• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bence kaçırma canım.Ben alamadım sen al :))

Ya benimde moralim bozuk.Dün annemler gitmiş carrefour'dan king blender almışlar.Ben aylardır elimi çabuk tutup almazsam sonu bu olacaktı zaten.Hiç dönüpte bakmadığım bir marka.Söyledim anneme,hem onların hem benim moralim bozuldu anlayacağınız.Ne yapmamı önerirsiniz...

siz ne aldınız eftelyacım beyaz eşyalarınızı? ayrıca o ürünü 7 gün içerisinde mazeretsiz şekilde iade yada değişim hakkına sahipsin. onu verip hangi markanın ürününü almak istiyosan üstüne fazla para ekleyip istediğin ürünü al canım, moralini bozmana gerek yook :61:

siz ne aldınız eftelyacım beyaz eşyalarınızı? ayrıca o ürünü 7 gün içerisinde mazeretsiz şekilde iade yada değişim hakkına sahipsin. onu verip hangi markanın ürününü almak istiyosan üstüne fazla para ekleyip istediğin ürünü al canım, moralini bozmana gerek yook :61:

Canım malesef biz hala ne beyaz eşya ne de mobilya aldık.Bir tek yatak odası takımımı aldı babam.Erkek tarafından henüz ses yok :((

Carrefour'da Philips ya da Braun gibi markalar yok malesef,Sinbo ve King.İade yapılıyorsa buna çok sevinirim valla...

Canım malesef biz hala ne beyaz eşya ne de mobilya aldık.Bir tek yatak odası takımımı aldı babam.Erkek tarafından henüz ses yok :((

Carrefour'da Philips ya da Braun gibi markalar yok malesef,Sinbo ve King.İade yapılıyorsa buna çok sevinirim valla...

Canım 7 gün içinde iade ve değişim hakkına sahipsin bir tüketici olarak, mırın kırın ederlerse bu hakkının var olduğunu hatırlat onlara ve gerekirse şikayet edebileceğini söyle, zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum, en kötü ihtimal çeyizin için başka bi ihtiyacını alabilirsin eftelyacım

Son düzenleme:
canım sözlüm aldı beyaz esyaları hatırladıgım kadarıyla hepsi 3500 cıvarı tutmus 1200 bulasık makınesı, 800-900 camasır makınesı buzdolabıda 1400 olması lazım

Hımm, kodu benimkiyle aynımıydı acaba? boyutu bana biraz büyük geldi bu buzdalabının eni 77 cm miş, satıcı standart mutfaklara uyar dedi sana sorayım dedim bi de :44: kiracı olacağım malum :26:
bi de çamaşır makinesi de baktım samsung tan 8 kilo 1000 devir 900 liraydı, siz de çamaşır makinesini samsung dan mı aldınız canım ? onun da fiyatı makul geldi.
çok soru sordum ama kusura bakma tatlım yaa :17:

huhu kizlar ben geldim :)

kizlar kinama az kaldi ya... 3 hafta sonra...
yavastan heycan yapmaya basladim ben:52:

Hımm, kodu benimkiyle aynımıydı acaba? boyutu bana biraz büyük geldi bu buzdalabının eni 77 cm miş, satıcı standart mutfaklara uyar dedi sana sorayım dedim bi de :44: kiracı olacağım malum :26:
bi de çamaşır makinesi de baktım samsung tan 8 kilo 1000 devir 900 liraydı, siz de çamaşır makinesini samsung dan mı aldınız canım ? onun da fiyatı makul geldi.
çok soru sordum ama kusura bakma tatlım yaa :17:
hepsini samsungtan aldık canım bızde kıraya gıdıcez genıslıgı bızıde korkutmustu ama sorun olmaz dedıler.Acıkcası ıcının genıs olmasını ıstıyordum samsungun bu modelıde yeterınce geniş :) Kodu aynı canım.
ÇAMASIR MAKINESİ BU
2620090806112130.jpg

