• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

son ilacıda içtim biraz önce çok şükür:)) gelir adetin hiç merak etme stres yapma sakın moral sakin olmak çok önemli zor biliyorum ama :))

haydi bakalım hayırlısı olsun ......ay doğru döylüyosun stres yok değil mi tatlım :)))) evet biz de kurbanda aynı yalanı söyleyeceğiz, tatile çıktık :))))) evde kuzumla ve babiş ile vakit geçireceğiz..... isabaet oldu ben işten ayrıldım tedavi için, o yüzden rahatım bu konuda ama senin için çok güzel denk gelmiş gerçekten ...

haydi bakalım hayırlısı olsun ......ay doğru döylüyosun stres yok değil mi tatlım :)))) evet biz de kurbanda aynı yalanı söyleyeceğiz, tatile çıktık :))))) evde kuzumla ve babiş ile vakit geçireceğiz..... isabaet oldu ben işten ayrıldım tedavi için, o yüzden rahatım bu konuda ama senin için çok güzel denk gelmiş gerçekten ...

ben işten çıkma planlarına 9 ay sonraya bıraktım o kadar özledim ki kuzumu kendim bakıp büyütmek istiyorum:))))) evet canım stress minimum mutluluk endorfin maksimum:))
bu nedenle bol kahkahalı filmler neşeli şarkılar güzel yürüyüşler kocişlerle geçirilen özel dakikalar baş başa romantik yemekler mutlu olunan arkadaşlarla dedikodular ve bolll kahkahalı sohpetler vee bol bol alışveriş yapmalıyız ki ben ebu bölümü çokk seviyorummm:)) stresten elimizden geldiğince uzak durmalıyız hoş ben adet dönemlerinde bunu hiç yapamam şu ara çok gerginimmm ama adet olunca bitecek inşallah...

geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...

çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...

süperrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))) çok sevindim gözlerim doldu okurken tebrikler canım, allah tamamına erdirsin :)))))))))

dualarımdasınızzzz...

Tebrik ederim, ayyy şükür Allahım ne güzel bu haberi duymak. Sonuna kadar yanında olsun, 9 ay sonra da kucağında...

dualarımdasınızzzz...

ahh kuzummm ağlattın beni çok şükür çok şükür Rabbime binlerce kere şükürler olsun çok sevindimmmm hemde çookkk bilemedimm ne desem tebrik ederim annecik:)))))

dualarımdasınızzzz...
çok sevindim sağlıcakla al kucağına hcg değerin kaç

cloudly, kyr Alllaahhhh razı olsunnnnnnnnnnnnnn... AMİNNNNNN
hala inanamıyorum doğrudur dimi :s
Rabbim sizlerden de bu haberi almayı nasip eder inşalllahhhhhh...

ben işten çıkma planlarına 9 ay sonraya bıraktım o kadar özledim ki kuzumu kendim bakıp büyütmek istiyorum:))))) evet canım stress minimum mutluluk endorfin maksimum:))
bu nedenle bol kahkahalı filmler neşeli şarkılar güzel yürüyüşler kocişlerle geçirilen özel dakikalar baş başa romantik yemekler mutlu olunan arkadaşlarla dedikodular ve bolll kahkahalı sohpetler vee bol bol alışveriş yapmalıyız ki ben ebu bölümü çokk seviyorummm:)) stresten elimizden geldiğince uzak durmalıyız hoş ben adet dönemlerinde bunu hiç yapamam şu ara çok gerginimmm ama adet olunca bitecek inşallah...

ben de bir süre kendim büyütmek istiyorum, stres ile başa çıkma çıkma yöntemlenrin konusunda tavsiyelerini dinleyeceğim...... ben de bu aralar çok alınganım , eşim ne dese yanlış anlıyorum sanki, moralsizim bir tuhafım yani, tedavi stresi de var sanırım biraz neyse necin haberi çok moral oldu bana, inanaılmaz savindim darısı hepimizizn başına :)))

Pınarcımmmm çok saol bitanemmmm.. sende bebişini al hiç bırakmasın seni emi??

cloudly, kyr Alllaahhhh razı olsunnnnnnnnnnnnnn... AMİNNNNNN
hala inanamıyorum doğrudur dimi :s
Rabbim sizlerden de bu haberi almayı nasip eder inşalllahhhhhh...

işallah canım AMİNNNNN doğru canım benim doğru , BAŞARDINIZ :)))allahın izniyle bebeğin seninle,,, rabbim bebeğini korusun,

işallah canım AMİNNNNN doğru canım benim doğru , BAŞARDINIZ :)))allahın izniyle bebeğin seninle,,, rabbim bebeğini korusun,

AMİNNNNNN..
Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahhh..
listenin tümü hamile olsun inşalllahhhh..
ve isteyen herkes...

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme------Alman Hast.--------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.---------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-------------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.---------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.--------------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28-----kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23----pco+erkek---3.deneme------Memorial----------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

AY KIZLAR adetim yaklaşıyo belki de ondan bilmiyorum hassasım da ama çok sevindim ben ya acayip duygulandım,,, umut oldu bana gerçekten.... bizler belki birbirimizi tanımıyoruz ancak yaşadıklarımız ortak olduğu için birbizirimizi en iyi biz anlıyoruz, allah hepimizin dularını kabul etsin

Back