2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bebeğimm kuzzumm gözümün nuru mis kokulu cennet kokulumm benim bak bir arkadaşın daha geldi oradan hani beraber oyun oynadığınız hani bakıp oradan buralara seçiyosunuz ya anneciklerinizi bak o karar verdi bak o geldi meleğim bak seçti şanslı annesi ni ya sen ya sen kuzum ya sen yavrum neden seçmedin beni neden annecim ni ye gelmedin hep böyle sensiz kimsesiz mi kalacağım ben hep yalnız çaresi biraz eksik. sen gelmeden nasıl geçecek bu acı nasıl sönecek bu içimdeki yangın nasıl kuruyacak göz pınarlarım söylesene kuzumm. anneemmm nasıl ağzımm dolu dolu söylüyorum bu kelimeyi nasıl yüreğimden bir bilsen insan hissetmeden anneliği koklayamadan bebeğini söyleye bilir mi bu kelimeyi söyler söylermiş kuzumm nasıl muhtacım sana nasıl hasretim bir bilsen bir görsen bir gelsen söndürsen yangınlarımı kapatsan yaralarımı ahh bebeğimm ahh cennet kokulum bilsem ki yolunda öleceğiim geçmem geçemem senden....

cnm hayırlı uğurlu olsun cok cok sevindim
allah kucağnıza almayı nasip etsin
bak burda kutlarız demiştim

AMİNNN... Hepimiz aynı isteğe sahibiz, hepimiz aynı haberi bekliyoruz, o yüzden birimizin hamile haberine kendimiz gibi sevinebiliyoruz bence. Coook sevindim bende. Allah kokusunu içine çekeceğin günü yaşatsın nece ve hepimize

ağlattın beni pınar ya ((((işallah canım gelecek bu kez

Pınarcımmmm çok saol bitanemmmm.. sende bebişini al hiç bırakmasın seni emi??

necc kuzumm nasıl ağlattın beni bilemezsin sanki içimde haftalardır sakladıklarımı çıkardın dışarı ben çok sevindim inan bi arkadaşımız var hamiş ama sanırım o topiğe geldiğinde hamileydi seninleyse hep beraberdik tedavinin her anında yani ne bileyim bende heyecanlandım en az senin kadar inan ben bu topiği ilk açtığımda kendimi ifade etmek birileriyle bir şeyler paylaşmak istedim ve topik açanların hep hamiş olduğunu ve sanki bunun bana uğurlu geleceğini düşündüğüm için açtım belki saçma gelecek ama öyle düşünmüştüm sonra tedavide olan diğer arkadaşlar olumsuz olduğunda inan hep bu topikte bişey var bi uğursuzluk diye düşündüm hiç yazmasamda

seninle kırdık zincirlerimizi çok şükür seni ve eşini çok çok tebrik ederim tekrar tekrar:))

ağlattın beni pınar ya ((((işallah canım gelecek bu kez

canımm ya hiç istemiyorum buraya böle şeyler yazmak bi günlüğüm var ona yazıyorum kimse olumsuz etkilensin istemiyorum çünkü ama inan tutamadım kendimi üzgünüm hiç istemezdim stres yok diyorum yaptığıma bak ltf üzülme olur mu?? kusuruma bakma ...

kyrcımmm çok saol cnmmm..

pınarcım her adımımızı birlikte attık, ne zaman umutsuzluğa düşsek birbirimizi teselli ettik.. dışarıda bulamadığımız sevgiyi, ilgiyi birbirimizde bulduk.. Allah herkesden razı olsun.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın cennet kokulularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..

bende senden çok umutluyum pozitifliğin ile inşallah bayram sonrasında güzel haberleri vereceksin inş.
diğer arkadaşlarımızda.. inşallah ezanlar hürmetine..

