2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar selam...Ben buraya gelmeyeli o kadar çok zaman olmuş ki
Kimileriniz hamile, kimileriniz eşiyle mutlu ve huzurlu bebek düşünmeye başlayacağı tarihi bekliyor.o kadar uzun ara verince insan farkediyor değişiklikleri.
Geçen sene bugünlerde nasıl heyecanlar içindeydik davetiyeler,son gelinlik provaları,fotoğraf çekimleri...
Zaman ne çabuk geçiyor.2-3 ay sonra 1 senelik evliler olacağız.Yeni gelin demeyecekler mi artık bizlere ya

Ahsencim ben arnavutköydeydim.Sen de hadımköyde oturacaktın sanırım yakındık birbirimize.Bu hastanedeki kötü olay başına a.köy devlet hastanesinde mi geldi yoksa
Tatlım iyi ki meleğine bişi olmamış ya.Lütfen kendini üzmemeye çalış.Bebişin de senin hissettiklerini hisseder.

GÜNAYDIN ;

Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum.
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi :119:
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik keyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah

Makine arızalı olduğu için hala atamadım resimleri bi kaç telden çektiğimiz var bakarsınız...

speydyim nice senelere, hep böyle güzel, mutlu, heycan dolu geçirirsiniz inşallah yıldönümlerinizi

Tabii diğer senelerde artık bebişinizde size eşlik eder artık

Speedym çok güzel romantik ve duygu dolu geçmiş istediğin gibi Nice senelere inşallah,hediyeni güle güle kullan
Çok duygulanmış eşin bak patiği görünce hamileyim desen ne olur acaba Mutluluklar dilerim

Mutlu,huzurlu, heycan dolu nice senelere canım...
Her daim mutlu olun inşallah...

speydyim nice senelere, hep böyle güzel, mutlu, heycan dolu geçirirsiniz inşallah yıldönümlerinizi

Tabii diğer senelerde artık bebişinizde size eşlik eder artık

amin canım inşallah 1 yıl 1 günlük evliyim artık şimdi balayına gidiyorduk ne güzel yaaaaa
inşallah diğer yılımıza anne olma düşüncesi ile girerim

Speedym çok güzel romantik ve duygu dolu geçmiş istediğin gibi Nice senelere inşallah,hediyeni güle güle kullan
Çok duygulanmış eşin bak patiği görünce hamileyim desen ne olur acaba Mutluluklar dilerim

evet çok güzel geçti
eşime dedim bunu kk da kızlara anlattım eşin hamile sanmasın dediler dedim.. hiç aklıma gelmedi bile diyor

Speedy, Allah bi ömür hep yıldönümü mutlulukları yaşatsın size Güle güle kullan hediyeni.

Artık seneye hep beraber bebik mutlulukları da yaşarız inşallah kısmetse

Günaydın bayanlar;
spedyy güzel geçirmişsiniz canım fotolarda çok hoş allahh uzun uzun yıllar birlkte olmanızı nasip etsin inş.

speed, hayırlı olsun yeni yılınız canım
benim malum hiç keyfim yok pek yazamıyorum kızlar ama sağlığım şuan iyi sayılır beni merak etmeyin

elif senin de başın dönmüş, canım sanırm kızartmanın kokusu ve sıcak tansiyonunu düşürmüş
bundan sonra dikkat et hatta bana kalırsa kızartmalardan uzak dur midede çok zor sindiriliyor rahatsızık veriyor
iyi bak bebişine

Günaydın vafim nasılsın bakimm

İyiyim bugün canım.. Bigün önce eşimle ufak atışmıştık, dün barıştık keyfim yerinde

İnsanlık için küçük,eşim için çok büyük bir olay, dün akşam ben söylemeden bana kola almaya bile gitti Bunca aydır eve max. 2-3 kere kola almamışızdır..Delisi olmasamda içmemi istemiyor,zararlıymış diye, çocuklara örnek olmalıymışız

Sen ve bebiş nasılsınız pekii??

Speedy, Allah bi ömür hep yıldönümü mutlulukları yaşatsın size Güle güle kullan hediyeni.

Artık seneye hep beraber bebik mutlulukları da yaşarız inşallah kısmetse

AMİN Canım inşallah seneye de aynı huzur ile kutlarız

Günaydın bayanlar;
spedyy güzel geçirmişsiniz canım fotolarda çok hoş allahh uzun uzun yıllar birlkte olmanızı nasip etsin inş.

evet canım güzel bir gün geçirdik diğer resimler daha sonra artık pc yükleyemedim

teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak

Biraz geçikmeli olsada yine tatile gideceksiniz, az kaldı dimi.. Buarada eşine hazırladığın kutu çok güzel olmuş, kısa zamanda o patiklerin içini doldurursunuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…