakıp nasıl gidicem ya
evt cnm öle bişey yapmak gerek :26::26:
yemek takımı aldınız mı kızlar ortalama ne kadar para verdiniz
merhaba canım hoşgeldin aramıza, denizlideki düğününle benim düğünüm aynı gün :)) ramazan bayramının 3.günü
dubaide mi yaşayacaksınız, nişanlın Türk mü? :44: çeyizinde uçakla gidecektir sanırım, senin hazırlıkların daha farklıdır tabii. ordan alacaksınız sanırım biçok şeyi, eşyaları falan...
Hosbuldukkk canım :)
umarım ikimizde prenses gibi gelinler oluruz.ama tabi bunun icin önce gelinligi bulmak lazım ki ben hala bulamadım ne istedigimede karar veremedim :S
Nisanlım türk değil,uzun süredir orda yaşıyorlar işide orda ve rahat güzel bi işi var ee bende onun icin burda is bulmasından ve burda yasamakdan yana olmadım malum türkiye'deki işsizlik ve çalısanların durumu
yok canım burdan cok bisey götürmiyecem daha önce alınmıs seyler var tabi tencere,tabak vs ama cok bisi diil valizimi alıp gidicem yani
mecburen esyaları ordan alıcaz burdan götürmek gereksiz ve zor orda vergi olmadıgı icin bi cok sey burdakinin yarı fiyatı ve zaten burdan götürmek icin gemiyle konteynırlarla falan götürmek gerekio ki uzun is :) balayından döndükden sonra yavas yavas hem orayı gezerek yerlestirmek istiyorum evimi :)
sen neler yaptın ne durumdasın?
gelinliğimi beğendim ben, yeni bir model olduğu için beğendiğimiz moda evine 15 gün önceden sipariş verdiğimizde hazır olacak hemen.. o derdim bitti yanii...
eşyalarımzında birçoğunu aldık, mobilyalarımız ve beyaz eşyalarımız bitti.. evimizi tuttuğuzda gelecek hepsi...
2 ay sonra yani düğüne 1.5 - 2 ay kala evi tutmayı düşünüyoruz. o zamanda perde halı vs alınacak.. çeyizle ilgili biçok şeyimde bitti, yani mutfak eşyaları ve ev tekstili türü, banyo eşyaları falan bitti. alınacak bikaç bişey kaldı, onlarıda araştırıp yavaş yavaş alıyorum..
benim bir arkadaşımın ablasıda yurt dışına gitmişti, aynen dediğin gibi valizini alıp gitti herşeyi gittiği yerden aldılar :)) zaten mantıklısıda o. burdan oraya eşya gitmesi çok zor olur hemde gereksiz masraf olur.
merhaba kızlar.. Ben de hala hiçbi gelişme yok ama yarın askerim geliyo perşembe günü onu görücem artık çok şükür.
Bişey sorucam size izmirli arkadaşlar madam burcu nasıl bir yer gelinlik için? Arkadaşım oraya vermiş gelinlik siparişini çok uygunmuş fiyatlar. Bende bi bakmaya gideyim diyorum ama bilen biri warsa nasıl acaba gidip görmeye değer mi?
Bide bişey saha sorucam balayı iiçin sakin huzurlu bi yer istiyorum.. Ağvayı tawsiye eder misiniz?
güle güle kullanalım canımmo zaman anahtarlıklarımız hayırlı olsun şekerim
evt cnm öle bişey yapmak gerek :26::26:
yemek takımı aldınız mı kızlar ortalama ne kadar para verdiniz
merhaba kızlar.. Ben de hala hiçbi gelişme yok ama yarın askerim geliyo perşembe günü onu görücem artık çok şükür.
Bişey sorucam size izmirli arkadaşlar madam burcu nasıl bir yer gelinlik için? Arkadaşım oraya vermiş gelinlik siparişini çok uygunmuş fiyatlar. Bende bi bakmaya gideyim diyorum ama bilen biri warsa nasıl acaba gidip görmeye değer mi?
Bide bişey saha sorucam balayı iiçin sakin huzurlu bi yer istiyorum.. Ağvayı tawsiye eder misiniz?
balayı için limak laraya bi bakınsana antalyada... ayy biraz önce ordan geçtikte çok güzel otel gerçekten yaaaa :97:
hem şehirede çok yakın, çıkar gezersinizde...
ayrıca gözün aydın kavuşuyorsunuz..