• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hoşgeldın yoklugun farkediliyor :) hadı gözun aydın hapın bıttı benımde 11 tane var daha :((
ben kontrol hapımın son gunu merkeze kontrole gıdıp lucrın başlıcam sen regl olmayı mı beklicen ??
buarada dua için hiç üzülme allahım okunanları kabul eder inş...

canımm sağoll evet benim kısa protokol yani lucrin kullanmayacağım sanırımm emin değilim o kdadar çok tedavi oldum ki karıştırıyorum artık uzun nasıldı kısa nasıldı:)) hatta merka ediyorum şimdi kısa protokol ne kadar sürüyodu diye o kadar yani:)) asanırım 10 15 gündü sanırım:))
amin canım Rabbim inşallah hepimizin duasını kabul etsin....

canımm sağoll evet benim kısa protokol yani lucrin kullanmayacağım sanırımm emin değilim o kdadar çok tedavi oldum ki karıştırıyorum artık uzun nasıldı kısa nasıldı:)) hatta merka ediyorum şimdi kısa protokol ne kadar sürüyodu diye o kadar yani:)) asanırım 10 15 gündü sanırım:))
amin canım Rabbim inşallah hepimizin duasını kabul etsin....

ay allah iyiliğini versin :1: bırak karşsın boşver sonunda bebişin gelsın de:)) uzun du kısaydı hepsi geçecek inş.

herkese merhabalar çok şükür dün gece döndüm yorucu bir toplantıydı ama geçti gitti...bu gün d.kontrol hapının son günü sanırım 4-5 güne adet olurum:))
yeni arkadaşlar hoş gelmiş tedavide olanlara güzel yumurtalar olması dileği ile benim meryem suresini annem dün okumayı unutmuş bir gün atlanmış oldu kısmetten ötesi yok çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok
sermuh ne desem bilemiyorum adına çok üzüldüm acın taze yaran derin inşallah en kısa zamanda yaralarını sarar bebeğine kavuşursun......
nec canım inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle....

hoşgeldinnnn. seninle aynıyız desene benim de bugün son günü hapın....ben de adet olunca arıyacağım merkezi 2.yada3. gün çağıracaklar iğnelerbaşlayacak sanırım senin de mi böle?

aymutu yarın test gunun oylemı ay ne guzel inş pozıtıf sonuçla gelirsin :49:

hoşgeldinnnn. seninle aynıyız desene benim de bugün son günü hapın....ben de adet olunca arıyacağım merkezi 2.yada3. gün çağıracaklar iğnelerbaşlayacak sanırım senin de mi böle?

hoş bulduk..evet canım aynen öyle bi kaç güne adet oluruz sonra iğneler sonra yumurta toplama ve pozitif sonuçlarımızla 9 ay sonunda bebeklerimiz kucaklarımızda ayy hayali bile çok güzell beraber yaşayacağız hepsini inşallah bayram şekirimiz onlar bizim:))

yalnış hatırlamamışım seninle aynı merkezdeyiz özel ege tüp bebe belki karşılaşırız oralarda belli mi olur:))

yalnış hatırlamamışım seninle aynı merkezdeyiz özel ege tüp bebe belki karşılaşırız oralarda belli mi olur:))[/QUOT
ben de şimdi aynı şeyi yazacaktım, belki yumurta toplama transfer falan aynı gün olur, bence de karşılaşabiliriz.... benim hesaba göre bayramda bebeğimiz bizimle olacak işaalah , transfer olmuş olur herhalde değil mi?- kısmetse

nec86 nerdesin????????????
aymutu yarın için bol şanslar umarım bebişin seninledir canım az kaldı birazcık daha sabır....

merhaba 3 gundur sızı okuyamıyordum,ızmıre doktora gıttım ama bu sefer endekronolga... guatır testlerım normal cıkıyordu fakat antıkorlarım yuksektı doktor bakar bakmaz hasımato guatırısı sen dedı ve bu tahlıllerı en az 3 kadın dogumcu bır genetıkcı gördu kımse bana sımıdye kadar bole bırsey demedı normal tup bebek yapıldı hıc bı doktora yonlendırılmedım tabıı tam sok oldum hıc bır sorun yok sebepsız ınfertılıte denıordu en azından bır sebebım oldu dedım:(sizlerde varmı böle bır sorun yada olan arkadasınız varmıydı ?bu arada hamıle haberi geldimi su 3 gunde?

