• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun güzelim güle güle kullani bende sabah sabah baktım ama almadım, kendimi frenleme çabasındayım:9:

canım teşekkür ederim.. ben limangodan daha önce kendime ve nişanlıma ayakkabı almıştım ama gönderemeyeceklerini söyleyip, özür içinde 40 tl lik hediye çeki vermişlerdi. yaklaşık 4-5 ay oluyor.. bu ayda son kullanma tarihi yaklaşmıştı çekin. boşa gitmesin istedim, başkada alacak bişi olmayınca aldım. aslında ihtiyacım yoktu ama fiyatlarıda uygundu, o yüzden aldım.. aldıklarım 50 tuttu, fazladan 10 tl vermiş oldum sadece...

bende kendimi frenlemeye çalışıyorum, sadece gerçekten ihtiyacım olan şeyleri alayım bundan sonra diyorum ama olmuyor işte.. beğendiğim bişey olunca dayanamıyorum, birde indirim kelimesine dayanamıyorum :59:

günaydın canım, hafta sonu çok bi muhabbet olmamış, fazla bişey kaçırmamışsın.. ee sen neler yaptın, evi yerleştirdiniz dimiiii ayyyyyy :52:

iyi bari ozaman
haftasonu yerleştirdik canım bitti çeyiz işi de çok şükür :27::27::27:

Günaydın,
Giremezsin tabi işin başından aşkın:52:
Canım hayırlı olsun evini yerleştirmişsin, Maşallah o ne çyiz öyle, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

evet canım aynen öyle tüm kemiklerim ağrıyor yaaa :2::2::2:
bitti çeyizimiz de :nazar::nazar::nazar: kaldı 20 gün :9::9::9:

Zvycıııım bence zevkin çok güzelmiş.. bende basenlere kadar dar inen ve eteği kabarık olan modelleri çok seviyorum.. etek kısmı falanda çok güzel.. ama işte dikim işi çok riskli yaaa. inşallah bi sıkıntı yaşamazsın, tam istediğin gibi olur..

Zvycıııım bence zevkin çok güzelmiş.. bende basenlere kadar dar inen ve eteği kabarık olan modelleri çok seviyorum.. etek kısmı falanda çok güzel.. ama işte dikim işi çok riskli yaaa. inşallah bi sıkıntı yaşamazsın, tam istediğin gibi olur..

teşekkür ederim canım, bunun haricinde beğendiğim bir model daha var ama işte onun resmi yok elimde, görüştüğüm gelinlikçi şuan o istediğim gelinliği bir başkasına dikiyormuş , bakalım o gelinliği de bi göreyim sonra kararımı vereceğim :61:

teşekkür ederim tatlım, kafamda az çok birşeyler oluştu ,inşallah ortaya güzel bir gelinlik çıkar, bakalım bu ay sonu netleştirip dikime başlayacağız :16:

benim da kafamda net bi model var ama işte dikimden korkuyorum istediğim olmazsa diye,
bulunduğum şehirdeki gelinlikçilerin gelinliklerini inceledim de tam bi fiyasko,
etek uçları kesilmiş dikiş bile yok üstelik makas izleri çarpık çurpuk kesilmiş bi ton para verilecek kaliteye bak, siz hiç dikkat ettiniz mi hepsimi böyle?

sırf bunu için samsuna gidicem gelinlik için ve dikim için provalarım sıkıntı olur, bu yüzden hazır alıcak mışım gibi bi sıkıntı var içimde, nişanlım her ne kadar istediğin gelinlik olucak dese de olmicak galiba

Son düzenleme:
benim da kafamda net bi model var ama işte dikimden korkuyorum istediğim olmazsa diye,
bulunduğum şehirdeki gelinlikçilerin gelinliklerini inceledim de tam bi fiyasko,
etek uçları kesilmiş dikiş bile yok üstelik makas izleri çarpık çurpuk kesilmiş bi ton para verilecek kaliteye bak, siz hiç dikkat ettiniz mi hepsimi böyle?

Canım ben de epey gelinlikçi gezdim , senin dediğin gibi gelinlikçiler var, kesimleri hele dikişleri berbattı , kumaş kalitesini de zaten yavaş yavaş anlıyorsun, orjinal fransız danteli kullanan sadece 2 gelinlikçiye rastladım :53: diğerleri hep normal dantelleri fransız danteli diye önüne seriyorlar, bence yakınında büyük bi şehir varsa oraya gidip bak,

Canım ben de epey gelinlikçi gezdim , senin dediğin gibi gelinlikçiler var, kesimleri hele dikişleri berbattı , kumaş kalitesini de zaten yavaş yavaş anlıyorsun, orjinal fransız danteli kullanan sadece 2 gelinlikçiye rastladım :53: diğerleri hep normal dantelleri fransız danteli diye önüne seriyorlar, bence yakınında büyük bi şehir varsa oraya gidip bak,

Öyle yapıcam canım burda sadece 4 tane gelinkilçi var:84: hepside dediğim gibi etek uçları kesik kesik ti,
en yakınım daki büyük şehir samsun o yüzden hazır olucak sanırım,

Öyle yapıcam canım burda sadece 4 tane gelinkilçi var:84: hepside dediğim gibi etek uçları kesik kesik ti,
en yakınım daki büyük şehir samsun o yüzden hazır olucak sanırım,

aysira nın modelleri de güzel, netten modellerine bakıp beğendiklerini gidip deneyebilirsin onlar da hazır model çalışıyorlar.

kızlar kk dan bi arkadaşın evinde gördüğüm anahtarlık vardı, çokda beğenmiştim.. oda int den almış, tekrar indirime girmiş o anahtarlık sitenin adını falan yazmış, bende aldım şimdi :66: almak isteyen olursa sitenin adı vipdükkan, anahtarlıkda şu şekilde;

$Adsız.jpg

buda gördüğüm evin resimleri;

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html

kızlar kk dan bi arkadaşın evinde gördüğüm anahtarlık vardı, çokda beğenmiştim.. oda int den almış, tekrar indirime girmiş o anahtarlık sitenin adını falan yazmış, bende aldım şimdi :66: almak isteyen olursa sitenin adı vipdükkan, anahtarlıkda şu şekilde;

Eki Görüntüle 195384

buda gördüğüm evin resimleri;

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html

ay canım ya bu anahtarlığı ben de görmüştüm hatta bu arkadaşın evini de çook beğenmiştim, vipdükkan da hangi dükkanda bulamadım ben :44:

ay canım ya bu anahtarlığı ben de görmüştüm hatta bu arkadaşın evini de çook beğenmiştim, vipdükkan da hangi dükkanda bulamadım ben :44:

evet canım ben de bu arkadaşın evini çok beğendim, ayrıca kendisini düğün fotoğraflarını falanda çok beğenmiştim, oda antalyada evlenmiş.

vipdükkanda markası evreka canım. kargo ücretide 5tl, yani 25'e geliyo..

ben nişanlımada gösterdim bu anahtarlığı oda çok beğendi..

Back