• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar trendyoldan colinsten nişanlıma ve kendime bişiler almıştım, 1 ay oldu alalı.. haaala haber yoktu, arıyordum tedarikçi firmayla sorun oldu biz size haber verecez diyorlardı, siparişiniz biraz gecikecek dediler.. hala haber yoktu dün tekrar aradım iptal olmuş.. nasıl sinir oldum, haber bile vermiyorlar, ödemesini bile yaptım ben, şimdi kredi kartıma iade yapacaklarmış.. bide özür için 20 tl lik indirim çeki verecez dediler, bende istemiyorum siizn indirim çekinizi falan, bidaha da hiç bişey almam dedim.. :63:

ben de limangodan ayakkabı almıştım ama büyük geldi , geri gönderdim , 1 hafta içerisinde paramı geri kredi kartıma yatıracaklarmış bekliyorum bakalım :41:

canım dolap çok güzel fiyatı da iyi hiç düşünme benim ç.mak.samsung onu da tavsiye ederim tanıdıklarım kullanıo süper

Tatlım bugün tekrar gidicem mağazaya , daha detayylı incelicem, akşam nişanlımla da konuştuk o da beğendi, haftasonu sanırım buzdolabımızı alacağız :32: kızlarr eni 77 cm. mişşşşş standart mutfaklara uyarmııııı bileen varsa söylesin yaaaa :18:

günaydınnn arkadaşlar evim bitti artık yaaa şaka gibi.
cumartesi günü digiturk, vestel çamaşır makinesi ( bi üstünü aldık ) bide bosch ocak ile aspiratör de halloldu mu bitti işte :122:

Son düzenleme:
günaydınn canımm, maşallah ya darısı başımıza inşallah :nazar:

amin canım benim.. çok karışık bişey bu dün tüm odamı topladım götüreceklerimi..
yine odam hiç boş kalmadı ama onları toplamak bile moralimizi bozdu. :30::30::30: cumartesi ve pazar günü de diğer işlerimiz hallolıursa evim kendine gelecek

Günaydın Kızlar,
speedy-gonzales canım hayırlı olsun gözün aydın, Maşallah :nazar: bizde biran önce bu günleri görsek
Zyv canım acayip uygun ya kaçırma derim

Günaydın Kızlar,
speedy-gonzales canım hayırlı olsun gözün aydın, Maşallah :nazar: bizde biran önce bu günleri görsek
Zyv canım acayip uygun ya kaçırma derim

inşallah canım yaaa sizde görürsünüz :3:
bende o zaman size yardım ederim. :21::21::21: bazı şeyler bana güzel tecrube oldu..

inşallah canım yaaa sizde görürsünüz :3:
bende o zaman size yardım ederim. :21::21::21: bazı şeyler bana güzel tecrube oldu..

Ediceksin tabiii:1:
heyecan nasıl? ben o kadar stres yapıyorum ki herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyorum sonrada yorgun düşüyorum kafa olarak,
son zamanlarda da benden olarak yorgun düşmekten korkuyorum halsiz yorgun bi gelin olmak istemiyorum

Ediceksin tabiii:1:
heyecan nasıl? ben o kadar stres yapıyorum ki herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyorum sonrada yorgun düşüyorum kafa olarak,
son zamanlarda da benden olarak yorgun düşmekten korkuyorum halsiz yorgun bi gelin olmak istemiyorum

heycan dorukta bu günlerde. :21::21::21:
evi aldıktan sonra çok iyi anladım düşünüyorum dediklerimde bile aslında eksik kalıyor. en iyisi çok sıkmamak kendinizi :40::40::40:
asla olmayacak dediğim aksilikler oluyor herşey tıkır tıkır olmuyor malesef :32::32::32:

zaten evlilik hazırlıkları yoruyo bi de işlerim yoğun fenalardayım akşam 10 a kadar çalıştım çok şükür toparladım işleri önümüzdeki hafta da yoğun olurum sonra biraz normale döner düğün zamanını düşünemiyorum ben izinliyken işleri kim yapacak mutlaka bi yardımcı almaları lazım bana bu yorgunluğu balayında atmak istiyorum aşkımla güzel bi tatil yaparız inş.iple çekiyorum valla o günleri

günaydın canımm, valla hiç düşünmediğim bi markaydı ama herkes ısrarla tavsiye ediyor, fiyatı da çok cazip, büyük ihtimalle alacağız :61:

Beko dan 9550 No frost buzdolabını 2,500 demişlerdi ve pazarlıkla 2.000 tl ye aldık, şimdi böyle fiyatlar duyunca büyük şehrin avantajları işte bu diyorum

zaten evlilik hazırlıkları yoruyo bi de işlerim yoğun fenalardayım akşam 10 a kadar çalıştım çok şükür toparladım işleri önümüzdeki hafta da yoğun olurum sonra biraz normale döner düğün zamanını düşünemiyorum ben izinliyken işleri kim yapacak mutlaka bi yardımcı almaları lazım bana bu yorgunluğu balayında atmak istiyorum aşkımla güzel bi tatil yaparız inş.iple çekiyorum valla o günleri

:52:Bana iş ve balayı inzi denince deliye dönüyorum, nişanlımla birlikte çalışıyoruz, burada ana işler bizden çıkıyo, ve sorumlumuz daga geçiyo bizle balayına sırayla gönderirim sizi kafanıza göre takılırsınız diyo:52:
biz 2 hafta izin istiyoruz bakalım biz yokken telefonlar susacakmı açmam ki telefonumu 2 hafta boyunca sadece annemleri aramak için açar kaparım herhalde

:52:Bana iş ve balayı inzi denince deliye dönüyorum, nişanlımla birlikte çalışıyoruz, burada ana işler bizden çıkıyo, ve sorumlumuz daga geçiyo bizle balayına sırayla gönderirim sizi kafanıza göre takılırsınız diyo:52:
biz 2 hafta izin istiyoruz bakalım biz yokken telefonlar susacakmı açmam ki telefonumu 2 hafta boyunca sadece annemleri aramak için açar kaparım herhalde

aynen ben de öyle ana işler bende ama nişanlım çok rahat canı işe gitmek istemese hemen yıllık izin yazdırıo gitmio
onları da yıllık izinleri birikmesin die zorla izine gönderiyolar çok güzel yaaa

aynen ben de öyle ana işler bende ama nişanlım çok rahat canı işe gitmek istemese hemen yıllık izin yazdırıo gitmio
onları da yıllık izinleri birikmesin die zorla izine gönderiyolar çok güzel yaaa

bizi 3 yılı aştı burada benim 24 aşkımın 42 gün yıllık izni var, gerçi biz hep kafa izni alıyoruz gerekli olduğunda ama eylüle kadar izin almayı düşünmüyorum ki eylülde ayy bu kız çok çalıştı izinini burnundan getirmeyelim desinler, :52:

günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişler :43: E bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok. :14:

günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişler :43: E bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok. :14:

Canım üzülme, herşey olacağına varır, nişanlım bi şeye üzüldüğüm de hep senin üzülmen olayları yoluna sokmayacak sıkma canını der.
Üzülme canım kadrolu olmayan herkez bu kaderi yaşıyor malesef bizde sözleşmeliyiz ve nişanlım evliylen gidecek askere bizim de ailelerden maddi destek yok.
geçici olarak bir işe girer Eşin banka işi kesinleştiğinde de bankaya girer

Back