• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişler :43: E bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok. :14:

elifcim askerden bi gelsin hele bakarsınız Rabbim daha güzel kapılar açar, karamsarlığa kapılmayın, umutsuzluğa hiç kapılmayın çünkü umutsuzluğa kapılmak Rabbimin merhametinden ümidi kesmektir, ümidinizi ve duanızı eksik etmeyin hayatınızdan, herşey iyi olacak göreceksin :71:

günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişler :43: E bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok. :14:

merak etme istanbul gibi bi yerde her türlü para kazanır yeterki tembel birisi olmasın.
iş yok falan diyorlar ama ama az maaş ama çok yorucu mutlaka iş oluyor Allah yardıme der canım

bizi 3 yılı aştı burada benim 24 aşkımın 42 gün yıllık izni var, gerçi biz hep kafa izni alıyoruz gerekli olduğunda ama eylüle kadar izin almayı düşünmüyorum ki eylülde ayy bu kız çok çalıştı izinini burnundan getirmeyelim desinler, :52:

ben 4 yıla yakın bi süredir burda çalışıorum ama daha hiç yıllık izin kulanmadım ve 4 yılda toplasan 2 ya da 3 gün bi işim oldu die izin almışımdır

işallah kızlar işallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin asla ümidimizi kesmiyoruz tabi. Büyümek ne zormuş ya düşüncek o kadar çok şey war ki..

Düğün giriş şarkısı için öneriniz var mı ? Eski şarkılardan bile olabilir

bora öztoprak ın bi şarkısı var ya 'seni seviyorum' diye o şarkıya bayılıyorum hep gözlerim doluyo dinlerken ve düğün günümü hayal ederken, ama sözleri biraz fazla romantik ayıp olur mu ki diyorum :77:

Düğün giriş şarkısı için öneriniz var mı ? Eski şarkılardan bile olabilir

Ben henüz düşünmedim, düğün mekanımızda canlı orkestra olucak gerçekten çok beğendiğim bi grup çalacak şarkılarımızı onlardan da fikir almayı düşünüyorum, önce aklımda bir kaç şarkıyla gitmem gerek tabi,
kutsinin İlan-ı aşk güzel aslında ama bilmiyorum ya, düşünecek o kadar çok şey varki birisi benim yerime düşünse keşke

Son düzenleme:
giriş için hareketli bişey istiyorum ozaman ben size örnek veriiyum..
nişanımda

giriş kenan doğulu kandırdım.
pasta fusun önal- senden başka
dans ben bir tek kadın sevdim.

kızlar düğününüz için farklı şeyler düşünüyormusunuz,
önerilerimizi paylaşalım, ben unutulmaz bi düğün olsun istiyorum
Mekanınız açık mı kapalımı bu da önemli tabii ama, mesela ben dilek fenerleri uçuşsun istiyorum

nişanımda

ayy ben ne okuduğumu da anlayamaz oldum yavv,, düğün ilk dans şarkısı olarak okudum yazdığını :60: hee giriş için pek düşünmedim açıkçası kenan doğulu kandırdım olabilir güzel ve hareketli :69:

Son düzenleme:
speddy söylediklerin çok güzel. Bide kenan doğulu gelinim şarkısı war.. Tam onun hareketli kısmıda hoş olur gibi. İlk dan olarakta yalın-meleklerin sözü war(bizim şarkımız), zuhal olcay- pervane, nilüfer ta uzak yollardan.. Hoşuma giden parçalar.

ayy ben bakan körlerden oldum yavv,, düğün ilk dans şarkısı olarak okudum yazdığını :60: hee giriş için pek düşünmedim açıkçası kenan doğulu kandırdım olabilir güzel ve hareketli :69:

aynen canım bunlar güzel oluyoer ama bunların dışında bakıyorum şimdi.
düğün dansı için özel kareografi yapıcaz şarkı belli değil ama dans dersi alıyoruz :69::69::69:

nişanımda

oooo süpermiş canım ya girişteki kandırdım nazlı yari sonun da çılgın sözlerleee, süper bak bunu düşünebilirim, yaa ben oynamayı hiççç beceremiyorum sevmiyorum da içimden gelmiyoo,
ama ilk girişte dans edilmiyomu onun için dans parçası olması gerekiyo yanlışmı biliyorum,
burda gelin damat salona ilk girerken giç oturmadan güzel bi parçayla ilk danslarını ederler:52:

Son düzenleme:
oooo süpermiş canım ya girişteki kandırdım nazlı yari sonun da çılgın sözlerleee, süper bak bunu düşünebilirim, ama ben oynamayı hiççç beceremiyorum sevmiyorum da içimden gelmiyoo,
onun için düşüncemi hemen siliyorum:52:

:61::61: o giriş olduğu için zaten yürüyerek giriyosn.
beni de resmen kandırdı onun için onu seçtik çok güzel oldu ama...
genelde erkekler bunu kabul etmez ama nişanlımda güle güle girdi salona.ç :34::34::34:

bora öztoprak ın bi şarkısı var ya 'seni seviyorum' diye o şarkıya bayılıyorum hep gözlerim doluyo dinlerken ve düğün günümü hayal ederken, ama sözleri biraz fazla romantik ayıp olur mu ki diyorum :77:

ben de bunu düşünüyorum bazıları çok güzel ama dans edilmez dio nasıl olur acaba

ben de bunu düşünüyorum bazıları çok güzel ama dans edilmez dio nasıl olur acaba

dans edilir ya hem de çok güzel edilir ama sözleri biraz çekindiriyor benii :78:
Seni seviyorum
Bu gece ah gir kollarıma
Yaşanan o duygularla
Öp beni ah bu gece
Bu gece öp beni :78: :78: :78:

Bi de tabi düğünden önce deneme yapmak lazım, edilir mi edilmez mi bizzat test etmek lazım :77:

Son düzenleme:
dans edilir ya hem de çok güzel edilir ama sözleri biraz çekindiriyor benii :78:
Seni seviyorum
Bu gece ah gir kollarıma
Yaşanan o duygularla
Öp beni ah bu gece
Bu gece öp beni :78: :78: :78:

Bi de tabi düğünden önce deneme yapmak lazım, edilir mi edilmez mi bizzat test etmek lazım :77:

ben de en çok sözleri için istiorum tam o güne özel

Back