• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar hepinize mutluluklar artık sohbetinize dahil olamadığımı farkettim öptüm hepinizi her türlü sorularınızda ulaşabilirsiniz
:54::54::54::54:

iyi eğlenceler semerta, bahar şenlikleri heralde... bizim burdaki konserler bittiii..

kızlar markafonide bugün kargo bedavaymış, bide tesadüfen gördüm 10 tl de indrim çekim varmış.. yine duramadım bişiiler aldım :78:

Bu kargo bedava dediği acaba kuponumuzdan dolayı mı?
Neler aldın bakıyım :))

Benimde battaniyem geldi sonunda,çok mesudum.Uzun uzun yollardan geldi :))
Birde bu battaniye yüzünden kavitasyona geç kaldım iyi mi,artık çarşamba günü erken gideyim bari :)))

aaaa speedy nie dahil olamadığını farkettin anlamadım ben :44:

tamamen siteden mi ayrılıyorsun neden?

hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için :54:

hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için :54:

Sen bile alınganlık ediyorsan ben ölmeliyim speedy :))

Bu konuda emeği geçen en önemli kişi sensin...

canım ya bazen bir konu üzerinde yoğun konuşma olunca , o konu dışında yazılanlar atlanabiliyor, bana da olmuştur mutlaka, konu dışı yazdığım görülmemiştir veya cevaplanmamıştır ama kasıtlı değildir emin ol, biz senle olmak istiyoruzz sen bizim spidimizsin :70:

yoo 1-2 günlük olay değil 2 haftalık falan işte. yardım ettiğimde tabiki hepiniz yazıyorsunuz ondan yana problem yok ama kendimle ilgili bişey sorduğumda cevap alamıyorum. alıngalık değil sakın yalnış anlamayın sadece bırakıp gitmek yerine söylemek istedim. :54::54::54:

yoo 1-2 günlük olay değil 2 haftalık falan işte. yardım ettiğimde tabiki hepiniz yazıyorsunuz ondan yana problem yok ama kendimle ilgili bişey sorduğumda cevap alamıyorum. alıngalık değil sakın yalnış anlamayın sadece bırakıp gitmek yerine söylemek istedim. :54::54::54:

Belki de sorduklarını anlamadığımızdandır,cahilliğimize ver :))
Sen bizden bir adım daha öndesin biliyorsun.Biz senin peşinden geldiğimiz için senin pek soru soracağını tahmin etmiyordum ben :))

Gerçi ben genelde okuyorum ama...

Belki de sorduklarını anlamadığımızdandır,cahilliğimize ver :))
Sen bizden bir adım daha öndesin biliyorsun.Biz senin peşinden geldiğimiz için senin pek soru soracağını tahmin etmiyordum ben :))

Gerçi ben genelde okuyorum ama...

problem buda olabilir
1 adım önde olduğum için konuşacak bişeyde bulamıyor olabilirsiniz bilmiyorum
yada nasılsa bu kız kendisi çözer :1:

anaaaaaam nie böyle olduki, walla bende hiç farketmemiştim, ama senin yazdıklarını okuyorum ben her zaman, hatta bugün çeyizin serildimi diye sordum sonra onunla ilgili açtığın topiği buldum yorum yazdım, oraya yazıncada tekrar buraya yazmamıştım.. ben senin çeyizlerinle ilgili açtığın topicleri bilenem takip ediyorum speedy yapma bööle :26:

dedikleri giibi farklı bir konu üstüne konuşuyo oluyoruzdur ondan kaynıyodur arada :77:

Bu kargo bedava dediği acaba kuponumuzdan dolayı mı?
Neler aldın bakıyım :))

Benimde battaniyem geldi sonunda,çok mesudum.Uzun uzun yollardan geldi :))
Birde bu battaniye yüzünden kavitasyona geç kaldım iyi mi,artık çarşamba günü erken gideyim bari :)))

öncelikle hoşgeldin eftelya, battaniyen hayırlı olsun.. sonunda erdin muradına aldın beğendiğini teee nerelerden getirttin :1:

kargo bedava dediği kupon haricinde siteye gir yazıyor zaten.. veya sepete bişiler ekle kargo ücreti çıkmıyor... bu 10 tl lik hediye çekimde nerden gelmiş bilmiyorum haberim yoktu, ara sıra süpriz hediye çeki gönderiyolar... sizde ara sıra girince bakın hediye çekiniz var mı diye çünkü süresi oluyor..

neyse yaa kızlar neşemizi bozmayalım. rahatsız olduğum bi konuyu söylemek istedim. :34:

bencede neşemizi bozmayalım ama sanada hak vermek lazım, düğününe çok az kaldı acayip stres dönemi yani.. ben napacam bilmiyom, arkadaşlar son aylarda vereceğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden kusura bakmayın olur mu... :122::122::122:

asıl garibim nişanlım napacak bilmiyorum, başının etini yiyeceğim kesin :15:

Biz de sessiz sakiinn , yeşilin ve maviinin buluştuğu şirin bir yerde balayımızı geçirmek istiyoruz, gürültüden uzakk huzur bulacağımız bir yer olacak inşallah :16:
yeşilin ve mavinin birleştiği yer burası işte canım trabzonn:66:

canım yaa valla haklısındır ben bi giriyorum sayfalarca yazılmış sırayla okuyorum bazen cevap yazacak oluyorum birine bakıyorum konu kapanmış gitmiş bile :26:

markafoniden aldığım gereksiz gerekliler bunlar işte; hepsi 20 liraya geldi... :32: :32: :32:

$1.jpg$2.jpg$3.jpg

belki de benim ki düğün stresi bilmiyorum :5::5:
ama iyi değilim çalışmak bile istemiyorum izine çıkmak istiyorum çok yorgunum uyumak istiyorum.

belki de benim ki düğün stresi bilmiyorum :5::5:
ama iyi değilim çalışmak bile istemiyorum izine çıkmak istiyorum çok yorgunum uyumak istiyorum.

az kaldı bence sevinmelisin, evini yerleştirdin, herşeyini bitirdin sonuçta, geriye düğünde iki göbek atıp sonrada balayına gitmek kaldı :27:

Son düzenleme:
Back