2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Az yemek yemek iyidir bence,çok yiyincede bir faydası olmuyor kilodan başka,hehe eşin akıllılık yapmış bak ama sende bulmuşsun çözümü süpersiniz

Doğumdan sonra ister istemez kilo alıcaz, midemi büyütmek istemiyorum..Zaten oldum olası çok yiyen biri değilimdir, düğün öncesi verdiğim kilolardan 1 kg kaldı onuda almasam olur.. Ama eşim 5-6 kg aldı, belkide daha az göze batmak için benimde kilo almamı istiyor

sık sık giremiyorum biliyosunuz kızlar ama arada haberlerinizi face den alıyorum. Bebişliler Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben de bi değişiklik yok iş güç ev gezme tozma takılıyoruz. daha bebek de düşünmüyoruz :))) hayırlısı diyoruz :)

geç kaldım arkadaşlar yaa baya muhabbet olmuş anca okuyabildim

hanzade tatile gitti ohh keyfini en güzel şekilde çıkartır umarım.
pingucim dikkat et çok kendine canın istemiyorsa boşver yapma, daha zor gelir çünkü.
jelocuum iyi olmana sevindim sende sıcaklardan dikkat et.
speedy cim ne güzel çiçekler onlar vallahi kıskandım maşşallah akşamınızda süper geçmiş anlaşılan artık darısı bizim başımıza
ahsencim yaşadıkların için gerçekten çok üzüldüm, Allah kimsenin başına vermesin gittiğiniz yer ist.ünv hastanesimiydi? peşini kesinlikle bırakmayın herhangi bir avukatınız varsa ona başvurun gereken yolları zaten o bilir manevi tazminat açabilirsiniz sanırım.
bende insanların hayvan yerine konulmasından nefret ediyorum ve üşenmiyorum uğraşıyorumda başta çekiniyordum kabulleniyordum, sonralarında başımıza küçük bi olay gelmişti eşim bundan sonra ne olursa ne saygısızlık,haksızlık görürsen adını al veya kurumu direk avukatıma veririm birşey çıkmasa bile onların başlarını ağrıtmak.

nys bana gelince dün neler yaptım;
eşim erken geldi küçük odaya tv bakmaya gittik, sonra sahile indik gezindik temiz yaz havasını özlemişiz onu anladık. kayınpedrim çağırmıştı arkadşı eşiyle gelicekmiş bizde bulunalım istedi 9 gibi de oraya geçtik 12 yi geçiyordu evimize vardık

Kızlaaar merhabalarrr
Şuanda kayınvalidemlerdeyim evde kimse yok hemen fırsat bu fırsat dedim ve giriverdim
Valla aklımdasınız hep gecen akşam kafenin birinde net vardı hemen girip yazıyım dedim ama sarjım yokmuş
Geçmişi okuyamadım herkesi çok merak ediyorum. Hamişler nasıllar? Herşey yolunda mı? Yeni hamişler varmı?
bende herşey çok güzel. Eşimle burda çok mutluyuz geldiğimden beri sürekli biyerlerdeyiz, ailelerle arkadaşlarla... babamın Ameliyatı haftaya o da allahın izniyle çok iyi gececek inşallah..
Hepinizi çok çok öpüyorum. Kendinize iyi bakın fıstıklar

sabah bir ara aydasuyuda gördüm, ama bişey yazmadı..

sınavlarıda bitti, umarım iyidir bir sorun yoktur..

ben geliyorum, kızlar gidiyor
pöff bu cumartesi yine misafirim var, aslında kalkıp evi toparlamam lazımm

Ben hamile kaldığımdan beri kilo vermişim pazarteside tarttı dr yine vermişim normalmiş ilk başlarda kilo vermek,sonrasında alıcakmışım zaten
Doğumdan sonra aynen kilo olucak ama bir süre sonra gider hepsi,eşim çok yer sadece göbüş çıktı onda ben azıcık yerdim yine kilo alan ben olurdum,şu aralar düşüyorum ruhuma iyi geliyorEh yani kendi aldığı için seninde almanı ister

