Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım üzülmeyin her işte bir hayır vardır, benm kardeşimde bu sene liseye geçicek iyi bi puan yaptı ama hayırlısı nasibi neresiyse oraya gitsin diyoruz
ocwmayscim ben bu konuda sana katılmıyorum. topiğin her köşesinde açılmış olan sohbet topikleri zaten o amaçla açılımış yerler. bizimki öyle değildi. bizimki evlenirken hazırlık aşamasında birbirimize yardımcı olmak fikir edinmek içindi sonrasında devam ettik. zaten o dediğin sohbet topiklerinde genel konular oluyor. lütfen hepsini bir tutma.
kızlar bende bi halsizlik keyfisizlik var bu aralar pazartesinden beri hiç bir şey yemiyorum birşey yapasım yok, bgün evi toparlamam lazım yarın misafirim gelcek içimden gelmiyor galiba bu sıcaklar beni fena çarptı
ayrıca bir çok kişide burdaki kim olduğunu bilmediğimiz ziyaretçilere sinir oluyor. sen olmayabilirsin veya seni tanıyan insanların burdaki yazdıklarını okumasından rahatsız olmuyor olabilirsin ama ben oluyorum. kadınlar hamamına taşındığımızda daha rahat olan ve sevinen birçok kiişi olmuştu.
biz kadınlar hamamında olamıyoruz ama evlilik hazırlığı yapanlar orada yazışıyor mantıklı mı yani yeni evleneceklerin olduğu yerde olmaları gerekmez mi
kardeşim askeri lise sınavını kazanmıştı.Bugün mülakatlar vardı, elenmiş.
2 sene evvel apandist ameliyatı olmuştu,onun izi vardı, birde belinde nohut büyüklüğünde ben vardı ondan
kızlar bende bi halsizlik keyfisizlik var bu aralar pazartesinden beri hiç bir şey yemiyorum birşey yapasım yok, bgün evi toparlamam lazım yarın misafirim gelcek içimden gelmiyor galiba bu sıcaklar beni fena çarptı
döndük canım bitti yaa bugün işe başladım çok kötüüüüüüüüüü
hanzade hoşgeldin mi diyeyiiim, güle güle mi diyeyiiim bilemedim. tam güzel bir zamanda tatil yaptınız ama bu yüzden çok şanslısın, gittikçe havalar ısınıyor, 12 derece daha artacakmış, biz burda buhar olup kaybolacağız sanırım
siyahdeniz dün sadrazam lokumu dedin bende ilk defaduydum intden tariflere falan baktım çok hoşuma gitti, süt yoktu evde dün akşam eşimle gidip aldık, bugün yapmayı düşünüyorum bende. seninki nasıl oldu? fotosunu koysana lütfen? bide hangi sitedeki tarifi aldın, bide bide geldiğinde haber verde soracağım bikaç şey var, kesilmesini tam anlayamadım ben
Buancım amelıyat ızı falan bunlar sadece olmaması ıcın gonderılen bahaneler sadece. hakkında hayırlısı degılmıs demek kı, ben cok kadercıyım, elınden gelenı yapmıstır kardesın ama olmuyorsa taktır Rabbımın canım...
Haklısın canım.Bende kaderciğim, bastan beri zaten hayırlısı neyse o olsun diyodum.Kardeşim çok istiyordu.Seçmeler için antreman yapıyordu hergün. Girer girmez sağlıktan elenmiş.
14 yaşında olunca,sağlıktan elenmek biraz daha kötü oldu tabi.Keşke ameliyat olmasaydım diyip duruyormuş babama.
Telefonları açmıyor,konuşmuyor. Neyse Hepimiz için hayırlısı neyse o zaman.
Sen nasılsın bakalım? İzmir bugün kavruluyor resmen? Oralar nasıl?
Merhaba
Diger bir konu 2011 eylul gelinleri orada, 2012 gelinleri orada sonra talepler arttida artti, mayis ayinda tup bebek denemesi yapacaklar da bizide oraya alin dedi. Onlara izin versek siteyi toptan o basliga tasiyacak hale geldik. Israrla konuyu ziyaretciler okuyor deniyor ziyaretci dediginiz sizin arkadaslariniz. Konuya yorum yazacak ise giris yapiyor yazmayacaksa zaten ziyaretci olarak geziyor. Ek olarak 2011 Eylulde evlenecekler bu baslikta tanisti diye bu baslikta yazmak zorunda degilsiniz ki ! Yeni bir baslik acin bunu kim size yapamassiniz dedi ? Eylul gelinleri veya artik nasil isterseniz bir bas;lik acip devam edebilirsiniz. Dogru ismi sizin bulacaginiza eminim ama bu konuda bu baslikta bizim ne isimiz var demeniz biraz dogru degil zira bu baslikta devam eden sizsiniz.
sadece konudaki arkadaşlarımız değil dışardan girenler de var mesela benim dışardan arkadaşlarım ya da bazı arkadaşlarımızn eşleri merak edip bakıyo buna ne diyeceksiniz
Merhaba
Diger bir konu 2011 eylul gelinleri orada, 2012 gelinleri orada sonra talepler arttida artti, mayis ayinda tup bebek denemesi yapacaklar da bizide oraya alin dedi. Onlara izin versek siteyi toptan o basliga tasiyacak hale geldik. Israrla konuyu ziyaretciler okuyor deniyor ziyaretci dediginiz sizin arkadaslariniz. Konuya yorum yazacak ise giris yapiyor yazmayacaksa zaten ziyaretci olarak geziyor. Ek olarak 2011 Eylulde evlenecekler bu baslikta tanisti diye bu baslikta yazmak zorunda degilsiniz ki ! Yeni bir baslik acin bunu kim size yapamassiniz dedi ? Eylul gelinleri veya artik nasil isterseniz bir bas;lik acip devam edebilirsiniz. Dogru ismi sizin bulacaginiza eminim ama bu konuda bu baslikta bizim ne isimiz var demeniz biraz dogru degil zira bu baslikta devam eden sizsiniz.
Ben acaip hassas alıngan biri oldum. Öğlen annemlere gittim kahvaltıya beklediler eşimde geldi. bu akşam yardıma gelicekler diyodumya, kardeşim mırın kırın ediyo canı istemiyo filan. bende dedim gelmeyin ben yaparım herşeyi yapıom onumu yapamıcam erdiğim yere kadar silerim valla gelmeyin dedim ama çok bozuldum, eşime dedim sonra yarın sana sildiririm eremediğim yerleri diye o da şakayla karışık benim yarın işim var dedi şaka yaptı belki ama sinirim bozuk ya onada sinir oldum. sonra annem dün pazardan bişiler almıştı bana ağır değildi ama taşıtabilcenmi dediler çıakrken verdi poşetleri. Eşimle birlikte çıkıyoduk o da başka biyere gitcekti. dedim o taşır. hep ben hep ben ben nereye gidiom nasıl taşıyim diye çıkıştı. bende hiçbirinizden yardım istemiyorum her işimi kendim hallederim ben be diye bağırdım beklemeden eşimi indim geldim işe. öyle bi hızlı gelmişimki 10 dklık yolu 5 dk da gelmişim bu sıcakta. benmiyim hamile onlarmı anlamadım yaa