hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin.dua için benden de kocaman bir AMİN..
hoşbuldum canım teşekkür ederim
rabbim dualarımızı kabul etsin bütün isteyenlere evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahhhh AMİN AMİN AMİN hepimiz için
hoşbuldum canım teşekkür ederim
rabbim dualarımızı kabul etsin bütün isteyenlere evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahhhh AMİN AMİN AMİN hepimiz için
AMİN AMİN AMİN:)))
Eğer istersen ve bilgilerini yazarsan ekleyeyim seni de listemize. Bugün listemiz 2.hamilesini kutluyor, inşallah sana da uğur getirir.
AMİN AMİN AMİN:)))
Eğer istersen ve bilgilerini yazarsan ekleyeyim seni de listemize. Bugün listemiz 2.hamilesini kutluyor, inşallah sana da uğur getirir.
slm kızlar hayırlı olsun herkes için bende tüp bebek tedavisine başladım hisar hastanesinde aşılarımı kendim yapıyorum DOÇ.DR.BİRGÜL GÜRBÜZ çok iyidir kendisi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar ekimin sonunda yada kasım ilk haftası olucak allah iziniyle çok heycanlıyım.:)
geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
nec canım gözün aydın allah tamamına erdirsin cok sevindim inan. rabbim herkese bu mutluluğu tatdırsın inşallah.
ayy kızlar yarın bende böyle bir mesaj yazarım inşallah içim içime sığmıyor sanki. nec in haberini alınca bide daha bi heyecan sardı yarın nasıl olacak yaaa?
hoşbulduk canım
inşallah hepimiz için hayırlı olur
benim adetler düzensiz farlutal içtim bugün bitti bakalım nezaman başlicak
nec canım gözün aydın allah tamamına erdirsin cok sevindim inan. rabbim herkese bu mutluluğu tatdırsın inşallah.
ayy kızlar yarın bende böyle bir mesaj yazarım inşallah içim içime sığmıyor sanki. nec in haberini alınca bide daha bi heyecan sardı yarın nasıl olacak yaaa?
slm kızlar hayırlı olsun herkes için bende tüp bebek tedavisine başladım hisar hastanesinde aşılarımı kendim yapıyorum DOÇ.DR.BİRGÜL GÜRBÜZ çok iyidir kendisi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar ekimin sonunda yada kasım ilk haftası olucak allah iziniyle çok heycanlıyım.:)
demekki aynı dönemlerde seinilede tedavi dönemlermiz ne güzel birer birer gelsin bayram şekerlerimiz:))
Nec86 gözünaydın canım,ne güzel bir haber,darısı başımıza
Aymutu yarın gözümüz kulağımız sende olacak,inşallah senin de pozitif haberini alırız
pınarcım nolur samimiyetime inan, amacım eleştirmek değil asla. Ben de senin gibi bir günlük tutuyordum, tedavi süresinde yaşadıklarımı, duygularımı, özlemlerimi, isteklerimi aynı senin gibi evladıma hitaben yazıyordum. Önce müsvette yazdım uzun bir süre, geçenlerde evladımın bir gün bunları okumasını istediğim için çok güzel bir anı defteri aldım ve başladım temize geçmeye. Sana yemin ederim, hem yazdım, hem ağladım. 2 gün her anım o defteri yazarak geçti. Eşim halimi görünce beni uyarma gereği hissetmiş olacak ki yaklaşık 2 saat süren bir sohbetin ardından farkettim ki bu yazdıklarım beni çok yoruyor. Henüz varolmayan, ne zaman olacağı ya da olup olmayacağı belli olmayan evladımla o kadar samimi konuşuyorum ki yazılarımda sanki var, yıllardır onunla yaşamışım, ona alışmış, onu tanımış, onu kendimden, canımdan çok sevmişim. Ama işin aslı bu değil elbet. Demem o ki ben ara verdim yazmaya, defteri kitaplığıma kaldırdım, ve kendime bir söz verdim, onun varlığını içimde hşssetmeden açmayacağım bir daha. Taktir senin ama bir düşün isterim. Bunları yazmak yürek ister, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ama bu yürek acılı, bu yürek özlem dolu, bu yürek küçücük bir yüreğe bunca hasretken üzme onu daha çok derim ben.
geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?