Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem nasıl bir hasret nasıl bir özlemmm içimde öyle bir kanayan yara var ki kyr... böyle göğsüme bi ateş topu düşmüş dönüp duruyo içimde atmaya çalışıyorum olmuyo çıkmıyo gitmiyo orda duruyo öylece bi şekilde atmam lazım onu içimden nefes almam paylaşmam lazımm. kimseye anlatamıyorum artık derdimi hatta eşime bile insanların bana acıyan gözlerle bakmasından ne hissettiğimi gerçekten bilmeden yorum yapmalarından acıma ortak olmaya beni teselli etmeye çalışırken yaramı daha çok kanatmalarından çok yoruldum bende bu yolu buldum kendime..yazıyo ağlıyo sayfayı orada kapatıp hayatıma devam ediyorum..
isyan değil benimkisi gerçekten ben u durumuma şükreder haldeyim vardır bundada br hayır diyorum beterin beteri vardır diyorum Allahım korusun ya eşime sevdiklerime bir şey olursa 10 çocğum olsa eşim olmasa neye yarar diyorumm hep durmadan şükrediyorumin ama bazen hani o Rabbimin verdiği hiç koklayamasan bile içinde bir yerlerde o bildiğin mis koku var ya hani o en yüce bahşettiği annelik duygusu ağır hem de çok ağır basıyo
çok ve olumsuz denemeler sanırım böyle yapıyo insanı(
samimiyetine gelince bundan zerre şüphem yok beni en iyi senin ve diğer arkadaşlarımın anladığını çok iyi biliyorum çünkü acıyı çeken bilir öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyen için dönem dönem duygusallaşıyorum işte hormonların oyunu adetime az kaldı ya:))
bu günlerde bitecek hani derler ya her kışın ardından bizede bahar gelecek ben baharımı bekliyorum:))
Aynen dediğin gibi arkadaşım, çekmeyen bilmiyor, anlamıyor. Ben de eşimle birçok duygumu paylaşamıyorum. O benim kadar duygusal bakamıyor haliyle bu konuya, o yüzden de yapma kendine eziyet etme, nolur ki çocuğumuz olmasa bana sen lazımsın diyor. Ben bu lafa karşılık hangi acımı dökeyim ona:)))
Eğer rahatlamanı sağlıyorsa yaz elbet, ben çok acı çekiyorum yazarken, bu isteğimin şiddeti o zaman daha çok içimi acıtıyor. O yüzden söyledim deminkileri. Yeterki kendine iyi gelen birşey yap cnm benim
geldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar Allah razı olsun..
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatır en kısa zamanda inşalllahhh..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
:81: kızlar benide listelerinize ekleyin ilk tüp bebek denemem ankara tıp murat sönmezer kaan aydos doktorlarımız 2tane kaliteli embriyo transfer edildi dondurulmuş hiç yok 4.5yıllık evliyim 17 ekim de beta hcg testim var beklemek çok zor dünden beri hepinizin yazdıklarına baktım rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah rabbim yar ve yardımcımız olsun... :18:
merhaba hamile olan arkadaşlar allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benimde cuma günü mustafa beyle ilk görüşmem var hakımızda hayırlısı...
merhaba...benimde ilk tüp bebek denemem...13 ekimde belli olcak...bakalım hayırlısı umarım herkesin gönlüne göre olurr...gebelik testleri cevap veriyomu acaba 1-2 gün evvel
Yine yoğun aslında,ama gözümüzü orada açtık bir kere,tekrar sıfırdan,bilmediğimiz bir yerde başlamak çok uzak geldi bize,bir de az çok tedaviye verdiğimiz/vereceğimiz cevabı da biliyorlar artık,bir de kızımız var tabi daha önceki tedavimizden,şimdi ikinci çocuk için tedavideyiz,sen genarta devam ediyorsun galiba,nasıl memnun musun?Kıyaslarsan farklar neler?gürgan klınıke devam edıyorsun herhalde nasıl memnunmusun?ben ılk denememde oraya gıtmıstım cok yogun ve efabrıkasyon usuluydu ondan bıraz rahatsızdım sımdı nasıl?
