necc neredesin kuzum kutlamamı yapıyosunn :)))
ins cnm bende bekliyorum güzel haberi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
necc neredesin kuzum kutlamamı yapıyosunn :)))
son ilacıda içtim biraz önce çok şükür:)) gelir adetin hiç merak etme stres yapma sakın moral sakin olmak çok önemli zor biliyorum ama :))
haydi bakalım hayırlısı olsun ......ay doğru döylüyosun stres yok değil mi tatlım :)))) evet biz de kurbanda aynı yalanı söyleyeceğiz, tatile çıktık :))))) evde kuzumla ve babiş ile vakit geçireceğiz..... isabaet oldu ben işten ayrıldım tedavi için, o yüzden rahatım bu konuda ama senin için çok güzel denk gelmiş gerçekten ...
geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
dualarımdasınızzzz...
çok sevindim sağlıcakla al kucağına hcg değerin kaçgeldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
dualarımdasınızzzz...
ben işten çıkma planlarına 9 ay sonraya bıraktım o kadar özledim ki kuzumu kendim bakıp büyütmek istiyorum:))))) evet canım stress minimum mutluluk endorfin maksimum:))
bu nedenle bol kahkahalı filmler neşeli şarkılar güzel yürüyüşler kocişlerle geçirilen özel dakikalar baş başa romantik yemekler mutlu olunan arkadaşlarla dedikodular ve bolll kahkahalı sohpetler vee bol bol alışveriş yapmalıyız ki ben ebu bölümü çokk seviyorummm:)) stresten elimizden geldiğince uzak durmalıyız hoş ben adet dönemlerinde bunu hiç yapamam şu ara çok gerginimmm ama adet olunca bitecek inşallah...
çok sevindim sağlıcakla al kucağına hcg değerin kaç
cloudly, kyr Alllaahhhh razı olsunnnnnnnnnnnnnn... AMİNNNNNN
hala inanamıyorum doğrudur dimi :s
Rabbim sizlerden de bu haberi almayı nasip eder inşalllahhhhhh...
işallah canım AMİNNNNN doğru canım benim doğru , BAŞARDINIZ :)))allahın izniyle bebeğin seninle,,, rabbim bebeğini korusun,