BULASIK MAKINEMIZDE BU

samsung-dms300trs-bulasik-makine393081.jpg

hepsini samsungtan aldık canım bızde kıraya gıdıcez genıslıgı bızıde korkutmustu ama sorun olmaz dedıler.Acıkcası ıcının genıs olmasını ıstıyordum samsungun bu modelıde yeterınce geniş :) Kodu aynı canım.
ÇAMASIR MAKINESİ BU
2620090806112130.jpg

BULASIK MAKINEMIZDE BU

samsung-dms300trs-bulasik-makine393081.jpg
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tatlım, yarın bi daha gidicem mağazaya , daha bi alıcı gözüyle bakıcam, hiç düşünmediğim bi markaydı ama aklıma yatıverdi bakalım hayırlıısı inşallah...

hatunlar,

selamlar hepinize :)
ne alemlerdesiniz? :1:

nisanlim pazartesi askerden donuyor:16: :16: :16:

gelince atlicam kucagina :39:

selam canımmm iyiyiz beyaz eşya derdine düştük bu akşam :1: samsung buzdolabı almayı düşünüyorum kızların da fikirlerini aldım işte ,
ohh ne güzel kavuşmanızaa çook az kalmışşş :62:

canan buzdolabını hiç düşünmeden al
smsung buzdolaplarıyla ilgili hep güzel şeyler duydum şimdiye kadar
ama çamaşır mak. için bişey diyemicem, ben boschdan almıştım onları
buzdolabın çok uygun, içi de çok kullanışlı kaçrma :34:

evet senin yatak örtün gümüştü şimdi hatırladım ben de gold sipariş ettim nevresim de taç poem mürdüm aldım pamuk saten çok güzel

günaydın kızlaaaaar, topictede en erkenci benim galiba :27:

biz 8de iş yerinde oluyoruz.. 9 a kadar kahvaltı yapıyorum, indirim sitelerine ve buraya takılıyorum işte.. sabah sabah yine ne giyeceğimi şaştım :44: hava bi yağmurlu bi güneşli..

demetçiim hayırlı olsun aldıkların.. bende o yatak örtüsü renginden dolayı uymaz diye değiştirecektim ama taçın bölge müd.lüğüne gidip söylemem gerekirmiş, orasıda hep alışveriş yaptığım biyer aslında, adam diicek niye int.den aldın da benden almadın, bide gidip adamın mağazasında açtırıp bakmıştım orda beğenip int.den öyle almıştım :27: şimdide söyleyemem, o yüzden bu renk kalacak..

kızlar trendyoldan colinsten nişanlıma ve kendime bişiler almıştım, 1 ay oldu alalı.. haaala haber yoktu, arıyordum tedarikçi firmayla sorun oldu biz size haber verecez diyorlardı, siparişiniz biraz gecikecek dediler.. hala haber yoktu dün tekrar aradım iptal olmuş.. nasıl sinir oldum, haber bile vermiyorlar, ödemesini bile yaptım ben, şimdi kredi kartıma iade yapacaklarmış.. bide özür için 20 tl lik indirim çeki verecez dediler, bende istemiyorum siizn indirim çekinizi falan, bidaha da hiç bişey almam dedim.. :63:

Selam milleettt , pek kimse yok gerçi ama, bugün alışveriş merkezinde gezerken samsung buzdolaplarını görüp daldım içeri :1: ya şu aşağıda gördüğünüz buzdolabı 1400 lira şuan, indirimdeymiş, valla benim aklıma yattı aslında ya fiyat çok uygun, kapasitesi 344 + 132 litre, kızlar bi fikir verin yaaa alsakmı kiii :26: :26: yorum bekliyorum :18:

canım dolap çok güzel fiyatı da iyi hiç düşünme benim ç.mak.samsung onu da tavsiye ederim tanıdıklarım kullanıo süper

Back