çok şükür bebeğim benimleymişşşşşşşşşşşşş... Rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirirr..
dualarınız için Allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
dualarımdasınızzzz...
bebeğimm kuzzumm gözümün nuru mis kokulu cennet kokulumm benim bak bir arkadaşın daha geldi oradan hani beraber oyun oynadığınız hani bakıp oradan buralara seçiyosunuz ya anneciklerinizi bak o karar verdi bak o geldi meleğim bak seçti şanslı annesi ni ya sen ya sen kuzum ya sen yavrum neden seçmedin beni neden annecim ni ye gelmedin hep böyle sensiz kimsesiz mi kalacağım ben hep yalnız çaresi biraz eksik. sen gelmeden nasıl geçecek bu acı nasıl sönecek bu içimdeki yangın nasıl kuruyacak göz pınarlarım söylesene kuzumm. anneemmm nasıl ağzımm dolu dolu söylüyorum bu kelimeyi nasıl yüreğimden bir bilsen insan hissetmeden anneliği koklayamadan bebeğini söyleye bilir mi bu kelimeyi söyler söylermiş kuzumm nasıl muhtacım sana nasıl hasretim bir bilsen bir görsen bir gelsen söndürsen yangınlarımı kapatsan yaralarımı ahh bebeğimm ahh cennet kokulum bilsem ki yolunda öleceğiim geçmem geçemem senden....
slm kızlar hayırlı olsun herkes için bende tüp bebek tedavisine başladım hisar hastanesinde aşılarımı kendim yapıyorum DOÇ.DR.BİRGÜL GÜRBÜZ çok iyidir kendisi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar ekimin sonunda yada kasım ilk haftası olucak allah iziniyle çok heycanlıyım.:)
nec canım gözün aydın allah tamamına erdirsin cok sevindim inan. rabbim herkese bu mutluluğu tatdırsın inşallah.
ayy kızlar yarın bende böyle bir mesaj yazarım inşallah içim içime sığmıyor sanki. nec in haberini alınca bide daha bi heyecan sardı yarın nasıl olacak yaaa?
:81: kızlar benide listelerinize ekleyin ilk tüp bebek denemem ankara tıp murat sönmezer kaan aydos doktorlarımız 2tane kaliteli embriyo transfer edildi dondurulmuş hiç yok 4.5yıllık evliyim 17 ekim de beta hcg testim var beklemek çok zor dünden beri hepinizin yazdıklarına baktım rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah rabbim yar ve yardımcımız olsun... :18:
merhaba...benimde ilk tüp bebek denemem...13 ekimde belli olcak...bakalım hayırlısı umarım herkesin gönlüne göre olurr...gebelik testleri cevap veriyomu acaba 1-2 gün evvel
dualarımdasınızzzz...
günaydın
bugün trasferin 4.günü
sadece sağ kasığımda ağrı oluyor arada ve gaz sancım oluyor arada
pınar cnm ne güsel ifade etmişin duygularını bigün bulacak seni meleğin ve dünyanın en sanslı cocuklarından olcak ins
hly7 cnm rüyan hayırlara cıkar ins ne güzel rüya..unutma rüyalar geleceğin habercisidir
staylan tedavin hayırlı uğurlu olsun
kederci hosgeldin benden 3 gün önce belli olacak senin hadi bakalım
beren berat hayırlı olsun tedavin güzel sonuclar alırsın ins
kuzucuklar oo cok az kalmıs arkadasım heycanını paylasıyorum ins iyi olcak sonuc
aymutu hemen yaz bize mutlu hbrler getir bize bekliyoruz
ayyy çok mutlandımmmmm.rabbim kucağına almayı nasip etsin hadi bakalım.ikinci gebişimiz sen oldun.darısı diğer arkadaşların ve benim başıma inşallahhhhhhhgeldikkkkkkkkkkkkkkkkk :))
yazılanları okudum arkadaşlar allah razı olsun..
Dualarınız için allah razı olsun ne olur devam edn herşey yolunda gider inşallahhhh..
Dualarımdasınızzzz...
isim---------------yaş---neden--------deneme--------merkez------------------durum
sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------memorial-----------------hamile
Nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------kadıköy şifa-------------hamile
Suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------anatolia t.b.-------------11 ekim test
toobe--------------27----kadın----------...............------gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme------alman hast.--------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----smyrna t.b.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------maya t.b. ---------------ekim sonu transfer
pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----acıbadem kadıköy------11 ekim opu
denizceren01----34----erkek---------3.deneme-----gürgan clinic-------------13 ekim opu
aliasblue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu
nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------ege üniversitesi--------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı
deren6-------------25----erkek---------1.deneme------ada tıp has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------özel ege t.b.----------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------umut t.b.---------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------alman has.-------------ekimde başlıyor
baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------bursa t.b.---------------d.k.h kullanıyor
bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------zekaitahirburak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------irenbe t.b.--------------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28-----kadın---------1.deneme------özel ege t.b.-----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23----pco+erkek---3.deneme------memorial----------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------umut t.b.---------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------bursa acıbadem-------kasımda başlıyor
sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................
Tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------genart-------------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................------------bir dahaki sefer inşallah
[sıze=2][sıze=3]mevlam hepimizin bu tedavilerine evlatlarını yazmış olsun.
Sağlıkla gelsinler, huzurla büyüsünler inşallah[/sıze][/sıze]
cnm gözünaydın rabbim inş. sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eder darısı bizlerin başına inş. cnm bu arada transfer sonrası neler yaptın? nasıl geçirdin anlatır mısın?