Benim eşimde sürekli bişeyler yiyor, az yemek istiyor ona göre yaptığımda, bu sefer obur cubura sarıyor.. Tezden sonra spora başlıycakmış, çok bunaldı yavrucum o yüzden bende üstüne gitmiyorrum.. Ama cuma günü son artık.. Cuma akşamı da antalyaya gidiyoruz düğün var, benim şansıma işim yoğun izin alamıyorum,Pazar akşamı dönücez
bu liste ilk yaptığımız liste ve lemlem07 üyeliğinin iptalinden dolayı pek güncellenemedi, listede adı olmayanlar olabilir lütfen üzerinize alınmayın kızlar. siz kendinizi biliyorsunuz
mesela ben ?
heee bende yokum
heee bende yokum
listeyi görünce çok heyecanladım
sana katılıyorum bende dün bu yüzden yazmadım bile :128:
aa vaficm tabisii sende üstüne alınma böyle bi konuda.. Landflovesin dediği gibi bo isimler eskilerden kaldı. eylül ve ekim gelinleri, eskiden beri yazanlar kendilerini biliyolar zaten. Biz demirbaşız
chitlenbik şimdi farkettim senin adında yok listede ama sakın üzerine alınma. dediğim gibi bu liste güncellenememişti, birde evlendikten sonra gelmeyenleri çıkarmıştık falan bir ara. ondan olabiilir.
arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. dediğim gibi ben kaç gündür geliyorum ama hiç tanımadığım kişilerin sohbetlerini görünce yazmak bile istemeden çıkıyorum. az olalım öz olalım bence.
vafiiii sen yapma bari yaaaaaaaaa tek tek liste yaptırtmayın bana şimdi.. ben o en baştaki listeyi buraya taşırken, nişanlılık dönemlerimizden beri birlikte olduğumuzu göstermek içindi. o liste eksiklerle fazlalıklarla dolu.
teşekkür ederim özdencim aynı düşünmüş olmamıza sevindim. yorgun penguen sanada teşekkür ederim desteğin için.
koskoca site bir sürü konu var, bizi bizle bıraksınlar yahuuuuu
Koskoca kk da ilk defa böyle bir mesaj görüyorum, konumuza girmeyin yazmayın acayip olmuşTanıdığınız insanlar olabilir herkesin arkadaşları var forumda ama konu umuma açık bir konu. Kimse görmesin etmesin yazmasın istiyorsanız başka yöntemlerle mesela özel mesajla vs halledin arkadaşım.
Hee ben niye yazdım, bu konunun eski sayfalarında bir dönem aktiftim bende, Ekim geliniyim, bu topictekileri de az-çok tanıyorum o konuşmalarımızdan. Yazabilir miyim şu durumda arkadaşım ay noluuuur
Koskoca kk da ilk defa böyle bir mesaj görüyorum, konumuza girmeyin yazmayın acayip olmuşTanıdığınız insanlar olabilir herkesin arkadaşları var forumda ama konu umuma açık bir konu. Kimse görmesin etmesin yazmasın istiyorsanız başka yöntemlerle mesela özel mesajla vs halledin arkadaşım.
Hee ben niye yazdım, bu konunun eski sayfalarında bir dönem aktiftim bende, Ekim geliniyim, bu topictekileri de az-çok tanıyorum o konuşmalarımızdan. Yazabilir miyim şu durumda arkadaşım ay noluuuur
herşeyin bir ilki varmış, görmüş oldun işte fena mı?
evet maalesef konu umuma açık bir konu, ama biz burda birbirimiz alıştığımız için birbirimizle sohbet etmeyi seviyoruz, ve başkalarının bu sohbetlere bilip bilmeden gelip bişeyler yazmasını istemiyoruz ( aynı şu an senin yaptığın gibi)
konunun eski sayfalarında aktifmiydin? ben seni hiç tanıyamadım, demekki hafızamda hiç yer etmemişsin kusura bakma
başka forumlardan speedy ile arkadaş olupta buraya katılanlara da sesleniyorum.
speedy sende kendi kendine gelip sohbetlere katıldın, bizden hazırlık olarak ilerdeydin, doğal olarak (tarih olarak ) bizler aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yaparken sen gelip bizlere ben evimi tuttum, eşime akşam yemek yapacağım vs gibi bizimle ilgili olmayan şeyleri yazdın durdun. yinede b işey demedik, bir ara kimse yazdıklarına cevap vermedi diye küstün gittin falan.
şimdide balhuzur denen kişinin yazdıklarını beğeniyorsan sende onla bi topic aç canım hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?