Doğru haymişler sakın kola icmeyin zararlı artı birde bebeğe gaz yapıyor doğumdan sonra bebek icinde sıkıntılı bir durum yani dikkat . Bu arada iyi gördüm sizleri

mlsvt ; çok teşekkür ederim canım çiçeklerim benim kadar vardır herhalde eşime diyourm nasıl gönderdiyesen gel al bunları eve götür.
bu akşam götürmem lazım eve işyerinde havasızlıktan ölecekler yoksa.

bende geçen sene bugun tatile gidiyordum yoldaydım şuanda

Slm kizlar guneslenmeye calisiyorum ama pek gunes yok sansima sizler ne yapiyosunuz bakalim ayrica landfloves sehir merkezi uzak oldugu icin biraz gorunuyo gelmem esim oyle soyluyo tek olsaydik olurmus ancak ama yine de sansimi zorlicam opuyorum hepinizi

kızlar birşey sorcam size
instagram kullananız varmı??

herkes nerde:/
nys bende kaçtımm

Son düzenleme:
Selammm...

Geçmişi okuyup geldim... Pingucum dikkat et kendine hayırlı nöbetler... Jelooo eşinle aranızın iyi olması ve sana yardımcı olması çok güzel... Speed fotolar ve hediyelerin çok şekerler nice mutlu mutlu yıllara...

kızlar merhaba baya yoğumun yazdım size ama gönderemedim yoğunluktan ,
hanzede tatilde sanırım ,
bizde kesin karar verdik kaşa gideceğiz oradan yakın yerleri gezeceğiz
ama tabi eylül ayında daha ççoookkk var maalesef
şimdilik bu kadar görüşmek üzere

Bizde balayında öyle yapmıştık, çokta güzeldi

Benim eşimde sürekli bişeyler yiyor, az yemek istiyor ona göre yaptığımda, bu sefer obur cubura sarıyor.. Tezden sonra spora başlıycakmış, çok bunaldı yavrucum o yüzden bende üstüne gitmiyorrum.. Ama cuma günü son artık.. Cuma akşamı da antalyaya gidiyoruz düğün var, benim şansıma işim yoğun izin alamıyorum,Pazar akşamı dönücez

bu topiği okuyanlar merhaba;
arkadaşlar diyemiyorum maalesef çünkü son zamanlarda maşallah yol geçen hanı oldu.
biz burda yeni arkadaşlıklar aramıyoruz! aramıza yeni birileri katılsın istemiyoruz! burda sohbet bol muhabbet iyi hadi herkes gelsin demiyoruz! bu topic geçen yıl açıldı ve o zamandan beri EYLÜL-EKİM aylarında evlenen arkadaşlarımızla nişanlılık dönemimizden beri birlikte fikir alışverişleri yapa yapa buralara geldik. biz birbirimize alıştık, çoğumuzda msn, face adreslerimiz var birbirlerimizi gördük evlerimizi gördük çeyizlerimizi paylaştık, herşeylerimizi biliyoruz. ziyaretçiler istemediğimiz için kadınlar hamamı bölümüne taşıdık, ama maşallah buraya taşıdığımızdan beri daha bi arttı gelen giden. lütfen tanımadığımız sonradan gelen arkadaşlar anlayış gösterin.

umarım anlatabilmişimdir, bana katılan arkadaşlarımda beğenirlerse, kimlerin benimle aynı düşüncede anlayabilirim.

son zamnlarda gelip burda bişeyler yazmak bile istememeye başladım sırf bu yüzden.

işte aşağıda bu topiği ilk zamanlardan beri takip edn arkadaşlarımızın listesi; (bazılarımız nick değiştirdik ama biz biliyoruz)

bu liste ilk yaptığımız liste ve lemlem07 üyeliğinin iptalinden dolayı pek güncellenemedi, listede adı olmayanlar olabilir lütfen üzerinize alınmayın kızlar. siz kendinizi biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…