uzun zamandır takip edemiyordum bügün fırsat bulup son yazılanlara şöyle bir göz attım herkes merakla sizden güzel haberler bekliyordu. okudukça bende heyecanlandım o kadar ki içimden "onun olursa benimde olacak" diye geçirdim. sizi tanımıyorum fakat inanın en az sizin kadar heyecanlıyım allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşalah :)

hamişlerin duası kabul olurmuş aman Allahım ya ne güzel çok çok şükür sen hamilesinnn ayy sanırım senden çok ben heyecanlandım:)) dilerim tüm duaların kabul olsun dilerim 9 ay sonra nur topu gibi bebeğini kuzucuğunu al kucağına dilerim tüm bu topikteki ve her neredeyse Rabbim isteyen herkese ve bana salih salim sağlıklı merhametli evlatlarını versin kucaklarına en kısa zamanda...

myracımmmm aminnnn inşalllahhhh sizler de bu mutluluğu yaşarsınızz.. Allah razı olsun dualarla çok şükür Rabbim nasip etti..
inşallah değerlerim artarak devam eder.. sizlerden de güzel haberler alırız.. çok saolasın..

inşallah gönlünce olsun herşey bende cuma gününü bekliyorum test için bugün 9. günüm :)

Mrb kizlar ben geldim :)))
Nec cim tebrik ederim Allah tamamını erdirsin
Benimde ayın 24 kalp atışları ve kese için utrasyona girmem lazım benim psikolijm bozuldu o gün keseyi görmeden hamile oldugma inanamıyorum elimde değil
Nec cim sen de hiç belirti falan varmi ben sirt ağrısından oluyorum arada adet olcakmisim gibi sancılar var

Son düzenleme:

canım üzülmedim ben, sadece duygulandım kusura bakar mıyım hiç,sen bizim hilserimize tercüman oldun, senin yazdıklarını okuyunca tekrar tekrar ben de ne kadar çok anne olmayı istediğimi bir kez daha anlamış oldum.......

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş çooook sevindim inan

bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlicam
ama şimdiden heycan sardı beni
inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

hayırlısı olsun hoş geldin aramıza bizde bi kaç güne bekliyoruz adetlerimizi hayırlısı olsun hepimiz için:))

canım çok sevindim o zaman ama yinede üzülmek ağlamak olumsuzluk yok zor çok zor yazarken kendime telkin ediyorum belki bilemiyorum ama sabır metanet çok çok önemli sakin olmak tatlı güzel heyecanlar:))

hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin.dua için benden de kocaman bir AMİN..

Cnm çok güzel heyecanlar bence tadını çıkar, olumsuz düşünceleri at kenara, sarıl bebeğine, dualarınla görürsün kesesini de, kalbinin atışını da inşallah.

canım çok sevindim o zaman ama yinede üzülmek ağlamak olumsuzluk yok zor çok zor yazarken kendime telkin ediyorum belki bilemiyorum ama sabır metanet çok çok önemli sakin olmak tatlı güzel heyecanlar:))

pınarcım nolur samimiyetime inan, amacım eleştirmek değil asla. Ben de senin gibi bir günlük tutuyordum, tedavi süresinde yaşadıklarımı, duygularımı, özlemlerimi, isteklerimi aynı senin gibi evladıma hitaben yazıyordum. Önce müsvette yazdım uzun bir süre, geçenlerde evladımın bir gün bunları okumasını istediğim için çok güzel bir anı defteri aldım ve başladım temize geçmeye. Sana yemin ederim, hem yazdım, hem ağladım. 2 gün her anım o defteri yazarak geçti. Eşim halimi görünce beni uyarma gereği hissetmiş olacak ki yaklaşık 2 saat süren bir sohbetin ardından farkettim ki bu yazdıklarım beni çok yoruyor. Henüz varolmayan, ne zaman olacağı ya da olup olmayacağı belli olmayan evladımla o kadar samimi konuşuyorum ki yazılarımda sanki var, yıllardır onunla yaşamışım, ona alışmış, onu tanımış, onu kendimden, canımdan çok sevmişim. Ama işin aslı bu değil elbet. Demem o ki ben ara verdim yazmaya, defteri kitaplığıma kaldırdım, ve kendime bir söz verdim, onun varlığını içimde hşssetmeden açmayacağım bir daha. Taktir senin ama bir düşün isterim. Bunları yazmak yürek ister, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ama bu yürek acılı, bu yürek özlem dolu, bu yürek küçücük bir yüreğe bunca hasretken üzme onu daha çok derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…