selam ya bişi sorcam sizin düğün tarihlerinize daha 6 ay kadar var ama tarih almışsınız. Benim bildiğim 3 ay kala alınmıyormu ??
Selam eylül gelinleri nasılsınz bakalım?
Ben iyiyim canım sen nasılsın? Ne olacak benim bu halim ya gelinlik , balayıı hepsi tam bir muamma
Hamdolsun ben de iyiyim
Çok kafana takıyosun canım, hepsi eninde sonunda oluyo zaten
Daha zaman var, en güzelleri senin olsun inş
mobilyalarımız salon takımım siyah olan yerler bizimkinde acık gri olacak yalnızca
Uploaded with ImageShack.us
Hepsni çok beğenerek aldım
Kızlar nasılsınız? zyv cim koymussun gelınlıklerin resmini ama göremedim ben. İçine sinen oldumu..
Ben de eşya konusunda çok takıntılıyım işte
Bi türlü beğenip alamicam diye korkuyorum
Ya yetiştiremezsem ve sonunda mecbur kalıp sıradan bişey alırım diye korkuyorum
Offf erkekler hiç bizim gibi değil
Resimleri koymuştum ama kaldırdım sonra alıntı yapılmasın diye, akşam bi daha koyarım tekrar youm yaparız beraber. şuan işyerindeyim, aslında ikisini de beğendim ama hani tam olarak kesin bu olmalı diyemiyorum. Öyle bir hisle gelinliğime vurulmak istiyorum ama olmuyor malesef
Ben iyiyim canım sen nasılsın? Ne olacak benim bu halim ya gelinlik , balayıı hepsi tam bir muamma
Ben de eşya konusunda çok takıntılıyım işte
Bi türlü beğenip alamicam diye korkuyorum
Ya yetiştiremezsem ve sonunda mecbur kalıp sıradan bişey alırım diye korkuyorum
Offf erkekler hiç bizim gibi değil
Selam hanımlar aranıza yeni katıldım bende eylül geliniyim
canım takma kafana, hepsi hallolur.. bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş. :87:
evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz siz? ben nişanlıma 2 ay önce tutalım belki boyanması falan gerekir diyorum hem mobilyaları beyaz eşyaları isteyecez aldığımız yerlerden ancak gelir yerleşir diyorum. oda yok 15 gün önce tutsak yeter diyor deli ediyor beni
zaten son 1 ayımız ramazan olacak. bide antalyadayız ağustosta zaten yanacaz kavrulacaz o sıcakta nasıl iş yapılır, of of ben o son 1 ayı düşünmek bile istemiyorum :18:
Nişanlın evi 15 gün önce tutsak yeter mi diyorcanım ramazan ayına denk gelmese bi ihtimal olur dicem ama çok sıkışırsınız ya. biz temmuz başında evimizi tutmayı planlıyoruz nasipse.ramazana girdiğimizde evimize eşyalarımız yerleşmiş ve oturulacak vaziyette olacak inşallah, siz de en azından 1 ay önce tutsanız daha iyi olur canım
İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım
canım takma kafana, hepsi hallolur.. bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş. :87:
evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz siz? ben nişanlıma 2 ay önce tutalım belki boyanması falan gerekir diyorum hem mobilyaları beyaz eşyaları isteyecez aldığımız yerlerden ancak gelir yerleşir diyorum. oda yok 15 gün önce tutsak yeter diyor deli ediyor beni
zaten son 1 ayımız ramazan olacak. bide antalyadayız ağustosta zaten yanacaz kavrulacaz o sıcakta nasıl iş yapılır, of of ben o son 1 ayı düşünmek bile istemiyorum :18:
:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
verdiğim linkten yararlanabilirsin, yapamazsan yine yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?