geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
AY KIZLAR adetim yaklaşıyo belki de ondan bilmiyorum hassasım da ama çok sevindim ben ya acayip duygulandım,,, umut oldu bana gerçekten.... bizler belki birbirimizi tanımıyoruz ancak yaşadıklarımız ortak olduğu için birbizirimizi en iyi biz anlıyoruz, allah hepimizin dularını kabul etsin
bebeğimm kuzzumm gözümün nuru mis kokulu cennet kokulumm benim bak bir arkadaşın daha geldi oradan hani beraber oyun oynadığınız hani bakıp oradan buralara seçiyosunuz ya anneciklerinizi bak o karar verdi bak o geldi meleğim bak seçti şanslı annesi ni ya sen ya sen kuzum ya sen yavrum neden seçmedin beni neden annecim ni ye gelmedin hep böyle sensiz kimsesiz mi kalacağım ben hep yalnız çaresi biraz eksik. sen gelmeden nasıl geçecek bu acı nasıl sönecek bu içimdeki yangın nasıl kuruyacak göz pınarlarım söylesene kuzumm. anneemmm nasıl ağzımm dolu dolu söylüyorum bu kelimeyi nasıl yüreğimden bir bilsen insan hissetmeden anneliği koklayamadan bebeğini söyleye bilir mi bu kelimeyi söyler söylermiş kuzumm nasıl muhtacım sana nasıl hasretim bir bilsen bir görsen bir gelsen söndürsen yangınlarımı kapatsan yaralarımı ahh bebeğimm ahh cennet kokulum bilsem ki yolunda öleceğiim geçmem geçemem senden....
Pınarcımmmm çok saol bitanemmmm.. sende bebişini al hiç bırakmasın seni emi??
ağlattın beni pınar ya((((işallah canım gelecek bu kez
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
kyrcımmm çok saol cnmmm..
pınarcım her adımımızı birlikte attık, ne zaman umutsuzluğa düşsek birbirimizi teselli ettik.. dışarıda bulamadığımız sevgiyi, ilgiyi birbirimizde bulduk.. Allah herkesden razı olsun.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın cennet kokulularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..
bende senden çok umutluyum pozitifliğin ile inşallah bayram sonrasında güzel haberleri vereceksin inş.
diğer arkadaşlarımızda.. inşallah ezanlar hürmetine..
uzun zamandır takip edemiyordum bügün fırsat bulup son yazılanlara şöyle bir göz attım herkes merakla sizden güzel haberler bekliyordu. okudukça bende heyecanlandım o kadar ki içimden "onun olursa benimde olacak" diye geçirdim. sizi tanımıyorum fakat inanın en az sizin kadar heyecanlıyım allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşalah :)
myracımmmm aminnnn inşalllahhhh sizler de bu mutluluğu yaşarsınızz.. Allah razı olsun dualarla çok şükür Rabbim nasip etti..
inşallah değerlerim artarak devam eder.. sizlerden de güzel haberler alırız.. çok saolasın..
canımm ya hiç istemiyorum buraya böle şeyler yazmak bi günlüğüm var ona yazıyorum kimse olumsuz etkilensin istemiyorum çünkü ama inan tutamadım kendimi üzgünüm hiç istemezdim stres yok diyorum yaptığıma bak ltf üzülme olur mu?? kusuruma bakma ...
dualarımdasınızzzz...
bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlicam
ama şimdiden heycan sardı beni
inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
canım üzülmedim ben, sadece duygulandım kusura bakar mıyım hiç,sen bizim hilserimize tercüman oldun, senin yazdıklarını okuyunca tekrar tekrar ben de ne kadar çok anne olmayı istediğimi bir kez daha anlamış oldum.......
hayırlısı olsun hoş geldin aramıza bizde bi kaç güne bekliyoruz adetlerimizi hayırlısı olsun hepimiz için:))
Mrb kizlar ben geldim :)))
Nec cim tebrik ederim Allah tamamını erdirsin
Benimde ayın 24 kalp atışları ve kese için utrasyona girmem lazım benim psikolijm bozuldu o gün keseyi görmeden hamile oldugma inanamıyorum elimde değil
Nec cim sen de hiç belirti falan varmi ben sirt ağrısından oluyorum arada adet olcakmisim gibi sancılar var
canım çok sevindim o zaman ama yinede üzülmek ağlamak olumsuzluk yok zor çok zor yazarken kendime telkin ediyorum belki bilemiyorum ama sabır metanet çok çok önemli sakin olmak tatlı güzel heyecanlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?