- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
Günaydın bugün açılışı sen yaptın hadi bakalım güzel bir gün olsun hepimize
GÜNAYDIN ;
Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum.
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi :119:
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucummama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtikkeyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamayaikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi.Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah
Makine arızalı olduğu için hala atamadım resimleri bi kaç telden çektiğimiz var bakarsınız...
GÜNAYDIN ;
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi :119:
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucummama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtikkeyif yapmaya
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamayaikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi.Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah
Makine arızalı olduğu için hala atamadım resimleri bi kaç telden çektiğimiz var bakarsınız...
GÜNAYDIN ;
speydyim nice senelere, hep böyle güzel, mutlu, heycan dolu geçirirsiniz inşallah yıldönümlerinizi
Tabii diğer senelerde artık bebişinizde size eşlik eder artık
Speedym çok güzel romantik ve duygu dolu geçmiş istediğin gibiNice senelere inşallah,hediyeni güle güle kullan
Çok duygulanmış eşin bak patiği görünce hamileyim desen ne olur acabaMutluluklar dilerim
Mutlu,huzurlu, heycan dolu nice senelere canım...
Her daim mutlu olun inşallah...
Günaydın vafim nasılsın bakimm
Speedy, Allah bi ömür hep yıldönümü mutlulukları yaşatsın sizeGüle güle kullan hediyeni.
Artık seneye hep beraber bebik mutlulukları da yaşarız inşallah kısmetse
Günaydın bayanlar;
spedyy güzel geçirmişsiniz canım fotolarda çok hoş allahh uzun uzun yıllar birlkte olmanızı nasip etsin inş.
speed, hayırlı olsun yeni yılınız canım
benim malum hiç keyfim yok pek yazamıyorum kızlar ama sağlığım şuan iyi sayılır beni merak etmeyin
elif senin de başın dönmüş, canım sanırm kızartmanın kokusu ve sıcak tansiyonunu düşürmüş
bundan sonra dikkat et hatta bana kalırsa kızartmalardan uzak dur midede çok zor sindiriliyor rahatsızık veriyor
iyi bak bebişine
amin canım inşallah 1 yıl 1 günlük evliyim artıkşimdi balayına gidiyorduk ne güzel yaaaaa
inşallah diğer yılımıza anne olma düşüncesi ile girerim
evet çok güzel geçti
eşime dedim bunu kk da kızlara anlattım eşin hamile sanmasın dediler dedim.. hiç aklıma gelmedi bile diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?