2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aynen sürekli bişeyler yeme isteği var,yemeği az yese ben doymadım der benim kuru kayısı cevizlerime sarar Spora başlasın inşallah bırakmaz düzene girer
Ne güzel 2 günlükte olsa değişiklik olucak sizin için hemde düğün eğlenceli olur,işte izin alamayınca yol yorgunu iş başı yapmak zor oluyor ama olsun herzaman olan bişey değil

chitlenbik şimdi farkettim senin adında yok listede ama sakın üzerine alınma. dediğim gibi bu liste güncellenememişti, birde evlendikten sonra gelmeyenleri çıkarmıştık falan bir ara. ondan olabiilir.

arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. dediğim gibi ben kaç gündür geliyorum ama hiç tanımadığım kişilerin sohbetlerini görünce yazmak bile istemeden çıkıyorum. az olalım öz olalım bence.

listeyi görünce çok heyecanladım

sana katılıyorum bende dün bu yüzden yazmadım bile :128:

aa vaficm tabisii sende üstüne alınma böyle bi konuda.. Landflovesin dediği gibi bo isimler eskilerden kaldı. eylül ve ekim gelinleri, eskiden beri yazanlar kendilerini biliyolar zaten. Biz demirbaşız

heee bende yokum

vafiiii sen yapma bari yaaaaa aaaa tek tek liste yaptırtmayın bana şimdi.. ben o en baştaki listeyi buraya taşırken, nişanlılık dönemlerimizden beri birlikte olduğumuzu göstermek içindi. o liste eksiklerle fazlalıklarla dolu.

listeyi görünce çok heyecanladım

sana katılıyorum bende dün bu yüzden yazmadım bile :128:

teşekkür ederim özdencim aynı düşünmüş olmamıza sevindim. yorgun penguen sanada teşekkür ederim desteğin için.

koskoca site bir sürü konu var, bizi bizle bıraksınlar yahuuuuu

Anladım ben seni canım alınmadım

Koskoca kk da ilk defa böyle bir mesaj görüyorum, konumuza girmeyin yazmayın acayip olmuş Tanıdığınız insanlar olabilir herkesin arkadaşları var forumda ama konu umuma açık bir konu. Kimse görmesin etmesin yazmasın istiyorsanız başka yöntemlerle mesela özel mesajla vs halledin arkadaşım.

Hee ben niye yazdım, bu konunun eski sayfalarında bir dönem aktiftim bende, Ekim geliniyim, bu topictekileri de az-çok tanıyorum o konuşmalarımızdan. Yazabilir miyim şu durumda arkadaşım ay noluuuur

yok canım yaa

takıldım, ben daha yeniyken lemlemle tanışmıştım ilk

TATLIM konumuzun adı 2011 eylülde düğüleri olacak kızlar buraya zaten bi genelleme yok yani. genel olarak 2011 gelinleri dememişiz. ayrıntı belirtilmiş. bazı arkadaşşlarımıızında sonradan düğün tarihleri değişip ekim oldu o yüzden ekim gelinleride var aramızda. 1 seneyi geçti biz beraberiz ve herşeyi konuşuyoruz burda. bence bunda bi tuhaflık yok

herşeyin bir ilki varmış, görmüş oldun işte fena mı?

evet maalesef konu umuma açık bir konu, ama biz burda birbirimiz alıştığımız için birbirimizle sohbet etmeyi seviyoruz, ve başkalarının bu sohbetlere bilip bilmeden gelip bişeyler yazmasını istemiyoruz ( aynı şu an senin yaptığın gibi)

konunun eski sayfalarında aktifmiydin? ben seni hiç tanıyamadım, demekki hafızamda hiç yer etmemişsin kusura bakma

başka forumlardan speedy ile arkadaş olupta buraya katılanlara da sesleniyorum.
speedy sende kendi kendine gelip sohbetlere katıldın, bizden hazırlık olarak ilerdeydin, doğal olarak (tarih olarak ) bizler aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yaparken sen gelip bizlere ben evimi tuttum, eşime akşam yemek yapacağım vs gibi bizimle ilgili olmayan şeyleri yazdın durdun. yinede b işey demedik, bir ara kimse yazdıklarına cevap vermedi diye küstün gittin falan.

şimdide balhuzur denen kişinin yazdıklarını beğeniyorsan sende onla bi topic aç canım hadiiiii

Ayyy ne büyük kayıp benim için bilemezsin hafızacığında yer edememek insanlık hali diyeceğim ama biraz hafıza güçlendirici çalışmalarda yap istersen yararına olur.

Birbirinizle sohbet etmenize kimse birşey demiyor, herkes bir yerde sohbet halinde burada zaten. Kafanıza göre sınır koymanız garip fikrimin söyledim özgürce

beğeniler için de mi landfloves "denen kişiden" izin alınacak acaba ? Maşallah yetki alanınız gittikçe genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…