- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
bir müjdeli haber de benden
ev meselesi tatlıya bağlandı, evimiz belli oldu
herkes memnun şuan
Gözün aydın canım,çok sevindim...
Küçükçekmece'de mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes memnun şuan
herkes memnun şuan
teşekkür ederim fıstıklar
çok ilginç bir şekilde halloldu, şöyle ki;
annemler uzun süredir bir daire daha almaya düşünüyolardı, en sonunda karar verdiler
peşin paraya bi daire almak üzereler şuan oturduğumz eve çok yakın, inşaatı bitince oraya taşınacaklar inş anlaşmayı yaptılar
şuan oturduğumuz daire de annemlerin ve çok güzel
"buraya isterseniz siz geçin" dedi annem, burdan direkt nişanlımın işyerine servis var
ben hemen nişanlımla konuştum ve kira ödemek kaydıyla olabilir düşünelim" dedi
yani bunun anlamı;" mantıklı, sen istiyosan taşınalım" oluyo
yani yine cüzi bir miktar kira vericez ama en azından kendi evimmiş gibi istediğim yeniliği yapabilicem
Ooooooooo,bu çok daha süper bir haber o zaman.Daha çok sevindim senin adına canım,herşey gönlünüzce olur inşallah...
o yolda trafik olmuyo
trafiğin yoğun olduğu bi yer varmış, ordan da bizim buraya metro var
inşaAllah ya bi aksilik çıkmaz umarım
ama şuan garip geliyo bana ailemle oturduğum evde nişanlımla yaşamak
gerçi evde bayagı değişiklikler olacak, eşyalar zaten komple değişecek ama ne bileyim düşününce bi tuhaf oldum
Oh beeeeeee,battaniyem gelmiş sonunda Van'dan :)) Siparişimi verdim,çooooook mutlu oldum...
Carrefour'da aldığımız blenderı geri almaz diye korka korka gittim ama hiç sorunsuz onuda iade ettik...
Bim'e de tek kişilik nevresim takımı gelmiş,bi tane ondan aldım,bi de alez aldım çift kişilik...
Bugünde böyle geçti :))
Şu dans kursuna gitmeyi bende çok istiyorum ama çok istediğim şeyler genelde olmaz...
herkes memnun şuan
Battaniyeni güle güle kullanırsın inşallah. blender için de sevindim canım, biliyordum olumlu sonuçlanacağını zaten
herkes memnun şuan
bi de bizimki belli olsa bi ev beğenip alamadık o kadar çok eve baktım ki bizim apt.da biri evini satmayı düşünüyo onunla konuştuk bi düşünsün de fiyat konusunda anlaşırsak alıcaz evi çok bakımlı hatta tadilatını yaptıralı 1 ay bile olmadı daha zevklerimiz de uyuyo çok samimi olduğumuz biri inş.olur hem annemle hem de nişanlımın abisiyle aynı bina da olucaz ama olsun başka ev beğenemiom bi türlü bizim bina güney ve doğu cepheye bakıyo iki tarafında sokağı bayaa geniş olduğu için çok ferah iç açıcı
BAKIRKÖY sanat merkezi tatlım pazartesi ben gidicem istersen gel görüşürüz belki indirim yaptırırız.
Kızlar bende beyaz eşyamı aldım arçelikten bi tek fırınım kaldı onuda eve göre alıcam mutfakta yer varsa ocak üstü yoksa mecburen mini fırın alıcam yemek takımı çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı çelik tencere takımım hazır daha da çooook eksiğimiz var en önemlisi ev ağustosta ev tutucaz ona göre işler dahada hızlanacak haliyle herşeyden önemlisi gün almak oda haziranda olucak mecburen bekliyorum beşiktaş belediyesi 3 ay önceden defterleri açıyomuş çünkü.
hayırlısı olsun canım , daha zaman var halledersiniz inşallah