• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedy cim biz dans konusunu konuşuoruz kurs falan ama hala icraat yok uzun süreli diil de 3-4 kere gitsek yeter dio nişanlım ikimiz de çok oynak olduğumuz için her türlü şeyi kolay yaparız die düşünüyoruz (asıl branşımız folklor aslında) siz nereye gidiyosunuz

speedy cim biz dans konusunu konuşuoruz kurs falan ama hala icraat yok uzun süreli diil de 3-4 kere gitsek yeter dio nişanlım ikimiz de çok oynak olduğumuz için her türlü şeyi kolay yaparız die düşünüyoruz (asıl branşımız folklor aslında) siz nereye gidiyosunuz

bizimde 3*4 kez falan olacak inanılmaz keyifli oluyor hem eğleniyoruz hemde bişeyler öğreniyoruz.
bizim düğün salonunun extrası ücretsiz bakırköyde

hımm.. İnternette bakmıştım bende. Genelde düğünlerde çiftlere önerdikleri dans. Dönmeler falan var mı? Gelinlikle kızlar çok zor dönüyor gibi gelmişti internette gördüklerimde. bende kafkas falan düşünmüştüm bi ara. Ama sonra bi düşündüm ben cok heycanlı biriyim. heyecandan hiçbir şey hatırlamam ki. Rezil oluruz mazallah:)

hımm.. İnternette bakmıştım bende. Genelde düğünlerde çiftlere önerdikleri dans. Dönmeler falan var mı? Gelinlikle kızlar çok zor dönüyor gibi gelmişti internette gördüklerimde. bende kafkas falan düşünmüştüm bi ara. Ama sonra bi düşündüm ben cok heycanlı biriyim. heyecandan hiçbir şey hatırlamam ki. Rezil oluruz mazallah:)

kafkaf çok figürü olan bi dans
benim istediğimde hareketli ama aman aman değil ilk dans eğitiminde temel eğitim alıyoruzç
zaten eğitmenler yapabileceğin dansa göre anlatıyor.. :21: ayakkabı,duvak,gelinlik hepsi çok önemli

speedy salon şart mı biz oraya gidemez myz fiyatlarını bizim için öğrenebiliir msn düğünn için bi şarkıya çalışsak yeter

kafkaf çok figürü olan bi dans
benim istediğimde hareketli ama aman aman değil ilk dans eğitiminde temel eğitim alıyoruzç
zaten eğitmenler yapabileceğin dansa göre anlatıyor.. :21: ayakkabı,duvak,gelinlik hepsi çok önemli

Allah içine sindirsin canım... Ben inanıyorum ki süper ötesi olcak... Benimde içim gitmiyor değil ama o kdar insan içinde dans etceğimi düşündüğümde bile heycanlanıyorum...

speedycim son olarak oranın adını ve yerini öğrenebilir mym sakıncası yoksa b.köy bana yakın b.evlerde oturuyorum

Oh beeeeeee,battaniyem gelmiş sonunda Van'dan :)) Siparişimi verdim,çooooook mutlu oldum...

Carrefour'da aldığımız blenderı geri almaz diye korka korka gittim ama hiç sorunsuz onuda iade ettik...

Bim'e de tek kişilik nevresim takımı gelmiş,bi tane ondan aldım,bi de alez aldım çift kişilik...

Bugünde böyle geçti :))

Şu dans kursuna gitmeyi bende çok istiyorum ama çok istediğim şeyler genelde olmaz...

Back