• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar nevresim takımım nihayet geldi çok güzel hemen yatak örtüsünü de sipariş ettim

kızlar nevresim takımım nihayet geldi çok güzel hemen yatak örtüsünü de sipariş ettim

Baya hızlı bir siteymiş,beğenmişsin de.Daha ne olsun,güle güle kullan canım...

Bana da limango'dan enteresandır 7 tl'lik hediye çeki gelmiş.Hiç siparişim yoktu ondan mı acaba,çok şaşırdım :)) Ne alsam ki şimdi bu 7 TL'ye,bozdur bozdur harca :)))

aranızda benden başka muhasebeci olan var mı kafayı yiicem yaaa geçici vergi beyannamesini göndericem yarına kadar yetiştirmem lazım ama daha bi dünya iş var akşam mesaideyim yani ama çok sıkılınca buraya girmeden duramıyorum biraz kafa dağıtıp devam ediyom

aranızda benden başka muhasebeci olan var mı kafayı yiicem yaaa geçici vergi beyannamesini göndericem yarına kadar yetiştirmem lazım ama daha bi dünya iş var akşam mesaideyim yani ama çok sıkılınca buraya girmeden duramıyorum biraz kafa dağıtıp devam ediyom

malesef canım muhasebeden anlamıyorum,
ben de kafayı dağıtayım diye sayfam sürekli açık ama kimsecikler yokk

Baya hızlı bir siteymiş,beğenmişsin de.Daha ne olsun,güle güle kullan canım...

Bana da limango'dan enteresandır 7 tl'lik hediye çeki gelmiş.Hiç siparişim yoktu ondan mı acaba,çok şaşırdım :)) Ne alsam ki şimdi bu 7 TL'ye,bozdur bozdur harca :)))

banada vermişti 7 tl hediye ama kargo ücreti zaten 7 tl aslında kargo bedava gibi birşey oluyor:1:

kızlar nevresimevinden dün aldığım ürün umarım bugün gelir gelirse o siteden 1-2 ürün daha var onları da alıcam ben taç poem mürdüm nev.tk.sipariş etmiştim şimdi giriyorum stokta yok dio acaba ben aldım ya ondan mı kalmadı inş.kazıklanmam 149 tl ye günlük için yatak örtüsü var yanlış hatırlamıyosam lemlemin füme rengi örtüsünün modeline benziyo onun kahverengi olanı çok beğendim

benim füme rengi örtüm hangisi yaaaa hatırlayamadım :44: yatak örtüsü mü, nevresim takımı mı

teşekkür ederim aldığım siteye tel.açtım ürünü sordum şu anda kargoya teslim edilmiş görünüyo dedi kargo şubesinin telini verdi o da bizim şirket olarak çalıştığımız kargo şubesi zaten bizim teslimatlar akşamüstü geliyo hep bekliyorum sonra yatak örtüsünü de alıcam taç madam gold yatak örtüsü çok hoşuma gitti

hımmm madam yatak örtüsünden bende almıştım, gümüş rengi benimkisi..

hayırlı olsuuuuun, güle güle kullan canım, bak bende merak ettim şu nevresimevini bi inceliyiiim..

benim füme rengi örtüm hangisi yaaaa hatırlayamadım :44: yatak örtüsü mü, nevresim takımı mı

hımmm madam yatak örtüsünden bende almıştım, gümüş rengi benimkisi..

hayırlı olsuuuuun, güle güle kullan canım, bak bende merak ettim şu nevresimevini bi inceliyiiim..

evet senin yatak örtün gümüştü şimdi hatırladım ben de gold sipariş ettim nevresim de taç poem mürdüm aldım pamuk saten çok güzel

Selam milleettt , pek kimse yok gerçi ama, bugün alışveriş merkezinde gezerken samsung buzdolaplarını görüp daldım içeri :1: ya şu aşağıda gördüğünüz buzdolabı 1400 lira şuan, indirimdeymiş, valla benim aklıma yattı aslında ya fiyat çok uygun, kapasitesi 344 + 132 litre, kızlar bi fikir verin yaaa alsakmı kiii :26: :26: yorum bekliyorum :18:

Eklentiler

• $samsung.jpg
    $samsung.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Selam milleettt , pek kimse yok gerçi ama, bugün alışveriş merkezinde gezerken samsung buzdolaplarını görüp daldım içeri :1: ya şu aşağıda gördüğünüz buzdolabı 1400 lira şuan, indirimdeymiş, valla benim aklıma yattı aslında ya fiyat çok uygun, kapasitesi 344 + 132 litre, kızlar bi fikir verin yaaa alsakmı kiii :26: :26: yorum bekliyorum :18:

Canım bende hep Samsung bakıyorum gittiğim yerlerde.Bu buzdolabı da özellikle diğerlerine göre daha uygun fiyatlı zaten,bende bunu istiyordum :))

biz bu buzdolabını aldık canım ıcının epey genıs olması ve fıyatı cok cazıp bence tavsıye ederım.

Bence kaçırma canım.Ben alamadım sen al :))

Ya benimde moralim bozuk.Dün annemler gitmiş carrefour'dan king blender almışlar.Ben aylardır elimi çabuk tutup almazsam sonu bu olacaktı zaten.Hiç dönüpte bakmadığım bir marka.Söyledim anneme,hem onların hem benim moralim bozuldu anlayacağınız.Ne yapmamı önerirsiniz...

Back