merhaba 3 gundur sızı okuyamıyordum,ızmıre doktora gıttım ama bu sefer endekronolga... guatır testlerım normal cıkıyordu fakat antıkorlarım yuksektı doktor bakar bakmaz hasımato guatırısı sen dedı ve bu tahlıllerı en az 3 kadın dogumcu bır genetıkcı gördu kımse bana sımıdye kadar bole bırsey demedı normal tup bebek yapıldı hıc bı doktora yonlendırılmedım tabıı tam sok oldum hıc bır sorun yok sebepsız ınfertılıte denıordu en azından bır sebebım oldu dedım:(sizlerde varmı böle bır sorun yada olan arkadasınız varmıydı ?bu arada hamıle haberi geldimi su 3 gunde?

merhaba, bende de haşimato varmış, ben de yeni öğrendim....tüp bebek öncesi yapılan tetkiklerde tsh biraz yüksek çıkmıştı, endokrin uzmanı görsün dedi doktorum sonra endokrincinin yaptığı testler sonucunda çıktı. ilaç kullanıyorum, gebeliğe engel değilmiş, gebelikte kontrol altında tutulması gerekiyormuş, erken doğuma neden olabiliryormuş bu nedenle gebelik olunca da her ay endokrin uzmanına da gitmen gerekiyor. ben de ilk başta şok oldum, ilaçlarını düzenli kullanırsan birşey olmaz diyorlar... ne yazıkki hamile haberi yok, bugün nec86 nın sonucunu bekliyoruz...

yalnış hatırlamamışım seninle aynı merkezdeyiz özel ege tüp bebe belki karşılaşırız oralarda belli mi olur:))[/QUOT
ben de şimdi aynı şeyi yazacaktım, belki yumurta toplama transfer falan aynı gün olur, bence de karşılaşabiliriz.... benim hesaba göre bayramda bebeğimiz bizimle olacak işaalah , transfer olmuş olur herhalde değil mi?- kısmetse

:))evet canım çok büyük ihtimalle anneciklerinle olacaklar :)) bayram ayın 5 de sanırım bi kaç gün önce transfer olur diye hesap yaptım ama kısmet o yüzden dedim ya bayram şekerleri diye:))

:))evet canım çok büyük ihtimalle anneciklerinle olacaklar :)) bayram ayın 5 de sanırım bi kaç gün önce transfer olur diye hesap yaptım ama kısmet o yüzden dedim ya bayram şekerleri diye:))

ayyy evet çok heyecanandım bende şimdi,bayram ayın 6 sında, ben de öyle tahmin ediyorum her şey yolunda gierse, bayram sevincini işallah çifte yaşarız:)))

kızlar ilk defa adet olmak için sabırsızlanıyorum :))) endometrizois yüzünden adet olmaktan nefret ediyordum çok sancılı geçiyor benim, ama şimdi bir an önce olsam diyorum :))))

ayyy evet çok heyecanandım bende şimdi,bayram ayın 6 sında, ben de öyle tahmin ediyorum her şey yolunda gierse, bayram sevincini işallah çifte yaşarız:)))

kıyammaamm inşallah yolunda gider her şey bayramda dinlenme şansımda olacak benim işten çok fazla rapor almama gerek kalmayacak en çok ona sevindim açıkçası her kese tatile çıktık diyeceğiz ve bol bol kuzucuklarımla dinleneceğiz:))))

kızlar ilk defa adet olmak için sabırsızlanıyorum :))) endometrizois yüzünden adet olmaktan nefret ediyordum çok sancılı geçiyor benim, ama şimdi bir an önce olsam diyorum :))))

son ilacıda içtim biraz önce çok şükür:)) gelir adetin hiç merak etme stres yapma sakın moral sakin olmak çok önemli zor biliyorum ama :))

Back